Snelle levering en alles naar wens. De glazen buisjes zijn allemaal heel aangekomen.
Ben erg tevreden goede kwaliteit en snelle levering.
Hi Emine, Bedankt voor het prachtige cijfer dat je ons gegeven hebt. Wij vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent met jouw bestelling! Wij wensen je nog veel plezier toe van je bestelling! Met vriendelijke groet, Annelie
Ballen goed verpakt; al vond ik de tweede doos wel erg groot. Verpakkingsdoos was wel 5x groter. De ballen kwamen overeen met de kleur blauw van little Dutch.
Hi Nayomi, Super fijn om te horen dat je ballonen zijn zoals verwacht. Wij nemen zeker jouw tip zeker mee over de verpakking. Wij wensen je nog veel plezier toe van je bestelling! Met vriendelijke groet, Annelie
Wij hebben nu meerdere kindjes een mooie ballon gevuld met helium gestuurd en allemaal zijn ze heel erg enthousiast. Niet alleen over de mega ballon maar ook over de grote doos waar de ballon in wordt geleverd. De ballon blijft ook lang goed.
Hi Nathalie, Super leuk om te horen dat de kinderen zo blij zijn met de ballon en de doos. Wij vinden het ook fijn om te horen dat de ballon lang goed blijft! Graag tot snel in een van onze shops! Met vriendelijke groet, Annelie
Goed. Wat ik wel jammer vind is dat zeer veel zaken niet beschikbaar waren.
Hi Veronique, Super bedankt voor de mooie 8 die jij ons hebt gegeven! De producten die nu niet beschikbaar zijn worden binnenkort weer aangevuld, dus hopelijk kan je binnenkort alle leuke producten weer shoppen! Graag tot snel in een van onze shops! Met vriendelijke groet, Annelie
Ballonen van slechte kwaliteit naar mijn idee. 1 kapot en 1 kapot na opblazen.. Ballonnen blijven niet lang in de lucht met helium.. Bij mijn vorige bestelling, had ik geen min punt. Service, site en levering vind ik heel goed.
Hi Anne, Wat vervelend om te horen dat de ballonnen tegen vallen deze keer. Je mag altijd contact opnemen met klantenservice wanneer je een kapot product ontvangt. Wij zijn uiteraard wel heel blij met het mooie cijfer dat je ons gegeven hebt! Graag tot snel in een van onze shops! Met vriendelijke groet, Annelie
Meerdere malen wat besteld. Altijd keurig verpakt. Duidelijke beschrijving. Ik vind dat jullie waar geven voor mijn geld. Een keer kwam ik er niet uit, gebeld en zeer vriendelijk en geduldig geholpen.
Ik heb een mooie herinneringsdoos gekocht voor mijn kat. Het ziet er mooi uit alleen mochten de letters voor mij nog iets groter en duidelijker. Verzending was tip top in orde.
Ruim assortiment, snelle levering en goed verpakt.
Zeer tevreden, snelle en nette levering.
Ik heb de versiering van mijn verjaardag bij Partydeco besteld en ben super blij! Mooie kwaliteit! Een aanrader!
Het product dat ik had besteld is prima en fijne snelle levering
Bestelling geplaatst en volgende dag heb ik de bestelling ontvangen. Er zat iets fragiels tussen wat helaas niet helemaal ongeschonden door het leveringsproces was gekomen maar ook dat was snel opgelost en middels een service gerichte oplossing. Top service!
Nvt
Hi Joyce, Wat zonde dat de taarttopper zo snel is gebroken. Dat is natuurlijk inderdaad niet de bedoeling. Ik wil je vragen om ons even een mail te sturen ([email protected]) met een foto van de gebroken taarttopper en jouw bestelnummer, dan kijken we met je mee naar een passende oplossing! We zien je bericht graag verschijnen. Met vriendelijke groet, Michelle - Team WeLoveDeco
Original review
Taarttopper brak in stukken bij het neerleggen vind dit echt belachelijk je betaald er bijna 17 euro voor mag je toch wel betere kwaliteit verwachten
Prima om te bestellen, goed verpakt en netjes geleverd. Maar bij afhalen op locatie Dordrecht is het erg zoeken waar je moet zijn. Je hoeft niet af te spreken wanneer je langs komt, maar vervolgens wordt er niet open gedaan. Na half uur zoeken en bellen uiteindelijk door iemand uit het magazijn geholpen.
Boek naar keuze bestelt. Overzichtelijk op site welke gegevens er nodig zijn. Daarna kwam het snel binnen en was het keurig verpakt. Kwaliteit was ook echt zoals gehoopt en verwachr
Netjes verpakt en keurig op tijd bezorgd
De stickers waren voor mijn ouders/ moeder, ze was heel Enthousiast! Mooie kwaliteit! Ook snel binnen, heeel fijn!
Er was wat mis gegaan met mijn gepersonaliseerde bestelling. Ik baalde enorm want ik had het voor een speciale gelegenheid nodig. Nadat ik het heb gemeld is er direct actie ondernomen en heb ik dag erna mijn bestelling helemaal perfect ontvangen.
Handige webshop met onwijs veel originele producten en super snel in huis.
Mooie houten doos van goede kwaliteit. Snelle levering. Datum op de doos is iets was slecht leesbaar. Verder ziet het er heel mooi uit!
Jullie schrijven gouden belettering en is niet waar
Hi Peter, Ik zie dat wij ook al contact hebben gehad per mail. Zoals hierin aangegeven beweren wij nergens dat de gravering goud is. Wanneer je een glas laat graveren wordt er door een machine als het ware een laagje van het glas gehaald, die laag is dus altijd dezelfde kleur van het glas maar dan iets donkerder. Gezien een glas doorzichtig is, komt de gravering er wit uit te zien zoals ook te zien is op onze productfoto's. We vinden het jammer dat je hier andere verwachtingen bij had. Wij hebben hier nog nooit eerder onduidelijkheden over vernomen en zullen nagaan of we dit nog duidelijker in onze producttekst kunnen vermelden. Met vriendelijke groet, Michelle - Team WeLoveDeco
Super mooi product gemaakt!!
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.