Leuke site , top producten
Ik ben over het algemeen erg tevreden over Weddingdeco.nl. Het is een fantastische webshop met een uitgebreid assortiment aan prachtige en kwalitatieve producten. Alles wat je nodig hebt voor een bruiloft is overzichtelijk op één plek te vinden, van decoratie tot gepersonaliseerde items erg handig tijdens de voorbereiding van een trouwdag
Toch zijn er ook een paar punten die ik jammer vind. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om proefdrukken te bestellen van gepersonaliseerde items. Hierdoor weet je niet goed hoe kleuren er in het echt uitzien, wat best een risico is als je op zoek bent naar iets specifieks qua kleur of stijl.
Daarnaast mis ik een duidelijk track & trace-systeem. De bestellingen worden vaak in meerdere pakketjes verzonden, zonder heldere communicatie over wanneer welk deel aankomt. Dat maakt het lastig om overzicht te houden, vooral als er veel producten worden besteld. Ook de niet-gepersonaliseerde spullen komen verspreid aan, wat voor verwarring zorgt.
Kortom: Weddingdeco.nl is een prachtige site met een mooi aanbod voor iedereen die een bijzondere dag tot in de puntjes wil aankleden. Met een paar verbeteringen in het bestel- en verzendproces zou de ervaring nog prettiger zijn.