Filter

Zeer tevreden over de pakket bezorger en post bezorger

Snelle levering van dit hele goede product

Het verwarmingselement is perfect, makkelijk om op te zoeken en een snelle levering!!

Onderdeel perfect Goede zoek functie

Wat een topbedrijf

Gebeld omdat ik er niet uitkwam welke adapter ik nodig had, medewerker nam alle tijd, echt heel fijn samen de juiste uitgekozen. Besteld en de volgende dag in huis. Hier kunnen nog heel veel webshops een voorbeeld aan nemen. Ga zo door beste mensen!

Alles prima geregeld

Als boven

Snel en correct

Snelle levering, correcte verpakking. Mooie en overzichtelijke web site

Het gaat om de klant!

Zeer klantvriendelijk! Probleemloze retourzending. Goed geholpen (telefonisch) toen bleek dat ik verkeerde onderdeel besteld had. De volgende dag had ik het juiste al weer in huis.

Perfecte levering

Onderdeel voor Dometic koelkast nodig. Zaterdag besteld, maandag geleverd!

Parts is eenvoudig om te bestellen.

Had een nieuwe handgreep voor de koelkast nodig en had hem de volgende dag al in huis.

Geweldig, echte aanrader!

Alle nodige onderdelen gevonden, makkelijk zoeken met zekerheid dat je de juiste model besteld & supersnel geleverd. Een echte aanrader! !

Supersnel

Supersnelle levering zondag besteld maandag al op Texel. Helemaal top!

Ondanks dat de levertijd op 11 werkdagen stond, was het artikel met 4 dagen in huis. Communicatie is ook prettig, via mail wordt je goed op de hoogte gehouden.

Service, info en communicatie uitstekend

Prima. Zoals een moderne webwinkel hoort te werken. Alleen verzendpartner DHL is weer 2 x niet een afspraak nagekomen. Erg vervelend. En omdat de keuze van de verzendpartner toch een keuze van Parts.Nl is, ontbreekt de 5e ster.

Nergens gevonden, hierwel !!

Ik heb gezocht gezocht en nergens kon ik het vinden of het was onduidelijk...totdat ik op PartsNL kwam.

prettig

Gemakkelijk zoeken en voldoende informatie

Snel geleverd en zonder schade

Snel en professioneel het bestelde geleverd!

Snelle service, helaas bij retour zenden zit je verbonden aan extra verzendkosten dat is jammer.

Snel service

super

super snelle levering

heel snel

Zoals gezegd ging de levering heel snel en werd het juiste onderdeel geleverd. Maar de verzendkosten zijn een beetje te hoog

Gemakkelijk onderdelen bestellen, snelle levering voor een prima prijs

Heb nu diverse onderdelen besteld en geleverd gekregen. Steeds was de levering snel en goed geregeld.

Retourzenden een drama

Het product prima maar niet de juiste maar het retourzanden is een drama. De instructie van een retourlabel "kopen" bij een DH: servicepunt werkt niet. Op 2 locaties geweest de 1 kon dit niet en bij de ander stond PartsNL niet in het systeem voor een kostenloos retourlabel. Dus uiteindelijk in een DHL automaat gedropt dit werkte wel hoop ik?????

Topservice!

Gebeld om advies en direct hulp gekregen. Volgende dag al in huis ! To service! Ik kan het iedereen aanraden!

Had mijn onderdeel al de andere dag.

Pakket niet ontvangen

Donderdag 15 mei voor 22:00 besteld en zou volgens afspraak vrijdag 15 mei bezorgd worden. Daar het een onderdeel (vuilfrees) van een hogedrukreiniger betreft heb ik de werkzaamheden moeten staken en zit ik nu al vanaf donderdag met een enorme rotzooi mijn tuin. Intussen is het woensdag 21 mei en baal ik enorm!!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE