Filters

10

Snel gemaakt 30 min, ziet er goed uit Vakkundig gedaan

Zeer goed en vriendelijk bedrijf, kan het van harte aanbevelen

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede uitleg, klaar terwijl je wacht en een goede uitleg.

Goede uitleg, klaar terwijl je wacht en een goede uitleg.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Heel erg snel en kundig geholpen. Prima service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed geholpen!

Zelfs onder tijdsdruk kreeg ik een prima werkend nieuw scherm op mijn telefoon.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakkundig en snel, prettige sfeer.

Naast de prima dienstverlening is vooral ook de locatie in Zwolle is het grote pluspunt waarom ik dit bedrijf aan anderen vertel.

 • Aanbevelen? Ja
7

Goede en vlotte service

Goed en deskundig geholpen.

 • Aanbevelen? Nee
10

Uitermate correct en snel geholpen en uitstekend advies

Was mijn eerste ervaring met Phoneworld maar was dan ook direct een uitstekende ervaring. Geen bla bla maar gewoon helder en correct.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed.

Heel goed. Wat ik netjes vindt, is dat ik van alles op de hoogte kreeg in de mail.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en goed

Prima

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service en klantvriendelijkheid

Zeer prettig en deskundig geholpen

 • Aanbevelen? Ja
10

Enorm goede service!

Mijn iPhone 7 plus batterij was in erg slechte staat, ik had de telefoon ergens anders tweedehands gekocht en al eerder bij andere zaken proberen te laten maken. Waar ik bij de andere zaken hoorde dat ze er niets mee konden, heeft Phoneworld in Rotterdam zonder moeite de batterij vervangen en me zelfs ook gewezen op waterschade wat ze daarnaast ook voor me hebben schoongemaakt. De batterij is weer in perfecte staat, erg blij met de service! De winkel in Rotterdam zit in een bedrijvenpand waardoor ik een beetje huiverig binnenstapte, maar ik raad ze zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle service en een aardige werknemer

Ik mocht gratis gebruik maken van een leen scherm voor het maken van een backup op mijn iPhone en om hem daarna te resetten naar fabrieksinstellingen zodat ik hem kon verkopen met een kapot scherm. Erg vriendelijk en fijn.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk en zeer snel geholpen !!

Vriendelijk en zeer snel geholpen !!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service, snel en vakkundig

Prima service, snel en vakkundig

 • Aanbevelen? Ja
8

Super snelle en goede hulp

Goede kennis van het product en zeker goede kwaliteit

 • Aanbevelen? Ja
5

iPhone 7 kapot na batterijvervanging

Vorige week donderdag mijn iPhone 7 (die ik al 3 jaar heb en niet kapot is geweest) naar het filiaal in Zwolle gebracht om de batterij te laten vervangen. Binnen een half uur kon ik de telefoon weer ophalen. Toen ik weer in de auto zat deed de homebutton het niet meer. Gelijk terug gegaan en er zou naar gekeken worden. Vervolgens probeerde de medewerker de telefoon te maken maar wist niet waardoor het kwam. Aan de telefoon met de baas hoorde ik dat de medewerker iets kapot heeft gemaakt door onvoorzichtig te zijn. De telefoon kon niet meer gemaakt worden door de medewerker in het filiaal en moest opgestuurd worden voor reparatie (uiteraard op hun kosten). Hierdoor zou ik een week mijn telefoon kwijt zijn, ik kan deze niet missen ivm werk. Er was geen leentoestel beschikbaar dus ik moet het nu zonder telefoon doen. Medewerker vertelde me dat ik op de hoogte zou worden gehouden wat betreft de verdere reparatie. Eenmaal thuis toch nog even een mail gestuurd over mijn ervaring met als antwoord onze excuses, we gaan de telefoon repareren en zorgen ervoor dat er voortaan leentoestellen in het filiaal in Zwolle komen. Maar hierdoor is mijn probeer verder niet opgelost. Uiteindelijk heb ik toch weer reactie gekregen en kreeg ik de optie om een nieuw refurbished toestel te ontvangen of toch mijn eigen toestel te laten repareren, wat wel langer zou duren. Ik heb voor het laatste gekozen en werd goed op de hoogte gehouden over het proces van de reparatie. Mijn telefoon werkt nu weer naar behoren en heeft een extra screenprotector erop. De medewerker in het filiaal in Zwolle is naar mijn idee niet zo gespecialiseerd in het repareren van telefoons als dat er wordt aangegeven op de site. Ik kom alsnog niet weer terug bij Phoneworld voor een reparatie.

 • Aanbevelen? Nee
8

Niemand aanwezig op afgesprokenntijdstip,

Ik heb een afspraak gemaakt . Niemand aanwezig. Toen maar gaan bellen. Maar toen kwam er nog niemand binnen afgesproken tijd. Inmiddels heeft phone world dit keurig afgehandeld. Ik ben teruggebeld en er is excuses aangeboden. Ik krijg ,ter compensatie , korting en een gratis screenprotector.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig

Ik heb voor de eerst keer contact met hun gehad en het ging prima. Ik heb nu de toestel en werkte prima. Bravo.

 • Aanbevelen? Ja
10

goede service, lekker snel geregeld

Goede ervaring met reparatie van scherm van iphone X. Het was binnen een half uurtje geregeld, maar ik mocht zelf weten wanneer ik mijn telefoon weer op kwam halen. Zo kon ik tussendoor wat anders doen. Ook handig dat je van te voren een offerte kunt downloaden tbv van je verzekering bijvoorbeeld.

 • Aanbevelen? Ja
1

Verantwoordelijkheid nemen kennen ze niet

Op donderdag breng ik mijn telefoon om de batterij te laten vervangen. Na een half uurtje kon ik deze weer meenemen. Thuis zag ik vlekjes in het scherm te komen daarom gelijk contact opgenomen, er zou iets tussen de batterij kunnen zijn gekomen bij het sluiten van de telefoon, volgende dag even terugkomen. Vrijdag weer mijn telefoon ingeleverd ook omdat mijn nieuwe batterij al behoorlijk snel leeg raakte voor een nieuwe batterij, "ik zal even voor u kijken mevrouw het zou kunnen zijn dat ik er een oude batterij in het gezet" en ik kom na een half uur terug krijg ik te horen dat mijn telefoon niet meer aan gaat. Ik vroeg hem of het wel de goede batterij erin had gezet en niet mijn oude van de dag ervoor. "nee hoor mevrouw op onze batterijen staat niet het teken van Apple op maar geen enkele batterij doet uw telefoon aangaan" Eenmaal gebeld te hebben met de baas kreeg ik het aanbod om mijn telefoon achter te laten. Dat kwam mij niet goed uit want ik moest bereikbaar zijn en al mijn gegevens staat erin. Hij vertelde me dat ik de telefoon mee kon nemen en dat hij het wel aan de stroom zou werken. Dat was voor mij even voldoende bereikbaar te zijn. Eenmaal thuis kon de telefoon voor 30 seconden aan en viel die weer uit. Ik weer contact gelegd dat ik hier toch niet voor ging betalen en mijn geld terug wilde hebben maar ook de mijn originele batterij. Ik weer terug oude batterij er weer in maar hij deed het nog steeds maar 30 seconden. Maandag naar de apple store geweest en daar is geconcludeerd " de batterij status in niet uit te lezen . Batterij zat niet origineel dichtgeplakt. Draadloze laad module lijkt beschadigd. De kosten voor reparatie: 429 euro Donderdag weer terug en alles uitgelegd aan Andre die mij zei dat hij het voor me zou fixen. Die middag kreeg ik een telefoontje van hem en vertelde me dat hij niks meer voor me kon doen. Je brengt een telefoon met een iets wat zwakke batterij en krijgt een kapotte terug.

 • Aanbevelen? Nee
9

Snelle service, prima prijs.

De batterij van mijn telefoon was in een kwartiertje vervangen voor een mooi prijsje. Het enige minpuntje was dat ik er niet kon parkeren, omdat de slagbomen niet omhoog gingen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle en goede service

Telefoon was binnen een uur weer klaar, blij mee

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service

Geen idee natuurlijk hoe de reparatie zich houdt, dat zal de lange termijn moeten laten zien. Maar qua service: prima. In de ochtend afspraak gemaakt om in de middag scherm van mijn iphone 6 te laten vervangen. Dat kon dus op die korte termijn. Bij aankomst bleek de stroom uitgevallen te zijn, maar ze namen de bestelling gewoon aan en was binnen de afgesproken tijd af.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goed

n.v.t.

 • Aanbevelen? Ja
8

vlotte service

goed geholpen, goede service, vlot

 • Aanbevelen? Ja

Over Phoneworld

"Bij PhoneWorld is het mogelijk om je iPhone reparatie Amsterdam - Samsung reparatie Amsterdam te laten repareren binnen 30 minuten onder het genot van een kopje koffie. Maak nu online een afspraak voor je telefoon reparatie Amsterdam via onze site PhoneWorld. Onze Apple en Samsung specialisten staan voor je klaar!"

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd