TOP !

TOP PRODUCT ! NETJES VERPAKT ! VLUGGE LEVERING ! BESTELD VOOR MIJN KLEINZOON DIE NAAR DE KLEUTERSCHOOL GAAT.

Super mooi en vlugge levering

Heel tevreden over mijn gepersonaliseerde theelichthouder. Iemand heel blij gemaakt met dit cadeau. Super mooi Vlugge levering

Snel en correct

De bestelde artikelen werden zeer vlot en correct geleverd. Alles voldoet ook prima aan de beschrijving. Een aanrader!

Pakket geretourneerd en nu foetsie

Pakket werd geretourneerd, omdat mijn adres niet klopte. Ik controleerde alles en alles klopte. Het gekke alleen is, ik koos ruim op tijd voor de optie, ophalen bij een servicepunt bij mij in de buurt. Wat doet Dhl, die gaan doodleuk mijn pakket, weer helemaal terug verzenden naar de verzender. Dit was allemaal op 6 oktober. Pas gisteren op 11 oktober, ging mijn pakket echt terug naar de verzender. Wat Dhl in deze tussentijd heb gedaan, geen flauw idee. Ondertussen had ik ook allang naar Weddingdeco gebeld, want Dhl konden niks vinden, dus belde ik naar Dhl. Het gaat om mijn dochter haar traktatie. Als Weddingdeco nou meeleeft, omdat mijn dochter al op 9 oktober wou gaan trakteren, had ik gedacht dat zij me gewoon opnieuw gelijk dezelfde bestelling plaatsen, zodat ik het alsnog beetje bedtijds ontvang. Nee dagen verstreken en nog steeds blijft het hangen op: pakket retourneren naar verzender. Wat duurt het allemaal lang, waar wachten wij eigenlijk op??? Beetje jammer van Weddingdeco, dat ze voor mijn dochter niet gewoon gelijk opnieuw een bestelling plaatsen, nadat ik had gebeld, maar nee, ik mag zoveel dagen al vanaf 6 oktober gaan wachten. Hier een hele verdrietige dochter, dat al HEEL LANG wacht om te gaan trakteren!!

Super snel!

Bij Kidsdeco koop ik altijd kraamkado’s als er weer een kleintje geboren wordt. Deze keer een Naïf mini set en een gepersonaliseerd knuffeltje van happy horse. De kersverse ouders waren er heel blij mee! Fijn ook dat zó snel binnenkwam!!

Ziet er prachtig uit wat ik besteld had alleen beetje aan de kleine kant

Leuke kadootjes maken/weggeven voor een klein prijsje

Netjes het artikel op voorraad, het werd snel verstuurd. Werd heel goed op de hoogte gehouden wat de situatie was van mijn bestelde artikel. En toen het binnenkwam was het netjes ingepakt. Dus gewoon prima!

Snelle levering en mooie afwerking

Het was al heel snel geleverd en de tekst op de doos ziet er onwijs mooi uit! Het lint waarmee voorkomen word dat hij helemaal open kan klappen zorgt ervoor dat hij wel snel dichtklapt als je hem open wilt laten staan. Dit lint ziet er ook wat minder mooi uit. Verder is de doos helemaal naar wens

Goede kwaliteit!

Een houten bak met naam besteld, ziet er heel mooi uit. Toen ik mailde over hoe lang het duurde voor hij werd geleverd, had ik gelijk reactie! Heel netjes

Ik was blij met het resultaat.

Het zag er precies uit zoals ik in gedachten had en bovendien werd het veel sneller geleverd dan de genoemde 3 werkdagen.

Mooie kistjes voor de getuigen - kleine minpuntjes

Wij hebben 4 kistjes voor de getuigen besteld: + snelle levering + degelijk verpakt + tekst staat er mooi op - afwerking was op 2/4 iets minder: op 1 kistje zaten lichte vlekken (zwartachtige vegen) én in een ander kistje zat een gaatje als gevolg van +het is wel een heel leuke website met veel benodigdheden

Prachtige producten voor een schappelijke prijs

Ik ben erg blij met de aankopen. Mooie kwaliteit van de dekentjes en snel geleverd ondanks dat een van de bestelde producten niet op voorraad was.

Supermooi kado

Dit is toch superleuk om kado te geven en wat supersnel geleverd voor maatwerk.

Goede en snelle levering en netjes ingepakt

Goed, maar Late levering

Het pakketje liet lang op zich wachten (meer dan een week). Na een mailtje stond het ‘toevallig’ net klaar om te vertrekken en kwam het een dag later aan. Verder mooi verpakt en prima levering.

Super mooie poster

Per toeval op deze site terecht gekomen Genoeg leuke voorbeelden Ik heb een poster besteld voor de bruiloft Van Mijn collega Thema past bij de trouwkaart Snelle levering

Ziet er leuk uit. Maar pas op met de chocoladehartjes!

Leuke snoeppotjes besteld met rosegouden chocolade hartjes. Ziet er super leuk uit! Maar pas op met de chocoladehartjes!! Hier breek je je tanden op, ze zijn keihard en niet lekker. Zonde van je geld en zeker voor de metalic kleuren, hier betaal je extra voor.

Top service!

De dame van Customer Service was super vriendelijk en heeft de productie een duwtje in de rug gegeven zodat mijn gepersonaliseerde bestelling zeker op tijd geleverd werd. Top service!

Top service en snelle bezorging!

Ik was zeer tevreden van de communicatie. Heel helder en mijn bestelling kwam net op tijd aan! Dankjewel hiervoor!!!

Super service!

‘S avonds besteld en de volgende dag al geleverd! Alles goed verpakt en goede kwaliteit.

Helemaal top!

Blij met mijn aankoop en super snelle levering.

Snel en duidelijk!

Ik heb snel gevonden wat ik zocht en de bestelking was vlot in huis.

Goede en snelle service

Goede en snelle levering , goede kwaliteit goed afgewerkt prachtig gewoon . Hier kan je mee aankomen op een verjaardagsfeestje , wat zal hij blij zijn en er veel speelplezier mee gaan beleven , en ik zou jullie site bij iedereen aanbevelen. Dank jullie wel .

Snelle service, leuke artikelen

Ik vond eindelijk de perfecte vaasjes die ik nog nodig had voor mijn tafeldecoratie op mijn huwelijk op WeLoveDeco. 100% recommend.

Fantastische website

Leuke originele items en een snelle levering. Ideaal voor elk feestje en elke gelegenheid. Mijn huisje staat er weer gezellig bij met deze toffe halloweenversiering.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ