Leuke producten en super service!

De tweede keer dat ik een bedankje voor mijn collega's bij We Love Deco heb besteld, wat een leuke en originele producten! En de service is geweldig, er wordt fantastisch meegedacht. Heel blij mee!

Top traktatie voor op school

Ik heb de gepersonaliseerde chips besteld, was een groot succes. Makkelijk om je eigen ontwerp te maken. En goede prijs kwaliteit verhouding. Traktatie was ook precies op tijd. Dat was nog wel even spannend omdat ik niet kon zien wanneer de verwachting was dat het geleverd zou worden. Dat is mijn enige verbeterpunt dat je misschien tussendoor iets van een update krijgt. Maar verder helemaal top, een echte aanrader

Artikel geleverd zoals in omschrijving.

Bij het toch even langer wachten dan normaal aan de telefoon, besloot ik mijn vraag ook per mail te stellen omdat ik snel zekerheid omtrent mijn bestelling wilde hebben. Op de mail werd snel en vriendelijk geantwoord en ook na mijn 2e telefoontje, vriendelijke servies met duidelijke informatie. Kortom; mooi geleverd product, goede en vriendelijke service.

goed mooi op tijd geleverd geen problemen

Leuk alleen niet goed aangekomen

Super leuke flesjes en snelle verzending. Wel zelf nog bestickeren dus bij grote aantallen best een werkje. Helaas was een van de doosjes open in de grote doos waardoor 1 flesje stuk is aangekomen.

Altijd snelle levering en mooie producten

Tot nu toe altijs tevreden over de leuke en originele spullen en levering. Een aanrader.

Veilig verpakt.

Heel mooi vloerkleed besteld en de volgende dag al bezorgd. Geweldig!!

Hoge kwaliteit!

De website was overzichtelijk en duidelijk. Hierdoor was de bestelling (met persoonlijk tintje) zo geplaatst! Tekst was mooi gedrukt en het pakketje zelfs een dag eerder geleverd dan verwacht. Bedankt! :-)

Snelle levering, correct aantal, perfecte staat.

Ik had ballonen (blauwe met witte wolkjes) besteld voor de herdenking van mijn overleden zoontje. Deze ballonen zijn zeer tijdig geleverd. Ze waren ook goedkoper dan op andere sites. Ze waren in perfecte staat. Ballonen kwamen zeer mooi op zijn recht bij de herdenking. Het is zeer fijn dat zo'n gevoelige bestelling voor mij perfect is verlopen.

Verrast door het ontwerp van de mooie geboirtekist.

Prachtig!

Snelle levering en mooi product.

Super webshop!

Veel keus, snelle levering en geweldige service!

Iets ging er mis met factuur en verzendadres het stond ineens omgekeerd. Dus in alle paniek hun gemaild en kreeg netjes dat het was gewijzigd. De kwaliteit van de kistboxen zijn geweldig we hadden er al 1 voor ons zoontje die nu alweer twee is en wilde er ook 1 voor zijn broertje hebben.

Helemaal goed

Super snelle , perfecte levering !!!

Mooie stickers, wel lage kwaliteit

Leuke en makkelijk te ontwerpen stickers. Heel lastig op te plakken omdat de stickers van papierachtig materiaal zijn kreukt het heel snel en is het bijna niet glad op een wijnfles te plakken.

Snelle levering, mooi en goede kwaliteit

Snelle levering, mooi en goede kwaliteit

Op zich prima hout veel te kleine afmeting

Er werd beschreven afhankelijk van de naam zouden de houten letters 60cm worden. Maar uiteindelijk gehele naam was rond de 30cm. Veel te klein voor op de muur.

Super leuk geboortebord!

Love ittt en snellere levering

Snelle levering en mooie spullen

Twee mooie jassen besteld en de volgende dag kwamen ze al binnen.

Uitstekend tot en met.

Correcte uitvoering en ook snelle reactie op vraag via de mail.

Super mooie ballonnen!

Mooie kleur en kwaliteit ballonnen. Wel wat aan de prijs.

Leuk cadeautje

De baby en haar ouders, die het gansje ontvingen, vonden het leuk. Als gever vond ik het wel jammer dat nergens in de bestelprocedure aan mij werd gevraagd of ik een kaartje bij het geschenk zou willen schrijven. Sterker nog: de ontvangers kregen de factuur erbij. Spijtig. Maar de levering was wel vlot. Dat is fijn.

TOP !

TOP PRODUCT ! NETJES VERPAKT ! VLUGGE LEVERING ! BESTELD VOOR MIJN KLEINZOON DIE NAAR DE KLEUTERSCHOOL GAAT.

Super mooi en vlugge levering

Heel tevreden over mijn gepersonaliseerde theelichthouder. Iemand heel blij gemaakt met dit cadeau. Super mooi Vlugge levering

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ