Heel blij met onze bestelling!

Heel veel leuke templates waaruit je kunt kiezen met gemakkelijke tool om te customizen. Levering ook heel vlot verlopen em borden en papier waren heel goed verpakt. Welkomstbord en Seating Chart zijn van hele goede kwaliteit!

Prime! Super service.

Prima werk.. sneller service hoe aangegeven is in website.. lekker mini choco. Ik zal zeker nog een keer bestellen..

Pakje eerst niet geleverd, fout in systeem, op maandag opnieuw in ordersysteem en dinsdag keurig geleverd. Top!

Mijn ervaring is super goed

Ik ben heel tevreden over mijn bestelling Altijd correct en mooi afgewerkt

Fijne website en snelle levering!

Fijne website, met vaak veel leuke ‘deals’! En als je wat besteld is er een snelle levering.

Snelle en goede service

Bestelling geplaatst en de dag erna al geleverd. Heel snelle service en duidelijke communicatie. Alles goed verpakt.

Fijn bedrijf!

Duidelijk in communicatie en levering. Fantastische flesjes met de namen van de tweeling erop.

Heel blij mee

Voor allebei onze dochters een tegeltje besteld, heel blij mee ze zien er precies zo uit als ontworpen ❤️

Mooie producten snelle levering

Mooie producten, goeie kwaliteit, snelle levering en mooi verpakt.

Hele leuke spullen!

De bestelling liep zeer vlot en werd even vlot geleverd. Heel mooie kwaliteit en echt hele leuke spullen!

Verschillende soorten plusplus besteld voor Sinterklaas. Het was goed verpakt, mega snel binnen. Leuke webshop, met teveel leuk speelgoed!

Mooie memoryboxen ontvangen!

Er was even geduld nodig voor ik mijn bestelling binnen kreeg, maar ik ben super blij met de memoryboxen. Het zijn mooie persoonlijke boxen geworden, bedankt!

Fijne snelle site

Alles is snel verzonden. Fijn een groot assortiment. Daarnaast als je vragen hebt, zijn ze snel in reactie! Kortom, top webshop!

Fantastisch kraamkrado

Het gepersonaliseerde lampje nu 3 keer kado gedaan als kraamkado. Ouders zijn elke keer super blij. De kleintjes vinden de optie met de verschillende kleuren magisch.

Prachtige doos

Voor mijn zoontje nu een prachtige herrineringen box. Mooi formaat om het geboortepakje, kaartjes, echo’s en andere belangrijke spulletjes in te bewaren. Leuk als cadeau om te geven/te krijgen! Dik te vreden :)

Snelle service en fijne webshop.

Ik ben heel tevreden van mijn aankoop en van de service die We Love Deco biedt. Snelle bezorging, mooie foto’s op de website en duidelijke uitleg. Prima!

Top product en snelle levering

Mijn levering kwam snel, was goed ingepakt en zag er goed uit. Ik ben tevreden en zal zeker weer bij We Love Deco bestellen voor ons volgende feestje! Aanrader.

Daar hebben ze mooie bruiloftsartikelen!

Je kan alle kanten op met spullen bestellen, de service is goed, ik had een vraag en ze reageerden vlot met een mailtje. Fijne website, zeker een aanrader!

Fijne interface en snelle levering

Het ontwerpen van kaarten is erg makkelijk en leuk. Levering was snel en achteraf betalen heel fijn.

Super snel

Snelle levering en super mooie kwalitatieve producten! Ook als je ergens een vraag over hebt wordt die super snel beantwoord!

Niets ontvangen

Bestelling is geleverd bij het servicepunt terwijl zij aangeven dat er niets ontvangen is. We love deco is lastig te bereiken. We zijn nu een week verder en heb nog steeds niets ontvangen. Ze komen ook niet met een oplossing. Jammer. Tot nu toe is mijn ervaring slecht. Ga hier niet nog eens bestellen, tenzij ze tijdig een oplossing voor mij bedacht hebben.

Super goede service

Al meerdere keren besteld voor onze kinderen, door mijn werk in de kinderopvang werk ik met verantwoord en veel open eind speelgoed. Hier is de keuze echt heel groot en daarom trouwe klant!

Fantastisch!

Product (spandoek) was makkelijk gemaakt door de duidelijke uitleg. Communicatie betreffende de levering was helder. Prijs kwaliteitsverhouding is prima! Levering is erg snel.

Super tof assortiment, altijd super snel geleverd!

Ik ben nogal van er op het laatste moment achter komen dat ik een cadeau moet halen. En kidsdeco helpt me altijd weer uit de brand. Echt een superleuk assortiment, snel geleverd en altijd prettig!

De doosjes zijn top, het stoepkrijt was grotendeels kapot

De doosjes waren heel goed gelukt, maar ik moest alsnog naar de winkel om nog 34 krijtjes te kopen omdat die allemaal stuk waren gegaan door de bezorging. Ze waren ook niet extra verpakt. Beter is het denk ik om die krijtjes niet aan te bieden als je niet van plan bent om ze steviger te verpakken, wat heel goed te begrijpen is gezien de prijs. Met de doosjes zijn we ontzettend blij!

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht