Geweldige dingen voor de trouw!

Super mooie dingen. Alles zag er verzorgd en mooi uit. Goed verpakt voor shipping! Dankjewel voor de mooie levering! ❤️

Prachtig zoals verwacht

Heel wijs in het echt was het echt tof om de snoepjes er zelf in te steken en de stickers zelf te plakken

Snelle en goede service

Topservice en kwaliteit! Na het lezen van veel negatieve reviews was ik eerlijk gezegd wat sceptisch, maar mijn ervaring was totaal het tegenovergestelde. Ik ben ontzettend tevreden! De service was supersnel en de kwaliteit van het product is uitstekend. Als winkelier begrijp ik dat je niet altijd elke klant naar wens kunt helpen, maar dat betekent niet dat de hele service slecht is. Mijn advies aan mensen met minder goede ervaringen: bestel op tijd, zodat er ruimte is voor levering of eventuele aanpassingen. Voor mij was alles dik in orde – een dikke duim omhoog!

Leuk aanbod snelle levering

Zeer mooi aanbod en een heel snelle levering. Overzichtelijke website en een heel ruim aanbid aan creatief en educatief speelgoed. Ik heb deze website al heel vaak aangeraden aan andere ouders.

Alles heel vlot kunnen bestellen en de dag erop hadden we het pakje al ontvangen. Heel blij met onze aankoop!

Geweldig!

Zeer snelle verzending en goede kwaliteit van het product. Een tevreden klant!

Snelle verzending en mooie producten.

Alles super!

Snelle levering, correcte prijzen en een super fijn aanbod!

uitstekend.goed materiaal.

IK zie hoe mijn kleindochter veel plezier beleeft als ze speelt met kidsdeco. Ze heeft al een set. En ik heb nu de knikkerbaan voor haar gekocht.

Blij zoontje!

Snel bezorgd en goed op de hoogte gehouden. Blij met de producten!

Super snel en mooi!

S ochtends besteld en savonds de bestelling al in huis, wauw. Producten ook super mooi, helemaal naar verwachting

WAUW

bestelling meteen de dag erna aangekomen was meteen verrast! Alles zat goed verpakt maar buiten dat was het speelgoed boven mijn verwachtingen, sensorisch en kwalitatief duurzaam, iedereen zou dat in huis moeten hebben

De kleuters zijn reuzeblij met de magna tiles!

De kleuters van de klas zijn super blij met de magna tiles! Wat een leuke speel ervaringen!

Goede overzichtelijke webshop

Mooie overzichtelijke webshop. Ik was specifiek naar iets opzoek en heb het enkel hier gevonden. Ik ben fan.

Super website

Een cadeau nodig voor een verjaardag , hier vind je het! Zo blij dat ik deze site ontdekt heb , om een feestje te organiseren maar ook voor de cadeau’s!

Bestellen, betalen en leveren!

Precies zoals je het wilt.

Voor herhaling vatbaar!

Diverse spullen besteld om te spelen met magisch zand voor de verjaardag van kleinzoon die 2 jaar werd. Hij vindt het helemaal geweldig. Zeer aan te bevelen voor kinderen van die leeftijd. Levering was keurig op tijd en goed verpakt.

Mijn bestelling was zeer snel geleverd en was enorm tevreden van mijn draagdoek voor mijn dochtertje

Snelle levering, product voldoet niet aan verwachting

Ik had stickers voor een vlaggenlijn aan te hangen besteld. Jammer genoeg zijn deze niet sterk genoeg om aan de muur te bevestigen en de vlaggenlijn vast te houden. Komen telkens los van de muur.

Bestelling niet ontvangen

Voor mijn bruiloft heb ik een grote bestelling gedaan met gepersonaliseerde items, helaas het meerendeel van de bestelling niet ontvangen na 4 weken. Op de e-mail geen reactie en telefonisch onbereikbaar.

Echt super goede service, hoge kwaliteit

Originele bedankjes voor gasten. Waar je ook makkelijk je eigen stijl in kan doorvoeren. Ze geven je goed advies over je ontwerp voordat het gedrukt wordt

Slecht

Wij hebben voor onze bruiloft bedankjes besteld maar het is niet goed geleverd. Nu probeer ik ze te bereiken maar krijg ze telefonisch niet te pakken en ik heb geen reactie per mail ontvangen. Na de vele slechte recensies die ik heb gelezen ben ik bang dat dit niet goed gaat komen.

Niet op positief als andere keren

Normaal ben ik altijd tevreden van jullie producten en diensten. Maar deze keer is het anders verlopen. We hebben een gepersonaliseerd traktatie besteld, bestaande uit persoonlijke doosjes en stoepkrijt. Echter passen de krijtjes niet goed in de doosjes waardoor de doosjes scheuren. Bovendien waren er heel veel krijtjes gebroken, wat enorm jammer is aangezien we deze dan niet kunnen gebruiken.

De eerste aankoop, maar zeker niet de laatste!

Ik heb twee koffertjes (met naam) besteld. De pakketjes kwamen erg snel aan en ik ben erg tevreden. De koffertjes zien er super mooi uit en de kwaliteit is ook goed.

Mooie spullen voor de bruiloft

Snel en netjes geleverd, zoals op het plaatje

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht