Snelle levering en mooie helium ballonnen. Helaas was 1 ballon te zwaar maar we konden dit oplossen door beide aan elkaar vast te maken.
Snelle levering en mooie producten!
Prachtig materiaal en snelle levering!
Mooie webwinkel met breed assortiment!
Dank voor de snelle en fijne service, wordt zeer gewaardeerd!!!
Eigenlijk kan ik bij jullie terecht voor alles. Al onze favo-merken zijn bij jullie te vinden. Vooral de veilige, kwalitatieve merken. Ik vertrouw er bij jullie op dat het goed is wat ik bestel en dat is fijn én zorgt ervoor dat ik regelmatig weer een bestelling plaats. Ik kijk er naar uit als de bestelling binnenkomt; altijd. En is er een merk of product niet die ik zoek? Er wordt altijd meegekeken en meegedacht voor een oplossing. En anders? Toevallig komt het merk op de 1 of andere manier later vaak alsnog in jullie webwinkel. Bedankt voor de prettige shopervaring!!!!
Ik heb mooie producten besteld voor de traktaties van mijn dochters, inclusief ballonnen. Goede kwaliteit en snelle levering.
Helaas ben ik minder positief over de kwaliteit van het product in vergelijking met 5 jaar geleden (toen had ik er ook twee besteld). We Love Deco heeft in deze situatie echter een passende oplossing en goede service geboden.
Beste Krista, Wat jammer om te horen dat de kwaliteit van de houten babynaam muursticker volgens jou achteruit is gegaan en dat dit niet overeenkomt met je eerdere ervaring. Dat begrijpen we goed, zeker wanneer je op basis van een eerdere positieve ervaring opnieuw bestelt. We vinden het vervelend dat het product en de geboden oplossing niet aan je verwachtingen hebben voldaan. We nemen hierover nog even persoonlijk contact met je op om dit verder met je te bespreken. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco B.V.
Original anmeldelse
Helaas is de kwaliteit van het product (Houten Babynaam muur cirkel met naam) dat ik heb besteld slecht en erg achteruit gegaan in vergelijking met 5 jaar geleden (toen heb ik het ook besteld en omdat ik toen heel tevreden was over de kwaliteit heb ik het nu opnieuw besteld). Het materiaal is zeer kwetsbaar en ziet er goedkoop. Daarnaast vind ik de geboden service/oplossing ondermaats.
Bestelling gedaan voor huwelijk dochter, alle producten waren precies zoals ze er op de website uitzagen. Mooie servetten in goede kwaliteit en klasse gastenboek
Mooie spullen en heel snel geleverd!
Elk jaar bestel ik de verjaardagsversiering voor mijn dochter, al vanaf haar allereerste verjaardag. Het is ondertussen echt een traditie geworden waar ze enorm naar uitkijkt. Ze kan bijna niet wachten om te zien welk thema het dit jaar wordt! Ik geniet er zelf ook elke keer van om thuis een klein feestparadijs voor haar te maken. En het leukste? De versiering blijft vaak nog weken hangen, dus bij ons is maart eigenlijk de hele maand feest in huis. De beste themadecoraties!!!!! Enorm veel keuze, super leuke stijlen en altijd iets nieuws te vinden. Ik ben een mega grote fan en kan het iedereen aanraden!
Bestellen was makkelijk, bestel en bezorgproces werd duidelijk gecommuniceerd en pakket werd op afgesproken datum bezorgd.
wat een mooi gastenboek: chic, stoer en stevig. En supersnelle levering.
De producten zijn van zeer goede kwaliteit, ben er heel blij mee. En hij is snel op te zetten (schildersezel). Werd snel geleverd
Overzichtelijke website met leuke producten die snel waren geleverd.
Mooie, uitgebreide keuze/thema's . Voor elk feestje vind je hier wel iets leuk om je feestje tot een hoger niveau te tillen. Snelle verzending en duidelijke communicatie. Gewoon top!
De levering verliep heel snel, producten zijn degelijk ingepakt. Ik ben heel blij met mijn bestelling!
We hadden een leuke tas met eigen tekst besteld. Helaas had ik hier een fout in gemaakt. Gelijk contact opgenomen met de klantenservice en die hebben het aangepast nog voordat het gedrukt werd! Hele fijne service.
Ik heb gepersonaliseerd traktatie doosjes besteld voor mijn zoon verjaardag, 25 doosjes. 3 waren met een andere naam ipv van de naam van mijn zoon
Mooi optijd en goede kwaliteit
De sensory play-set eenhoorn en de klei zagen er leuk uit, jammer dat de potjes niet goed dicht zaten waardoor het los in de doos zat.
Heel snel geleverd en alles goed ingepakt! Koffer om ringen te brengen voldoet helemaal! Sterk,tekstgrootte,kleur.... alles was dik inorde! Ik kan het alleen maar aanraden!
Mijn bestelling heb ik nog niet ontvangen na een week
Beste Annet, Wat vervelend dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Ik zie dat je hierover inmiddels telefonisch contact hebt gehad met onze klantenservice. Volgens de vervoerder wordt het pakket momenteel retour naar ons gestuurd. We hebben afgesproken dat we het pakket opnieuw naar je verzenden zodra wij het retour hebben ontvangen. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld. Met vriendelijke groet, Team We Love Deco B.V.
Super vlotte afhandeling en bezorging dat kan niet beter. Ik vind de knutselspullen kist heel leuk maar de afbeeldingen en de naam hadden wel duidelijker gemogen. Dat Is wel heel licht. Verder ben ik er heel blij mee heb het gekocht voor de verjaardag voor mijn kleindochter. Ga hem wel een lakje geven.
My tas is prachtig en hoop het te gebruiken voor de huwelijk van mijn dochter. Ik krijg vast bekijks! Heel mooi!
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ