Mooi product en snelle levering

Hele mooie deken met naam, prachtig cadeau

Gepersonaliseerd item helemaal naar wens!

Voor onze bruiloft een welkomstbord laten personaliseren. Stevig materiaal en goed verpakt zodat het niet stuk zou gaan. Kan niet wachten om het te gebruiken op de grote dag!

Fijne webwinkel met mooie producten.

Al meerdere bestellingen geplaatst en altijd naar tevredenheid. Producten zijn zoals afgebeeld op de site en worden snel bij je thuis bezorgd.

Minder warm dan verwacht

Had het bord wat warmer verwacht. Vond de tekst koud en kil overkomen. En een tip; verkoop er ophanghaakjes en staandertjes bij.

Leuke site , top producten

Ik ben over het algemeen erg tevreden over Weddingdeco.nl. Het is een fantastische webshop met een uitgebreid assortiment aan prachtige en kwalitatieve producten. Alles wat je nodig hebt voor een bruiloft is overzichtelijk op één plek te vinden, van decoratie tot gepersonaliseerde items erg handig tijdens de voorbereiding van een trouwdag Toch zijn er ook een paar punten die ik jammer vind. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om proefdrukken te bestellen van gepersonaliseerde items. Hierdoor weet je niet goed hoe kleuren er in het echt uitzien, wat best een risico is als je op zoek bent naar iets specifieks qua kleur of stijl. Daarnaast mis ik een duidelijk track & trace-systeem. De bestellingen worden vaak in meerdere pakketjes verzonden, zonder heldere communicatie over wanneer welk deel aankomt. Dat maakt het lastig om overzicht te houden, vooral als er veel producten worden besteld. Ook de niet-gepersonaliseerde spullen komen verspreid aan, wat voor verwarring zorgt. Kortom: Weddingdeco.nl is een prachtige site met een mooi aanbod voor iedereen die een bijzondere dag tot in de puntjes wil aankleden. Met een paar verbeteringen in het bestel- en verzendproces zou de ervaring nog prettiger zijn.

Top ervaring

Heel snelle levering en een heel uitgebreide selectie om je belangrijkste dag nog meer in de spotlight te zetten!

Super service!

Ik heb al meerdere keren besteld en ben zeer tevreden. Ik kocht al doosjes voor stoepkrijt en nu de bellenblaasjes als traktatie. De levering is snel ( naar België) en de producten zijn kwalitatief . Een aanrader!

Snelle bezorging

Heel mooie bloemen stapel puzzel. Super mooi kado om weg te geven

Onze trouw zijn zeer mooi!

Was allemaal tiptop

Super klantvriendelijk

Prachtige spullen en goede klantenservice! Er miste een oorbel op een set, en na contact opgenomen te hebben is er gelijk een nieuw set opgestuurd.

Duidelijke site

Snelle bezorging

Goede snelle levering!

Goede en snelle levering. Vrienden blij kunnen maken met een mooi geboortebord!

Teleurstellende kwaliteit

De zending is keurig snel geleverd, maar de kwaliteit van de artikelen erg teleurstellend.

Goede service en snelle levering!

Bestelling geplaatst, waarbij goede updates over wanneer de levering zou zijn! Altijd snel en zonder gedoe. Op de website ook goede weergave van de producten. Heb nog niet meegemaakt dat artikelen anders waren dan werd beschreven en ook gebruik wordt goed vermeldt.

Fijn!

Fijne website en snelle levering! Wij zijn heel blij :)

perfecte service

perfecte service

Vlotte service met degelijke producten

Enkele producten besteld voor onze leefgroep met kinderen met een beperking. Alles werd de dag erna al geleverd. Het materiaal was een instant succes bij alle kinderen!

Mooi afgewerkt

Tevreden met het resultaat

Niet geheel aan mijn verwachting

Ik heb een zak met 45 houten schijven besteld met een doorsnede van 35 mm. Ik begrijp dat het een natuurproduct is en dat maten iets kunnen afwijken. 5 mm. vindt ik acceptabel. Maar de meeste zijn 25 mm. of 50 mm. Meer dan de helft is voor mij onbruikbaar. Jammer.

Artikelen zien er goed uit!

Product is goed, levering is snel en goed

Prachtig maar incompleet

Prachtige decoratie maar we misten wel dingen. Geen rietje bij de folieballonnen en de grote slinger zou een draadje & paperclips moeten bevatten maar die zaten er niet bij.

Duidelijke communicatie, goed geleverd en mooie producten!

Snel en goed

Toppers

Gepersonaliseerde vlaggelijn besteld. Kwaliteit top. Levertijd top. Perfect verpakt. Foto op de vlaggenlijn is perfect. 2 zijden bedrukt wat ik niet wist. Geen andere woorden voor dan perfect 10/10

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ