Altijd top producten!

Als ik een feestje organiseer, koop ik steeds mijn versieringen via WeLoveDeco. Super toffe thema’s, meteen een tof geheel in huis! Top service, meteen rap in huis en top kwaliteit. Echt een aanrader!

Snelle goed verzorgde levering.

Netjes verzorgd en snel.

Prima! Veel keuze, goede communicatie en vlotte verzending!

Wat een schitterende keuze voor de decoratie van je trouwfeest aan te kleden. Heel veel thema's! Goede communicatie. Een echte aanrader!

Betrouwbaar

De eerste site waar ik kijk bij verjaardagen. Ik bestelde al enkele keren bij kidsdeco. Kwalitatief een super winkel voor een eerlijke prijs. Door de overzichtelijke site is het leuk om speelgoed te zoeken. Ik vind het heel makkelijk dat je ook per leeftijd kan zoeken op de site. De levertijd is ook super snel. Elke keer al een zeer positieve ervaring geweest.

Leuke decoratie

Voor een verjaardag specifieke decoratie nodig. Gelukkig kon ik dit vinden bij we love deco! Netjes verpakt en snelle verzending.

Prachtig

We hadden een zelfgemaakt bord besteld met ezel. Super tevreden! Mooie kwaliteit, goed ingepakt en nette levering. Heel leuk!

Goede communicatie en snelle levering van het gekochte artikel. Zal zeker deze site in mijn gedachte houden .en zeker aanbevelen bij mijn vrienden kring .

Snelle levering, mooie producten en nette communicatie

Vragen vooraf werden vlot en netjes beantwoord, bestelling 1 dag na plaatsen binnen, en mooie producten die netjes verpakt waren. Super!

Bestelproces prima maar kleur van product wijkt af

Hi! Ik vond het bestelproces prima en de chocolade hartjes ook snel bezorgd. Alleen wijkt de kleur af van hoe ze op de website staan. Ik bestelde rose gouden chocolade hartjes, maar die ik heb gekregen zijn meer donker roze glimmend.

Alles top!

Overzichtelijke site met een leuk aanbod. Mijn bestelling werd snel geleverd en de producten waren zoals beloofd! Alles top!

Keurig!

Mooie spullen, levering volgens afspraak!

Niks op aan te merken

Ik heb een turnzak met naam op besteld voor mijn dochter, deze was snel geleverd. Hij is makkelijk in gebruik door mijn dochter en ziet er super goed uit!

Snel geleverd en goede kwaliteit

Ik bestelde ballonnen , een heliumtankje en nog wat andere versieringen voor mijn 40ste verjaardag. Het werd snel geleverd en de producten zijn van goede kwaliteit!

Leuke collecties, vlotte service

Ik raad deze webshop aan. Je vindt er de leukste collecties op voorraad en ontvangt je bestelling snel en vlot.

Goede & snelle klantenservice!

Ik heb in 2024 een deken besteld voor mijn eerste zoontje en wilde nu voor mijn tweede zoontje hetzelfde bestellen. Echter wist ik niet meer welk lettertype ik destijds gekozen had. Thijs heeft mij telkens geholpen zodat ik zeker hetzelfde deken kon bestellen.

Kwaliteit en levering zijn super!

Vlotte verzending

Leuke producten en snelle verzending!

Super mooie teddy tas!

Snelle afhandeling, snelle levering, TOP artikel! Aanrader!

Ruim assortiment en goede service

Op de website is genoeg keuze en veel items op voorraad! Duidelijke afbeeldingen en bestelproces eenvoudig. Super snel geleverd en zeer tevreden over de producten. Zeker een aanrader!

Altijd optijd en goede kwaliteit.

Goede ervaring.

Snelle verzending

Ik had een spoedverzoekje en ze deden hun best om de bestelling op tijd te verzenden. Mijn pakketje was op tijd binnen en blij met het resultaat

Geslaagd cadeau om getuige te vragen

Ik bestelde onder meer de mok 'bride en bridesmaid'. Ik vind het altijd wat bang afwachten als ik iets online bestel. De levering was mooi op tijd, de items waren zorgvuldig ingepakt en de items zijn van goede kwaliteit. Mijn nicht was ontroerd van de originele mok: precies wij die erop afgebeeld staan. Voor ons huwelijksfeest zijn we van plan zeker nog te bestellen!

Elk jaar weer een succes

Veel aanbod, snelle levering.

Goede service en snelle levering

Overzichtelijke website, goede service en snelle levering

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht