Bestelling is verkeerd bezorgd; en klantenservice heeft op mij opgehangen.

Ik heb een bestelling voor decoratie voor de verjaardagsfeestje van mij zoon geplaatst. Helaas was de bestelling niet bezorgd. Ik heb klantenservice gebeld en zij waren heel onaardig. Zij hebben gezegd dat zij een "onderzoek" zouden starten. Toen ik opmerkte dat ik haast had ivm een feestje werd hier negatief gereageerd en gezegd dat zij aan alle hun juridische verplichtingen hebben voldaan en aanvaaren geen enkele aansprakelijkheid. Zij hebben aangegeven dat de onderzoek tot 2 weken kon duren. Zij hebben daarna op mij opgehangen. Het is jammer dat We Love Deco zo klant onvriendelijk is. In vergelijkbaar situaties bij andere winkels is er altijd positief gereageerd vanuit klantenservice en getracht om een passende oplossing te vinden. Jammer dat bij We Love Deco dit niet zo is.

Snelle levering ziet er goed uit zoals afgebeeld

Waardeloos!

Drie keer kreeg ik een ander bezorgmoment in de mail, terwijl ik thuis was. Geen bezorger gezien en ineens was daar de mail dat het pakket geretourneerd werd, omdat het adres niet correct was? Hoe dan??

Snel en goed geleverd

Handige tool met vele opties om leuke kaartjes te maken.

Snel

Snelle levering, zelfs van ons "custom" trouwbord! Producten waren precies zoals verwacht, goede kwaliteit. Ik zou zeker opnieuw iets kopen bij we love deco.

Alles netjes verpakt en de dag nadien geleverd zoals afgesproken.

Mooi kwaliteit

Makkelijk site om alles op uit te zoeken en kwalitatief materiaal.

Mooie kerstballen

De kerstballen van hout waren heel mooi, ook zoals op de plaatjes. Alleen de tweede en derde druk waren minder zichtbaar maar nog steeds prima te zien.

Trouw bedankjes besteld en binnen een dag geleverd. Echt een snelle service. Zou het zeker aanraden.

Gekocht artikel netjes aangekomen

Het artikel dat ik aankocht werd netjes en zonder beschadigen geleverd dat was wel eens anders bij aankopen die ik deed bij andere online websites in dezelfde periode. Bedankt voor de goede service

Wauw!

Enorm content van weddingdeco! Trouwkaarten en bedankjes besteld, binnen 3 werkdagen was alles geleverd. En zeer mooi! Super! Ik ga dit iedereen aanraden om hier ge bestellen.

De dienst was goed

Maar de producr doos was beschadigd en de peoduct is alge kwailteit.

Geweldige gepersonaliseerde houten speelbak

Zo blij met de houten speelbak, mooie kwaliteit, precies zoals omschreven!

Jammer dat er reclame op de bekers zit / nja tekst ! Als ik dat had geweten had ik de bekers niet gekocht . De rest is goed

Prachtig item en makkelijk te bestellen

De website is zeer gebruiksvriendelijk. Ruime keuze en makkelijk te bestellen. Het item is heel erg mooi en was goed verpakt verzonden. Je werd ook goed op de hoogte gehouden van productie en verzendstatus.

Slechte service

Na optijd aangeven mijn bestelling te willen annuleren, omdat het vanwege nalevering niet op tijd zou zijn voor de verjaardag, het pakket toch toegestuurd gekregen. Enkel het excuus dat de annulering fout is gegaan, dat ik het pakket maar terug moet sturen en dat ik daarna mijn geld pas terug krijg. Na mijn annulering kreeg ik als antwoord dat het 7 werkdagen kan duren voor het bedrag retour wordt gestort (dit is al erg lang). Dit wordt niet nagekomen. Dan heb ik er ook nog eens extra werk mee dat ik het terug moet sturen en nog langer op mijn geld moet wachten. In de mail dit aangegeven en vervolgens krijg je geen enkele reactie terug. Erg onbeschoft en weinig klantvriendelijk. Door dit alles heb ik niet het idee dat ik met een professionele organisatie van doen heb die zijn klant graag te vriend wil houden. Ik zal hier dan ook niet meer bestellen.

Leuke website, mooie producten, snel in huis

We Love Deco BV, heeft een mooie website, leuke prijzen, mooie producten en de service is goed en snel.

Snelle levertijd!

Snel geleverd en mooie producten!!

Perfecte dozen

Ideale dozen om jouw bruidsmeisjes te vragen! Makkelijk in elkaar te steken ook

Zeer fijne service!

Superleuke traktatie besteld. Helaas was ik iets te enthousiast en heb ik het te vroeg besteld, maar na een mailtje aan de klantendienst hebben ze mijn bestelling 2 weken later pas geleverd zoals ik vroeg. Heel fijn! Heb al 2x traktatie besteld en lijn dochters waren dol enthousiast! Zeker voor herhaling vatbaar!

I got a perfect product .

I recommend this page.

Top !

Snel geleverd en het zag er top uit !

Mooi maar met schade

Er was een barst in de zijkant van het deksel maar buiten de barst ben ik er zeer tevreden mee.

We moesten een ander naambord, het was zo geregeld en na 2 dagen in huis. We zijn zeer tevreden

Mooie kwaliteit maar te weinig paperclips

Mooie kwaliteit kaarten binnen gehad alleen 2x25 stuks paperclips besteld er waren 6 te weinig.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ