Filtre

Heerlijk uitgebreid en snel

Heerlijk uitgebreid assortiment, goede filter op de website en snel geleverd

Helaas was niet alles snel leverbaar, maar voor ons geen probleem aangezien ik het voor school kocht. De producten zijn super netjes geleverd en de prijs kwaliteitsverhouding was top. Mijn kleuters zijn er heel blij mee

Top product

Een super product !

Prachtige watertafel strak design en uren speelplezier voor de kinderen

Super blij met mijn bestelling. Goede, gemakkelijke website, snelle levering en mooi design. Kwaliteit van de sticker en bellenblaas echt goed!

Heel blij

Cadeautje gekocht voor een verjaardag, heel blij mee

Snelle levering en helemaal zoals verwacht.

De dag na mijn bestelling kwam het gastenboek bij mij thuis al aan. Het gastenboek is helemaal zoals op de foto’s.

Fijne winkel

Mooie producten en goede aanbiedingen en goede service levering enz

Gemakkelijk te personaliseren, bestellen, betalen en snel geleverd. Niets op aan te merken.

Mooi en snel

Een walhalla aan artikelen voor mijn kleinzoon

Een walhalla aan artikelen voor mijn kleinzoon en een supersnelle bezorging! Ik had 's morgens voor mijn werk twee rompertjes besteld en was stomverbaasd dat ze toen ik om 5 uur thuis kwam ze al bezorgd waren!!

Heel tevreden

Uitgebreid aanbod op de website en snelle levering.

Hele fijne website!

Fijne website met veel keuze! De verzending van de producten was super snel!

Een snelle uitstekende service

Duidelijke website Vlotte betaling Correcte levering Fijne ervaring

Great!

Best prices online and fast delivery

Snelle levering en goede kwaliteit

Echt geweldige traktaties altijd voor onze kindjes

Super mooie traktaties voor de kindjes. Snelle levering en de kinderen zijn altijd erg enthousiast

Super snelle service! Has ‘S avonds een bestelling geplaatst en de volgende dag werd het reeds geleverd.

poor value for money

We ordered cups for our son birthday. The cups a standard ones with poor quality plastic and the stickers are small. Moreover, stickers come in a separate envelope and we will need to place them ourselves. NOt worh it fir the 45 euros we paid.

Snelle correcte bestelling en thuisbezorging, super!!

Leuke producten , goede kwaliteit

Wat producten t.b.v. een babyshower besteld . Drukwerk is mooi , ziet er goed uit !! Veel keuze ook

Snelle levering en mooie helium ballonnen. Helaas was 1 ballon te zwaar maar we konden dit oplossen door beide aan elkaar vast te maken.

Snelle levering en mooie producten!

Prachtig materiaal

Prachtig materiaal en snelle levering!

Mooie webwinkel met breed assortiment!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ