Filter

Goede service, ook voor een speciale bestelling perfect uitgevoerd

Ik had 3 onderdelen besteld, waarvan 2 Beekman nummers en 1 speciale bestelling , na overleg direct een exploded view toegestuurd , waarna het juiste onderdeel is besteld, ook de levertijd werd keurig aangegeven, al met al goede service

Supersnelle levering !

Snel geleverd en het bestelde functioneerd perrfect.

Ik had een vraag over een product ze hebben het op gezocht en geleverd

Snelle levering en product zoals omschreven!

Vriesdeur stuk

Vriesdeurtje stuk model niet te vinden op de site ,gebeld ,mailtje gestuurd met typenr en netjes reactie terug.Artikel was er wel en besteld alleen niet op voorraad zou 12 dagen duren, binnen 3 dagen had ik het vriesklepje binnen. Super snel en blij mee.

Enorm aanbod en snelle levering

Ik zou zeggen kijk eerst of je een onderdeel kunt vervangen, voordat je een heel nieuw apparaat koopt. En dan is dit wel de plek om het onderdeel te vinden.

Fijne winkelpersoneel in Amsterdam

Via internet besteld en in de winkel opgehaald. Alles verliep gesmeerd.

Mijn levering was binnen 24 uur geleverd

Ik heb mijn bestelling gedaan en binnen 24 uur geleverd .Ik ben er zeer tevreden over dank voor de goede service Groet M.Vierling

Te bestellen onderdeel was makkelijk te vinden. De levering was snel en correct.

Supersnel juiste onderdelen bezorgd, heldere site.

Zondag besteld, maandag in huis

Snelle levering. Origineel onderdeel.

Juiste onderdeel snel geleverd

Juiste onderdeel snel geleverd volgens model en typen. Klopte allemaal

Geweldig wat een snelle levering

Keurig en breukvrij verpakt en binnen 24 geleverd chapeau!1111

Onderdelen ontvangen en functioneren zoals verwacht

De print in mijn afzuigkap was door overspanning verbrand. Advies van leverancier was om een nieuwe te kopen. Echter gezien dat ik tegen de weggooimaatschappij ben en ook handig heb ik vervolgens het defecte onderdeel bij partsnl besteld, andere dag ontvangen en de kap eenvoudig zelf gerepareerd.

perfect

vlotte service en snelle afhandeling , prima zo ga zo door

Prima onderdeel.

Het onderdeel paste precies zodat de Kärcher weer goed werkt!!

Goed verpakt en snel bezorgd

Alles prima!

Goede uitleg om zelf te repareren

De oven functie van mijn gasfornuis deed het niet meer. Op parts.nl naar mogelijke oorzaken gekeken. Vervolgens met behulp van filmpjes apparaat onderzocht, foutieve onderdeel gevonden en een voudig het juiste vervangende onderdeel kunnen bestellen. En hij werkt inmiddels weer!

Binnen 24 geleverd top

Prima groente lades en supersnel geleverd!

vlotte retourzending

Per ongeluk een verkeerd onderdeel besteld. Zonder gedoe een zeer vlotte en vriendelijke retourafhandeling, super!

Onze Venta werkt weer

We hadden een probleem met onze venta lw45 (de rollen draaiden niet meer) en een nieuwe aandrijving heeft het probleem opgelost. De prijs was bij Partsnl voor ons het laagste. De mogelijkheid om het bij een pakketpunt af te laten leveren zou de kosten eventueel nog verder kunnen drukken. Veel bedrijven bieden die optie tegenwoordig ook aan.

Exact wat ik zocht!

In plaats van nieuw apparaat kan ik nu weer lang vooruit met mijn staafmixer, top!

Handige site!

Had een onderdeel nodig voor een AEG gasfornuis. werd binnen één dag geleverd. Top!

Snelle bezorging

Makkelijk zoeken op de website naar het product, snelle levering. Helemaal tevreden

Snel verstuurd en goed verpakt

Via bol gekocht, snel en goed beschermd verstuurd: precies wat je wilt, dus zeer tevreden.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE