Bedrijf met valse beloftes, weinig empathie en een liegende klantenservicemedewerker
Woensdag om 09:00 een bestelling gedaan. Voor 22:00 is de volgende dag bezorgd volgens de website. De bestelling zou donderdag tussen 14:00 en 18:00 bezorgd worden volgens een mailtje dat ik na de bestelling had ontvangen. Zoals je waarschijnlijk al kunt raden heb ik de hele middag voor niets thuis gewacht. Er werd namelijk helemaal niets geleverd. Donderdagavond een e-mail ontvangen waarin werd aan gegeven dat de bestelling vrijdag tussen 18:00 en 21:30 zou worden geleverd. Los van het feit dat ik een tijdstip van 21:30 voor bezorging absurd vind. Was dit ook te laat. Het feest begon namelijk al om 20:00 diezelfde vrijdag. Daarom die vrijdag contact opgenomen met de klantenservice en zelfs voorgesteld om de bestelling af te halen bij het magazijn, maar nul op rekest. Ik werd van het kastje naar de muur gestuurd en zogenaamd was niemand te bereiken voor de klantenservicemedewerker. Ene Xander zou als laatste poging ervoor zorgen dat ik teruggebeld zou worden en je raadt het wederom: ik ben niet gebeld. Gelukkig heb ik lokaal wat versiering op de kop kunnen tikken, want anders was het hele feestje de soep in gelopen! Schaam je diep!