Filtre

Helemaal prima

Ik bestelde hier al eerder versieringen voor de verjaardag van mijn dochter. Leuk assortiment en snelle verzending.

Heel goed en snel

De bestelling verliep heel vlotjes en is snel aangekomen. Ik heb wel n paar dozen aangekregen die niet goed bedrukt waren.

Prachtig product & snelle levering

Wow! Van bestelling tot levering alles gaat super vlot. Ik heb gepersonaliseerde chocolaatjes besteld, de print was perfect en de chocolaatjes van uitstekende kwaliteit. Ik raad deze webshop zeker aan!

Positieve ervaring

Heel tevreden van de aangekochte producten. Snelle service en goede kwaliteit.

Top en snel!

Een fijne en overzichtelijke website! En een snelle en fijne levering, én dat met een gepersonaliseerd artikel.

Goede kwaliteit tassen, heel mooi

Snelle service, fijne site. En goede kwaliteit tassen

Geweldig!

Makkelijke site; bestellen ook simpel. Fijn dat je gemaakte ontwerpen kunt opslaan voor later gebruik. Daarnaast wordt er snel gereageerd wanneer je een vraag stelt! Kortom: TOP!

Super fijn

Wil je iets voor je aanstaande huwelijk? Wil je iets voor je aanstaande vrijgezellenfeest? Wil je iets om je ophanden zijnde verloving mee aan te kleden? Dan moet je bij We Love Deco zijn. Heb je kinderen en wil je dat zij ook getuige mogen zijn op je huwelijk? Neem een kinderakte. Ik kocht een gepersonaliseerde houten schijf voor de trouwringen en een sticker voor op de champagneglazen. En ben er erg blij mee.

Super leuke spullen en een hele fijne service.

Top geregeld

Altijd goed. Snelle levering

Al vaker besteld en erg tevreden over de producten en levering.

Goede ervaringen

Ik ben erg tevreden met de levering

Prachtig!

Een herinneringsdoos besteld om dingen van ons zoontje in te bewaren. Hij is snel geleverd, echt prachtig, goede kwaliteit en hele mooie afwerking. Erg blij mee!

Snelle levering van super product!

Wij kochten een sit ‘n step voor de 1e verjaardag van het dochtertje van onze beste vriend. We waren hier nogal last minute mee. Kids deco bezorgde binnen een dag waardoor we het mooie cadeau op tijd binnen hadden voor de verjaardag!

Snelle levering en kwalitatieve producten.

Ik heb Maileg muisjes gekocht. Een heel mooi Deens product, goede productomschrijving en goede fito’s, prina geprijsd en de volgende dag al in huis! Ik ben heel tevreden.

Altijd tevreden

Koop hier al heel wat jaar verjaardag versieringen voor de verjaardagen van mijn kinderen en sinds een paar jaar ook jaarlijks de raamstickers. Altijd erg tevreden

Snelle en fijne verkoop

Mooie aankoop, mooie prijzen. Goedkoper dan bij andere winkels en zeer snel verzonden. Alles was ook prima ingepakt.

Mooi product slecht geleverd!

De meest prachtige servetten van Meri Meri besteld, echter in verkreukte verpakking ontvangen waardoor de servetten ook gekreukt zijn. Minimum voorwaarde voor een servet is toch wel dat ie ongekreukt is. Ik had de servetten het liefste teruggestuurd.

Snelle levering Prima product

Goede kwaliteit

Mooie kwaliteit spullen!

Was super snel kn huis.

Genoeg keuze! Zelfs keuze stress :-)

wowww

Wowww super mooie fire-bowl. Mooie witte kleur.Staat prachtig op mijn eettafel en super gezellig.Snelle levering en heel goed verpakt

Goede en snelle service en een mooi product!

Goede en snelle service en een mooi product!

Snelle levering en erg mooi

Boven verwachting.

Toppie

Mooi en snel geleverd dankjewel

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ