Zeer tevreden!

Snel verzonden, mooo product, lief contact via Instagram. Aanrader :)!

Snel geleverd, goed verpakt, mooie aanbieding

Een top webshop!

Zeer tevreden, alles is mooi ingepakt, bestellingen kloppen steeds! Doe zo verder!

Je suis fan du site!

Livraison étonnement rapide. Prix très raisonnables. Objets bien emballés. Bonne communication via mail. Super.

Mooie producten en goede kwaliteit

Fijne site, heldere communicatie wat betreft de bestelling en hele mooie producten met veel opties! Ik heb een gepersonaliseerde badjas voor mijn dochtertje besteld en na 3 dagen al in huis. Mooie kwaliteit en zeer tevreden!

Gewoonweg top!

Een supersnelle levering voor de mooiste en leukste producten ! Een echte aanrader gewoon! Ook het aanbod is zo ruim, je vindt er zo goed als alles! Top top top !

Super! Snel verzonden!

We kregen een gratis spinnen ballon in onze bestelling. Super tof voor Halloween:-) dat maakt het extra leuk

Super fijne webshop

KidsDeco is een hele fijne, overzichtelijke webshop met een heel compleet assortiment.

Super snel verzonden, zelfs gepersonaliseerde artikelen!

Afgelopen weken meerdere cadeaus besteld en elke keer weer super snel in huis. Zelfs de gepersonaliseerde memory boxen waren binnen 2 werkdagen bezorgd. Top!

Voor herhaling vatbaar.

Ik koop mijn gepersonaliseerde cadeaus altijd graag hier. Ik verheug me nu al om het met de feestdagen aan iedereen cadeau te doen.

Super fijne website

Leuke website met veel keuze. Item besteld en dag nadien al in huis. Bovendien hebben we korting gekregen op onze bestelling. Kidsdeco is ook leuk om te volgen op Instagram. Ik ben tevreden.

Snel geleverd!

Heel blij met het resultaat en de service.

Nadat ik zelf de verzending mail niet kon vinden, kreeg ik heel snel antwoord van Kidsdeco. Heel netjes en vriendelijk antwoord gehad en ik had vervolgens ook al snel mijn pakket binnen.

Super tevreden!

Hele mooie babymuts met persoonlijke naam erop geborduurd. Onverwacht zat er een zelfde mutsje extra bij, bleek dat er eentje iets minder was gelukt met erop borduren waarom we er denk ik een extra hebben gekregen die wel helemaal keurig en afgewerkt was! Super goede service, en wij zijn tevreden met beide mutsjes en snappen waarom er dus een tweede bij zat. Helemaal blij mee, zeker een aanrader! Mooie kwaliteit!

Loved it

Doos zat niet dicht

Doos was niet goed dicht en door de regen zijn dus alle spullen die er in zaten door het gapende gat nat geworden. Wel snelle verzending.

Cute box

Super blij met de gepersonaliseerde houten doos. Wij hadden er al een in huis voor ons oudste zoontje dus voor ons jongste zoontje kon die niet ontbreken. Erg blij mee! :)

Schattig

Het lieve olifantje, van mooi materiaal gemaakt heeft een stevig ritsje met daarachter een zakje kersenpitten om op te warmen. Zo’n verrassing om in een opgewarmd bedje te kruipen.

Fijne duidelijke website, Super snelle verzending en duurzaam ingepakt.

Hele fijne webshop, ben ondertussen toch wel vaste klant. Goede service en snelle levering!

Super snelle levering

Eerst en vooral wij houden van de kortingen die er steeds zijn ❤️ Daarnaast is de levering ook altijd heel vlot. Prijzen zijn ook correct!

Super vriendelijk met oprechte aandacht voor de klant.

Vanwege een extra toevoeging aan een bestelling gemaild met kidsdeco. Er werd totaal niet moeilijk gedaan en was binnen 5 min gepiept. Toch bleek er achteraf bij de bestelling een product te missen. Telefonisch is dit meteen opgepakt en afgehandeld

Goed geslaagd voor cadeaus voor mijn bijna 4 jarige zoon. Snelle levering. Koop graag hier voor eigen kinderen, maar ook top voor cadeaus in diverse prijsklassen.

Snel geleverd en mooie kwaliteit

Ik bestelde voor mijn zoontje een knuffel en deze was de volgende dag al in huis, ondanks een waarschuwing voor de drukte op dat moment. Het product was goed verpakt en is van mooie kwaliteit.

Snelle levering mooie items

Leuke prijs en razendsnel in huis

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ