Supersnel en goedkoop

Super snel in huis en prima geprijsd. Ook de video's hoe iets te fixen aan witgoed zijn top!

Snel het juiste onderdeel geleverd!!

Juiste onderdeel snel gevonden en de volgende ochtend al geleverd. Top!!

is goed

ik ben zeer tevreden

Service top

Prima service. Correct in afhandeling retour artikelen. Snel nieuw product toe gestuurd.

Goede en snelle levering

Hele goede ervaring

Mooi bedrijf kan bijna alles leveren

Besteld en snel in huis. De winkel waar ik het ophaalde was ook prima, goede service!

Gewoon Goed

Makkelijk bestellen, duidelijke site en snelle levering

goede service

ondanks dat het onderdeel niet op voorraad toch goede berichtgeving over de niewe lever datum

Beter dan gedacht.

Liebherr koelkast bijna 20 jaar oud, scharnieren versleten en getwijfeld of er uberhaupt nog een vervangend scharnier leverbaar zou zijn. Hoera, 100% geslaagd. Dank u allen.

Duidelijk en snel !

Voor de tweede maal gebruik gemaakt van Parks.nl en zeer goed bevallen.

Veel producten, snelle levering en nette retourafhendeling

Eigenlijk niets op aan te merken.

Groot assortiment en supersnelle levering

Ik was op zoek naar een draaiknop voor een oven van een merk dat niet meer bestaat. Ik vond hier een universele knop met uitstekende beschrijving van de afmetingen. Besteld, volgende dag al geleverd. En de oven werkt weer!!

Reservoir koffie automaat kapot gevallen, geen koffie paniek! Meteen nieuwe besteld via PartsNL en de volgende dag kon ik alweer genieten van mijn koffie! Perfect! Ook handig dat alle serienummers waarvoor de 'part' past op de pagina staan!

's avonds nieuwe deurveren voor mijn vaatwasser besteld. Volgende ochtend had ik het direct in huis. De juiste veren geleverd dus vaatwasser weer gerepareerd. Snelle levering!

Betrouwbare snelle levering van de bestelling

Een goede service met een snelle levering. Goed ingepakt ook de bestelde goederen.

Snelle levering, prima verpakt

Aanrader, snel het juiste item geleverd

De zending was perfect, alleen het was de verkeerde

Het onderdeel past niet en retourneren is te duur. Ze hebben de verkeerde gestuurd. Slecht geregeld

Bijna alsof het onderdeel al thuis in de kast lag te wachten...

Eerst even de PartsNL-video bekeken om te zien hoe moeilijk het kon zijn om zelf de thermostaat van onze oven te herstellen. Dat leek mij wel haalbaar! Typenummer van de oven ingegeven op de website om negen uur 's avonds. De volgende dag vóór de middag was het ding al vervangen. Top!

was goed geregeld

niets op aan te merken

geweldige service

Makkelijk product gevonden Zeer positief dat het gekozen product gecheckt wordt of het wel geschikt is .

Snel besteld

Snel besteld, maar bleek verkeerd ( mijn eigen schuld ). Anderendaags retour gestuurd en goede onderdeel besteld. Goede onderdeel past en alles werkt weer. Retour werd vlot afgehandeld, en binnen drie dagen had ik m'n geld weer op mijn rekening staan.

goeie service snelle verzending en goede kwaliteit.

Had mijn onderdelen zeer snel in huis en een goede kwaliteit en passing.

Best gaan

Snel

Paar minpuntjes maar voor de rest dik in orde

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE