Producten zoals omschreven, mooie kwaliteit en super snelle levering.
Snelle service en mooi product
Goede en vlotte levering
Snel geleverd maar artikelen nog niet gebruikt. Te vroeg om te beoordelen
Levering was super snel . Producten waren zeer goed ingepakt . Product was zoals we het hadden gemaakt via de site . Zeker een aanrader .
Voor onze komende kleinzoon kocht ik een autobaan bij jullie. Ik ben heel tevreden met de snelle levering. Enthousast zéker over het ontzettend leuke product. Ik ga vaker kijken op jullie website als ik iets origineels wil kopen. Ik heb het aan meerdere grootouders doorgegeven.
Pakket is snel geleverd goed verpakt.
Bestelling na 1 dag binnen. Beschadiging aan het gastenboek en wordt per direct nieuwe besteld, oude hoef ik niet terug te sturen! Mooie en overzichtelijke website!
Mijn bestelling binnen 1 dag op het afhaalpunt, echt superfijn! En ook nog een kortingcode erbij voor de volgende keer!
Leuk assortiment van deco artiekelen voor de kinder kamer. Veel voor in de meisjes kamer maar voor mijn zoon was het iets lastiger om iets te vinden wat niet te baby-achtig is. De leeuw magneten zijn een hit!
Super goed dochters verjaardag kunnen vieren in deze Coronatijd; taarten in achterbank en touren langs iedereen, kindjes konden vervolgens de bus in om taartjes te eten, te kletsen en feestje vieren! De bussen zien er ook super mooi uit en het gaat allemaal heel relaxt. Echt geslaagd om ergens iets speciaals vannte maken!
Top! Mooie producten en snelle levering.
Hi Annabel, Leuk om te horen dat jouw bestelling goed bevalt! Dat vinden wij fijn om te vernemen. Graag tot snel in een van onze shops! Met vriendelijke groet, Annelie
Originele artikelen om een thema neer te zetten. Veel keus tegen leuke bedragen
Hi Carmen, Heel leuk om te horen dat je zo positief bent over de producten. Wij hopen dat je een leuk thema hebt kunnen maken met de bestelling. We wensen je nog veel plezier toe van je bestelling en zien je graag terug in een van onze shops! Met vriendelijke groet, Annelie
Ik ven zeer tevreden met de service.
Hi Al, Bedankt voor de mooie 10 die jij ons hebt gegeven! We wensen je nog veel plezier toe van jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Annelie
Goede website Mooie spullen snelle levering
Hi Charlotte, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een mooie review achter te laten. Wij vinden het leuk om te vernemen dat je tevreden bent met jouw bestelling. We zien je graag terug in een van onze shops! Met vriendelijke groet, Annelie
Heb een herinneringskistje besteld voor het kindje wat we helaas zijn verloren. Het is erg fijn dat je het kistje helemaal zelf kunt samenstellen (afbeelding, lettertype en tekst). Het is een heel mooi kistje geworden met -voor ons- heel veel waarde. Het is mooie kwaliteit. Daarbij is het snel geleverd! Kortom ik kom zeker bij jullie terug (voor hopelijk leuke dingen)
Hi Charlotte, Wat mooi om te horen dat jullie zo veel waarde uit het herinneringskistje halen. Wij vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent over het samenstellen van het kistje en hoe het uiteindelijk geworden is. Wij hopen dat jullie nog vaak met een goed gevoel terug kijken in het kistje! We zien jullie graag terug bij de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Annelie
Graag iets meer specifieke foto's, de grootte van snoepjes is niet goed te zien.
Hi Rana, Wat fijn om te horen dat de kwaliteit en levertijd top zijn! Bedankt voor jouw tip over om meer specifieke foto's te maken. Wij gaan zeker kijken hoe we iets kunnen gaan doen met deze tip! We wensen je nog veel plezier van je bestelling! Met vriendelijke groet, Annelie
Heldere en mooie website. Producten zijn zoals op de foto, veel productdetails en fijn dat jullie product suggesties geven om te combineren.
Hi Veronique, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een super review te plaatsen. Wij vinden het fijn om te horen dat je zo positief bent over jouw bestelling. Graag tot snel in een van onze shops! Met vriendelijke groet, Annelie
De levertijd is erg vlot. Het bestelde product voldoet aan de omschrijving en foto.
Hi Naomi, Wij vinden het fijn om te vernemen dat je bestelling op tijd geleverd is en dat de producten naar verwachting zijn. Wij wensen je nog veel plezier toe van je bestelling! Met vriendelijk groet, Annelie
De bestelde leeuwen spaarpot ziet er uit zoals afgebeeld op de website. Top kwaliteit. Binnen no time geleverd.
Hi Anky, Wat fijn om te horen dat je bestelling er binnen no time was. Wij vinden het leuk om te horen dat het product goed bevalt. Wij wensen je nog veel plezier toe van de leeuwen spaarpot! Met vriendelijke groet, Annelie
Geweldig snelle levering. dinsdag om 15.59 besteld en de volgende dag voor 11 uur in de ochtend binnen! Iedereen vond de decoratie super mooi! Hartelijk dank.
Hi Jennifer, Fijn om te horen dat niet alleen jij maar iedereen de decoratie mooi vond! Wij vinden het fijn om te vernemen dat je de levering op tijd binnen was. Graag tot snel in een van onze shops! Met vriendelijke groet, Annelie
Naamplaatje kwam gebroken binnen en daarvoor betaal je dan €22,-. Mensen niet doen..
Hi Senna, Bedankt voor je beoordeling en interesse in Partydeco.nl! Wat ontzettend zonde dat de Acryl taarttopper met naam hip kapot bij jou is aangekomen. Uiteraard worden onze artikelen onbeschadigd naar jou verstuurd en proberen wij dit zo goed als mogelijk te verpakken. Wanneer een artikel desondanks beschadigd of zelfs gebroken bij jou aankomt kun je onze klantenservice een foto sturen en zorgen wij direct voor een passende oplossing zoals een nieuwe levering. Wij ontvangen dan ook graag van jou een foto zodat we je een nieuwe taarttopper kunnen aanbieden of kunnen kijken naar een andere gewenste oplossing voor jou! We kijken uit naar je bericht Senna. Met vriendelijke groet, Michelle - Team WeLoveDeco
We Love Deco is absoluut een aanrader! De kwaliteit van het gedrukte buitenbord was ten eerste zeer goed en daarnaast leveren ze een top service, waar ze zeer snel reageren en pro-actief handelen.
Hi Yannick, Wat leuk om te horen dat je zo positief bent over We Love Deco! Dat vinden wij heel fijn om te vernemen. Wij wensen je nog veel plezier toe van je bestelling! Met vriendelijke groet, Annelie
Mijn pakket was door de chauffeur van PostNL aangegeven als ‘fout in adres’ tijdens het leveren. (Lag aan de chauffeur en niet aan WeLoveDeco) Hierna heb ik meteen gebeld naar WeLoveDeco en zij hebben dit meteen recht gezet waardoor het de dag nadien geleverd werd. Mijn bestelling is ook mooier dan ik verwacht had.
Hi Louise, Fijn om te horen dat het uitiendelijk alsnog gelukt is met het leveren van de bestelling! Wij vinden het ook super leuk om te horen dat jouw bestelling boven verwachting is. We wensen je nog veel plezier toe van je bestelling en zien je graag terug in een van onze shops! Met vriendelijke groet, Annelie
Super bedrijf. Vriendelijke klanten service met een snel antwoord en passende oplossing.
Hi Mara, Fijn om te horen dat je zo positief bent over het bedrijf! Graag tot snel in een van onze shops. Met vriendelijke groet, Annelie
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.