savonds besteld andere dag geleverd ben heel tevreden

100%

SCHNELL GUT GERNE WIEDER

geweldig dat een opzetkammetje van tondeuse hier wel te bestellen is

Blijf de Philips klant verbazen, zodat wij niet naar andere merken zoeken. Philips moet de toon blijven zetten wereld wijd. zeer tevreden en een aanrader voor elke zoekende die vind!

Prima geholpen

Ik twijfelde over het aan te schaffen onderdeel, zodoende een mail gestuurd. Snel en duidelijk antwoord, dus prima geholpen. Het onderdeel werd snel afgeleverd en paste perfect.

Geweldig goed geholpen!

Bedrijf met goede service en advies!

makkelijk bestellen, snel geleverd

zie boven

Accurate service, duurzaam concept

Ik word heel blij van parts.nl, het is een duurzaam, kostenbesparend concept. Het duurde wel even wat langer dan gedacht om t betreffende onderdeel juist geïnstalleerd te krijgen, maar uiteindelijk is het gelukt en zijn we super tevreden over het resultaat. We kunnen weer door met onze wasmachine! Zelf de monteur uithangen geeft ook een kick!

Snel en goed

Top! Onderdeel op voorraad en razendsnel mijn kant op!

Binnen een dag hadden we het gevraagde onderdeel in huis.

Binnen een dag hadden we het gevraagde onderdeel in huis.

doen wat je vraagt

hele goede website duidelijk vindbaar en snelle levering

Goed maar kan goedkoper worden verstuurd

Mijn onderdeel werd als pakket verstuurd terwijl het makkelijk in een envelop via de normale post had gekund. Ik had een schuim matje voor in de wasdroger. Het weegt niets en is niet veel groter dan ongeveer 12 X 22 cm. Wel te vreden over de snelle levering.

Goede informatie over de bezorging en snel

Duidelijke omschrijving over de bezorging en met regelmaat mail gekregen over wanneer het verstuurd wordt. Heel tevreden.

Zeer snel, goed product en goedkoop

Zie omschrijving

Alles klopt

Levering was snel en zonder beschadiging.

Snel en goed

Wederom heb ik onderdelen besteld bij partsNL de onderdelen pasten en waren snel geleverd

Helemaal goed!

Product is precies wat ik verwachtte Qualiteit en prijs dik in orde

keurig

snel en keurig geleverd

goede en snelle levering

juiste onderdelen, past goed

Alles zoals je verwacht van een goede webshop

Het plaatsen van een bestelling is eenvoudig en snel. Het artikel was goed geprijsd en de volgende dag in huis. De verpakking was prima, dus alles dik in orde.

Zeer snelle levering.

Artikel is zeer snel verzonden, prima service.

Snel en goed

Goed werkende website met snel zoekresultaat. Product voldoet aan alle verwachtingen

levering zoals beloofd

alles past zoals omschreven.

Goede prijs en snel geleverd

Mooi uitgebreid assortiment. Artikel was goed verpakt, de volgende dag geleverd en werd netjes via de mail op de hoogte gehouden. Prima.

zeer snelle levering en erg behulpzaam

We wisten niet precies welk type er in de afzuigschouw behoord te zitten. Met het type nr erbij, is er door jullie zeer snel gehandeld. Dus wij zijn dik tevreden.

Super goed

Er was door jullie het verkeerde artikel bezorgd. Na 1 telefoontje werd meteen het juiste product (flessenrek koelkast) opgestuurd en dat werd de dag erna al geleverd.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE