Filter

Netjes en vlot

Ik vraag om een klein onderdeel en krijg een halve machine

Zeer behulpzaam

Een defect onderdeel van mijn Karcher hogedrukreiniger was nergens te vinden. Na het opsturen van een foto van het onderdeel en het typeplaatje kwamen ze al snel met een antwoord en prijs. Hierna het onderdeel besteld en het werd de volgende dag geleverd. TOP service.

super

ik was opzoek naar een onderdeel voor mijn stoomstrijkijzer met generator. het typenummer van de strijkijzer doorgegeven, binnen 10 minuten kreeg ik een mail met het onderdeel Nr wat ik nodig had met tekening + factuur. vervolgens bestelt en de volgende dag werd het thuis bezorgt.

Koolborstels passen en werken zoals het moet

Ondanks dat onze wasmachine, type AEG L64840 niet specifiek vermeld stond was aan de hand van de foto's en wat maten toch duidelijk dat het moest passen. Wasmachine draait inmiddels weer zoals het moet

Blij mee

De levering duurde wat langer, maar werd wel netjes op de hoogte gehouden.

Heel snel en netjes geleverd

Tijdens de pasen de watertank van mijn koffiemachine stuk. Eerste paasdag besteld en de dinsdag na Pasen in de ochtend weer gelukkig kunnen genieten van een bakkie. Super blij et zon snelle service!

Fijn en vlugge bezorging

materiaal wat ik besteld vond ik helemaal goed. Gewoon zo doorgaan dan komt alles voorelkaar.

Super snel geleverd, binnen 24 uur

Ongecompliceerd bedrijf. Duidelijke website en binnen 24 uur geleverd

Snel en goed

Zoals beloofd op internet, goede kwaliteit en zeer snel geleverd

Goede website, makkelijk bestellen, fijne klantenservice en snelle levering

Goede website, makkelijk bestellen, fijne klantenservice en snelle levering

Blij mee!

Mijn wasdroger had kuren: via tante google kwam ik bij PartsNL terecht en 12 uur later had ik het onderdeel wat aan vervanging toe was al in huis! Droger doet het weer fantastisch!

Snelle levering, onderdeel op voorraad

Het gezochte onderdeel was snel te vinden en werd de volgende dag al geleverd. Top!

Onderdeel besteld en een dag later al thuis gekregen

Zeer behulpzaam

Heel blij met jullie servicedesk, goed geholpen en altijd vriendelijke. Goed communicatie via de e-mail. Ook bereid om te helpen welke onderdeel het beste is.

top, overzichtelijk en snel!

prima. snel gevonden wat ik zocht, levering al de volgende dag.

ik heb de juiste onderdelen gevonden en snel toegestuurd gekregen dat wekt vertrouwen

Precies volgens afspraak

Mijn onderdeel is op tijd geleverd in de winkel in Oosterhout. Vriendelijke man achter de toonbank.

snel

binnen 2 dagen binnen .

Helemaal goed!

Ik heb eerst gebeld met de help/servicedesk. Ik moest 1 bepaalde lade hebben voor een diepvriezer. Werd prima geholpen en wegwijs gemaakt. Vervolgens kon ik zelf exact het juiste product bestellen. De volgende dag was het binnen! Dus....helemaal goed!

Goede sevice

Goede service snelle levering

Besteld, prima prijs. Snel geleverd.

Alles klopte gewoon!

Het leveren van een slot voor onze Siemens vaatwasser was binnen 26 uur geleverd. Het juiste type. Berichtgeving was prima. Ook van de koerier. Onze dank! Familie Vreeken Wijchen

Mijn eerste bestelling bij hun gedaan . Bestelling geplaatst en binnen twee dagen netjes thuis bezorgd. Volgende keer zal ik zeker weer bij hun bestellen ' -

Zeer duidelijk of je het juiste produkt kiest

Zie boven, grote keuze en snelle levering

Uitgebreid assortiment, snelle levering

Vervangende deksel melkkoker en snoertje gekocht.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE