Filtre

Mooie producten

Bij We Love Deco hebben ze een ruim assortiment waardoor ik een heel leuk kraampakket van leuke cadeaus kon samenstellen.

Super snelle afhandeling

Goede service, snelle afhandeling en verwerking van de bestelling

Aanrader!

Tijdens de feestdagen in december besteld en desondanks snel geleverd! Twee vrolijke fijne gymtassen met leuke geborduurde namen erop! Heel leuk voor m'n kind om mee naar school te nemen straks!

Snel verzonden

Wat ik wel een klein beetje jammer vind en dus een aandachtspunt. Je moest minimaal 20 bedankjes afnemen, terwijl je niet altijd met zo grote club bent. Om uiteindelijk te zien dat ik de buisje nog zelf moet bestickeren en vullen. Ging er wel vanuit dat dit voor dit bedrag gebeurt was. Verder alles netjes in orde en snel verzonden

Kan verbeterd worden

Leuke ballonnen, alleen scheurde de peppa big folieballon al bij opblazen, rietje ontbreekt bij alle folieballonnen, gelukkig eentje bewaard ooit; blush ballonnenset mooie kleuren.

Snelle service, blije kinderen

Door de snelle verzending heb ik blije kinderen die snel kunnen gaan spelen

Snelle service en mooie producten!

Ik bestelde vlak voor kerst nog een gepersonaliseerde badponcho en deze kwam nog op tijd binnen. De badponcho ziet er super mooi uit, we kunnen niet wachten om met onze meid te gaan zwemmen!

Mooie afwerking en snelle levering

Heb houten kersthanger besteld. Zag er prima uit en werd binnen 3 dagen geleverd (en dat met Kerst).

Uitstekend!

Verkopen mooie spullen, bestelling werd op de dag van bestelling al verzonden en kwam de dag daarna al binnen. En dit ondanks de kerstdrukte! Super dus

Prachtige producten, snel bezorgd

De feestartikelen van Meri Meri zijn mijn absolute favorieten om een feestje af te maken. De bezorging was zelfs in de drukste periode van het jaar razend snel. Een dikke 10!

Super snelle levering

De dag erna had ik de artikelen in huis, onwijs fijn. Verder een mooie webshop met heel veel keuzes.

Prijs kwaliteit niet de moeite

Houten naam besteld voor mijn zoon maar dit is duidelijk heel duur geprijsd voor de kwaliteit dat wij ontvangen hebben. Ik zou het niet aanraden

Snel en mooi

Mooie gepersonaliseerde kerstbal ontvangen, en snel geleverd. Top.

Super goede prijs kwaliteit verhouding. Alles ziet er super netjes uit.

Wij hebben eerst een klein aantal besteld om te zien wat wij ervan vinden. Alles ziet er super goed uit. Er zat een klein foutje in die ik zelf had gemaakt. Ik hen contact met de klantenservice gehad om te vragen hoe ik dit de volgende keer beter kan doen. Snelle reactie en vriendelijk geholpen.

Bijzonder vlot en duidelijk.

De bezorging kon niet vlotter ! Zelfs in de feestdagen periode. Klasse. En de track en trace ook perfect.

Uitstekend! Ik vind alle decoraties die ze hebben geweldig. Het is zonder problemen aangekomen. Ik beveel het aan.

Super snelle levering en een hele goede communicatie!

Toegankelijke website - goede service en mooie producten.

Feestdagen gered

Zeer goede kwaliteit, maat die nergens anders te vinden was, supervoordelig en onmiddellijk geleverd. Net op tijd om de gehele familie te verwelkomen voor Kerst

Mooie producten en snel geleverd!

Het terugkomen meer dan waard!

Ik heb hier al vaker besteld en ik blijf steeds terugkomen. Dat is een teken dat alles vlot verloopt voor mij. Ik ben dol op jullie kledingcollectie en ook het ruime aanbod aan duurzaam speelgoed spreekt mij enorm aan. Bestellen gaat vlot en de communicatie is super! Ik raad deze webshop zeker aan. De moeite om steeds te blijven terugkomen.

zoals beschreven, snelle levering

Site werkt fijn! Goede productbeschrijvingen en ziet er precies als verwacht uit.

Heel chique

De gepersonaliseerde chocolaatjes zijn heel erg chique. Had niet goed gelezen waardoor ik pas zag toen ze binnen kwamen dat we ze zelf moest stickeren maar dat ging heel makkelijk en snel. Mooie kwaliteit. Ook de versiering had mooie kleur en van goede kwaliteit.

Leuke items en snelle verzending!

Leuk bedrijf, zal hier zeker vaker gaan bestellen

Snel geleverd, mooi product

3 gepersonaliseerde kersthangers besteld. In de boom met licht erachter zijn ze echt prachtig!!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ