Laden reviews...
3,484 recensioner under de senaste 12 månaderna
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Recensionerna betonar snabb leverans, pålitlig lagerstatus och tydlig produktinformation. Beställningsprocessen är oftast smidig och delarna kommer som beskrivits. Många nämner bra emballage och pålitlig service. Sammantaget är upplevelsen mycket positiv.
Koen
Rummen
Bestelprocess is eenvoudig, levering snel
Loet Meintsma
Delfzijl
Er werd heel snel gereageerd op mijn vraag naar het juiste onderdeel en vervolgens werd dit al de volgende dag geleverd.
Jan
Oldeberkoop
Groot assortiment, redelijke levertijden.
Martin
Client Loc
Voor een paar apparaten had ik reserve onderdelen nodig. Alles gevonden en netjes bezorgd in de winkel.
Pascal
Amersfoort
de 2e keer dat ik iets online bij ze heb besteld. Supersnelle levering.
Jeanet
NOOTDORP
Hartstikke blij met de juiste levering
Ruud
Zoetermeer
Producten gemakkelijk te vinden en de ene dag besteld, de andere dag keurigafgeleverd
Jantine
Voorhout
...
RUDY
De Pinte
Prima product. Snel geleverd. Duidelijke communicatie.
Pleun
Dordrecht
Telefonisch contact gehad ( met prettige stem en geduldig luisterend naar mijn probleem).Uiteindelijk ook goede oplossing aangedragen.
Maudy
Soest
Nieuwe watercontainer nodig voor koffiezetapparaat. Gemakkelijk gevonden op de website, gewoon een originele. Bestelling de volgende dag al geleverd. Gewoon goed!
Dennis
Losser
Duidelijk uitleg op de bestel site,heel snel in huis. Kunnen weer lekker snel bakken in de oven.
Elly
Geertruidenberg
Op tijd geleverd en product was volgens bestelling
Hans
Lobith
Veel keuze in onderdelen en oplossingen. Goede communicatie over bestelling en levering.
Roel
Aerts
Makkelijke webshop om te zoeken en eerlijke prijzen
Cor
Rotterdam
Prima ervaring, en snelle service .
Cees.
Haren
Duidelijkheid over verzenden en snelle levering
Johan
Roden
Netjes afgeleverd
Cees
Schermerhorn
Ben goed geholpen
Johan
Strijen
Geweldig bedrijf die je goed en adequaat helpt. Ik ben blij dat ik deze site ontdekt heb. Ga vooral zo door !
Marianne
Oosterblokker
Het product voldeed aan mijn verwachtingen dankzij de duidelijke beschrijving en foto's van het artikel op de site.
Theo van de Water
Etten-Leur
Eerste keer bestelling gedaan gelijk goed.
Roald
Druten
Heel goed.
J. Vliegen
Kerkrade
Terug sturen. Op internet gekeken waar partsNL zit in Hengelo dat was dus aan de Torenlaan. Daar heen gefietst maar GEEN partsNL. Waar zet ik het adres op het pakje? Afzender moest links boven in de hoek maar daar was niet goed volgens PostNL alleen postcode op zijkant Verder alles oké
Beveelt niet aan
Ronnie
Hengelo
Beste Ronnie,
Bedankt voor het achter laten van je beoordeling. Batterijspecialist Hengelo maakt sinds een aantal jaar geen gebruik meer van onze franchise formule PartsNL.
Bij ons op de website kunt u bij winkels kijken welke vestigingen er zijn, Hengelo staat hier niet tussen.
Indien er een retouraanvraag is gedaan dan ontvang je per e-mail een duidelijke instructies voor het versturen van jouw pakket.
Groet, Team PartsNL.
Weegschaalstraat 15