Filter

Juiste product info op site

Super bedrijf. Alles heel goed te vinden op site. Wij zochten nl. nieuwe bakken en houders voor in de koelkast van onze caravan, en dat ging heel makkelijk op type nummer. En de verzending was nog beter nl. binnen 24 uur hadden wij de spullen.

Onderdeel makkelijk te vinden op de site.

Nogmaals het onderdeel is makkelijk te vinden op de site en de verzending ging ook goed en snel. Het was mogelijk om het op te halen bij een parts.nl-winkel, scheelt weer in de verzendkosten.

Goede Service n.a.v. defecte onderdeel

Afgelopen week een defect beschadigde thermostaat ontvangen. Een mailtje met gegevens over de situatie is er een nieuwe opgestuurd. Complimenten voor de service en het snelle schakelen.

De juiste onderdelen

Uitstekend product en snelle levering

Het kapotte onderdeel van mijn koelkastlade was gemakkelijk besteld en snel geleverd. Het paste perfect en voor een paar tientjes en binnen een dag was mijn koelkast weer als nieuw.

Duidelijke communicatie

Geleverd volgens afspraak en een super goed product

Snelle levering en perfecte onderdelen

Alles paste zoals het hoort , top

Duidelijke site en erg snel geleverd

Duidelijke website, en snel geholpen!

Ik heb echt nog geen 5 min nodig gehad om te vinden wat ik nodig had. Besteld en de volgende dag in huis. Ik kon mijn vaatwasser maken en mn vrouw was weer gelukkig, dus ik ook.

Het juiste onderdeel!

Eindelijk eens een bedrijf wat doet wat ze beloven. "Vandaag besteld, morgen in huis". En mijn lekkage bij het koffie apparaat is opgelost!

Snel, accuraat en zeer makkelijke website.

Website is geweldig, makkelijk zoeken, redelijke prijzen, snelle afhandeling, kortom alles zoals het hoort te zijn

Geheel volgens afspraak

Alles zoals verwacht, top.

Super snelle levering

Geheel tevreden over mijn bestelling. In het weekend besteld en maandags geleverd! Sneller kan niet. Dank daarvoor

Overzichtelijke site, snel geleverd

Super. Zaterdagavond op de site gekeken, onderdelen gevonden en direct besteld, maandags in huis. In mijn geval kon ik weer lekkere koffie drinken. Apparaat deed het weer. Iedereen blij.

Goede service!

Ik had het verkeerde product besteld wat probleemloos werd gecanceld met snelle terugboeking van het bedrag. Ik kon daarna meteen het juiste product bestellen.

Snel geleverd, onderdelen passen

Kon de bij mijn apparaat passende onderdelen redelijk snel vinden. Gelukkig waren dit inderdaad de passende onderderlen, hoewel ze een iets andere bedrukking bleken te hebben dan de oude onderdelen (flessenrek en groentelade koelkast). Bezorging was snel en probleemloos, artikelen waren goed verpakt.

Prima afgehandeld !

Goed advies

Om informatie gevraagd over een onder deel voor een stoompan. Goed advies met documentatie (PDF) gekregen. Onderdeel besteld en snel gekregen gemonteerd en de stoompan doet het weer prima.

duidelijke site met snelle levering en betalingsmogelijkheid

artikel snel kunnen vinden met type nummer, goede prijs, artikel zoals orgineel

Uitstekende afhandeling.

Direct on-line hulp gekregen bij het zoeken naar het juiste modelnummer voor mijn vaatafwaskorf-onder, gevolgd door een correcte en spoedige levering binnen 2werkdagen! Goed werk Partsnl!

Bestelling is snel en goed geleverd.

Zeer uitgebreid assortiment en het is op de website makkelijk om het juiste product te vinden voor je apparaat.

Snel en perfect geleverd

Goed verpakt

Super organisatie om iets mee aan te schaffen. Top

Ik had een cartrigde nodig voor de stoomstrijkmachine. Ik wist dat PartsNl het onderdeel zou hebben. Op de website gekeken. Het product bestudeert t.a.v. toepasbaarheid op de strijkmachine. De instructie om daar achter te komen was duidelijk aangegeven. Besteld en toen kreeg ik duidelijke informatie hoe het verzendproces verloopt en kon ik de volgende dag het onderdeel door DHL geleverd in ontvangst nemen. Soepel en duidelijk proces en ondersteund door duidelijke statusinformatie.

Super snel geleverd

Kan niet beter qua levertijd, volgende keer vast aparts.nl voor bestellen

Originele afstandbediening voor goede prijs

Vervangende afstandbediening bestelt voor mijn LG TV. Was erg blij dat er een " is dit apparaat geschikt voor mijn tv? " zoeker functie op de productpagina aanwezig was. Deze afstandbediening was namelijk een nieuwere versie van de afstandbediening die vervangen moest worden. Werkt goed. Bestelling snel bezorgd en netjes in een doosje. Heb het namelijk wel eens meegemaakt bij een ander bedrijf dat de afstandbediening per brievenbus post is bezorgd.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE