Laden reviews...
2.104 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kunden loben in der Regel den schnellen Versand, gute Qualität und einen zuverlässigen Kundenservice. Die meisten Bestellungen kommen pünktlich an und sind gut verpackt. Einige Bewertungen berichten über fehlende Artikel oder Lieferschwierigkeiten, doch der Kundenservice reagiert zumeist prompt und hilfreich. Insgesamt ist das Einkaufserlebnis positiv.
Helaas al 2x contact opgenomen met jullie omdat ik niks ontvangen heb!
Beveelt niet aan
28 January 2024
Iris
Brabant
Hi Iris,
dankjewel voor je beoordeling naar aanleiding van je bestelling bij Welovedeco.
We hebben aan de hand van je mailtje contact met je opgenomen en je geinformeerd over je pakket. Hierin hebben wij een oplossing geboden en heb je van ons een nieuwe zending toegezonden gekregen.
Hopelijk is alles in goede orde ontvangen en is alles verder naar wens. Mochten wij toch nog iets voor je kunnen betekenen vernemen wij het graag.
Met vriendelijke groet,
Team Welovedeco
Ik wilde een mooie, gegraveerde kist voor mijn eerst geboren kindje en zoon. De kisten zagen er mooi uit en de kist wat ik heb besteld was de grootste kist wat er te vinden was. Ik ben erg blij met mijn product en ik zal het aanbevelen aan vrienden
Emily
Sittard
Snel geleverd. Super makkelijk om een eigen geboortebord te maken en veel keuzes die je kan kiezen. Zeker een aanrader!
Merve
Dordrecht
Leuk en netjes gemaakt
Hans
Haps
Ontzettend snelle levering. In de late avond besteld en de volgende dag in de middag in huis. Goede prijs en super product!
V.
Amstelveen
Juiste product, zit er goed uit en snele levering.
Sha
Zelhem
Onze ballenbak was heel snel binnen. Leuke kleuren, fijne kwaliteit. Voldoet precies aan mijn verwachtingen. Ik dacht eerst dat het een beetje overdreven zou zijn, een ballenbak in huis. Maar mijn zoontje is er dol op en mijn nichtje ligt er graag met een luisterboek in bij te komen van een drukke schooldag.
Ymke
Hilversum
Zeer snelle levering toppie
Karin Smets
Maasbree
Snel geleverd, precies zoals afbeelding. Jammer dat de kaartjes niet customisable zijn. Verder heel leuk bedankje!
Yannicke
Tilburg
Op instagram zondagavond een artikel gezien en het was al maandagmiddag geleverd!
Seyma
Houthalen-Helchteren
Mooie produkten en hele snelle levering.
Ciska
Groningen
Duidelijke website, snelle service en top kwaliteit ! Heel blij mee.
Shannon
Brabant
Wilma
Vlaardingen
Ik heb hele leuke artikelen ontvangenZ.
Zehra
Köln
Heel tevreden met de producten en de service die ik mocht ontvangen. Ik leerde deze website (weddingdeco.nl) toevallig kennen en daar heb ik echt geen spijt van. Doe zo verder !
Suzy
Nijlen
Fijne site snelle levering en een prachtig dierbaar boek als je iemand moet missen
Pauline
Blokker
We waren ontzettend blij met onze bestelling. Het personaliseren ging erg gemakkelijk en toen het thuis kwam was dit echt een cadeautje voor ons!
Dieuwertje
Harderwijk
Snelle levering en exact zoals beschreven stond! Super blij mee :)
Kirsten
Lelystad
Zeer snelle levering
Leen
Deerlijk
Dag na bestellen al in huis.
David
Oss
3 werkdagen na het plaatsen van mijn bestelling heb ik 1 artikel mogen ontvangen. De rest ontbreekt. Geen reactie mogen ontvangen op mails en telefoons nie ik al gedaan heb.
Beveelt niet aan
Melissa
België
Hi Melissa,
bedankt voor je review!
Wij schrikken er van te vernemen dat jij geen terugkoppeling hebt ontvangen op je mails! Op basis van jouw gegevens kan ik zo snel geen mails terugvinden in onze mailbox. Ik ben bang dat er iets mis is gegaan met je mailtjes, daar wij ten allen tijden reageren op ieder bericht dat wij ontvangen.
Ons klantenservice team helpt je uiteraard graag verder. Zou je nog een mailtje kunnen sturen naar [email protected] onder vermelding van je ordernummer en een omschrijving van het probleem? Mocht het probleem inmiddels al wel verholpen zijn kun je dit verzoek negeren :)
Met vriendelijke groet,
Team Welovedeco
Het was een mooie, grote ballon. De site was duidelijk en de levering was op tijd.
Lara
Dordrecht
Alles was prima gegaan snel geleverd
Diane
Itegem
Leuke producten en super snel geleverd!
23 January 2024
Nicky
Hoorn
Levering sneller als aangegeven. Ontvanger was er super blij mee
23 January 2024
Erica