Filter

Gewoon goed

Veel keuze, precies wat ik zocht. Binnen 24 uur geleverd.

Amazing

On time and a lot of options for Delivery.

Positief

Spulletjes makkelijk te bestellen en op tijd geleverd.

Snel en probleemloos geleverd

Ben zeer tevreden.

De glasplaat past uitstekend !

Nadat ik het typenummer had doorgegeven, controleerde Partsnl of dat de afdekplaat was die ik nodig had. Ik kreeg vervolgens bericht dat het inderdaad de juiste was. Vervolgens gelijk besteld. Afdekplaat past perfect.

Dik tevreden

Het bestellen was gemakkelijk, waarna de bevestiging snel in de mail box was. Het bestelde artikel was snel bij ons, keurig verpakt en kon bijna niet beschadigen door de voorzorgen die genomen waren. Na het installeren van het nieuwe onderdeel werkte onze gaskookplaat weer perfect.

Betalen voor afhalen is onzin

Ik ga niet betalen voor afhalen

Super snel en goed materiaal

S avonds besteld en de volgende dag om 14.00 uur al geleverd.

Top winkel.

Overzichtelijke site snelle levering en je word goed geïnformeerd over de status van je bestelling, Kortom aanrader!

Eindelijk een zaak gevonden waarbij, net als vroeger handyman , je terecht kan eigenlijk voor alles en een hele snelle bezorging wat heel plezierig is

Snel antwoord en snel verzenden

Ik zocht in het oerwoud van onderdelen naar een waterreservoir.. Zelfs op zondag kreeg ik antwoord. Zondag besteld en dinsdag in huis.

Ruim assortiment onderdelen

Ruim assortiment onderdelen voor de koffiemachine, makkelijk zoeken, originele spare parts. Snel geleverd (volgende dag). Netjes verpakt.

Goed en snelle service

Zo hoort het!

Goede website, snelle bestelling.

Gebruiksvriendelijke webshop, vlot geleverd!

De manchet van mijn wasmachine was kapot en ik kon zoeken op mijn wasmachinemerk en -type om de juiste manchet te bestellen. Ik kon kiezen uit een A- en een B-merk, mijn ervaringen met het B-merk waren iets minder, het rubber was een stuk stugger, dus deze keer toch maar voor het origineel gekozen. Levering was de volgende dag in huis, dus uiteindelijk slechts één dagje niet kunnen wassen. Mocht ik ooit weer iets nodig hebben, kijk ik eerst even op Partsnl.nl!

Snel.

Snelle levering. Juiste producten.

Goed product en dat tegen een prijs/kwaliteit verhouding en ook levering is goed

Ik zou zo weer producten bestellen en ook keuze is goed

Snelle levering, goed verpakt

Altijd de goede onderdelen en snel geleverd.

Al best wel lang bestel ik mijn onderdelen die ik nodig ben voor witgoed en bruingoed hier. Ze hebben altijd de goede spullen en goede kwaliteit. Ze verzenden het altijd weg snel. Waar door ik nooit lang hoef te wacht. Problemen heb ik dan ook nooit gehad waar door ik nooit met ze hoef te bellen en of te mailen. Kortom heb je een onder nodig kijk hier en bestel ze. Ze zijn gewoon heel goed.

Prima. Goede artikel zeer snel geleverd.

Fast, cheap and exactly what it needed to be.

I ordered a tube of a Rowenta vacuum cleaner. Immediate delivery, original part, cheapest on the web, works perfectly, so everything I needed.

Zeer positief in ALLE opzichten.

Ik was met de grootst mogelijke spoed op zoek naar een vervangingsslot van Dometic. Dit heb ik gevonden bij PartsNL en ze kwamen ook nog eens hun beloftes na dat ze ultrasnel versturen en leveren. Ik ben zeker een meer dan tevreden klant. Mijn reactie over PartsNL is dan ook alleen maar AAAA+++++++++ Topper!!!!!

Gemakkelijke en duidelijke website

In een paar minuten het juiste onderdeel gevonden dmv typenummer

Razend snel en goed

Bestelling gedaan en volgende dag keurig op tijd geleverd.

geweldig, goed en snel....

ik schrok me rot van de prijzen bij de dealer, en vond ook het onderdeel bij jullie . zojuist gemonteerd, het brand weer als een tiereliervooreen goedeprijs.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE