Leuk verpakt en ook identiek hoe het op de website afgebeeld staat.
De spullen zien er in het echt heel goedkoop uit, kleiner en niet zo mooi als men op de foto laat uitschijnen. Jammer dat we de producten daarna op eigen kosten moeten terugsturen.
Hi Nik, Bedankt voor je beoordeling en interesse in Weddingdeco.nl! Wat jammer dat de artikelen niet naar wens zijn. Om zo goed mogelijk aan de verwachtingen te voldoen vermelden wij ook altijd afmetingen bij de product-specificaties. Indien iets bij ontvangst toch niet aan de verwachtingen voldoet kun je dit uiteraard aan ons retourneren. Met vriendelijke groet, Michelle - Team WeLoveDeco
Original review
Voor de prijs een hele mooie gegraveerde theedoos verwacht. Maar het lijkt heel erg op het hout waar een fles wijn zit... valt me erg tegen. Het is net te dun, scharnieren zijn scheef. De kwaliteit komt niet overeen met de prijs.
Hi Pieter, Bedankt voor je beoordeling en interesse in Weddingdeco.nl! Wat jammer dat het houtsoort van de theedoos niet overeen kwam met de verwachtingen. Om teleurstelling te voorkomen vermelden wij het houtsoort in de producttekst. Uiteraard waarderen wij jouw feedback en zullen wij intern na gaan wat wij kunnen doen om dit duidelijker weer te geven op onze webshop. Mocht je een foto of video van de door jou ontvangen theedoos willen delen dan kun je dit uiteraard doorsturen naar ons klantenservice. Reactie n.a.v. aangepaste beoordeling: Wat jammer dat de scharnieren ook scheef zitten, dit lijkt mij zeker niet de bedoeling. We zien graag alsnog een foto of video tegemoet zodat we met je mee kunnen kijken naar een geschikte oplossing. Met vriendelijke groet, Michelle - Team WeLoveDeco
Original review
Voor de prijs een hele mooie gegraveerde theedoos verwacht. Maar het lijkt heel erg op het hout datb een fles wijn zit... valt me erg tegen
Hi Pieter, Bedankt voor je beoordeling en interesse in Weddingdeco.nl! Wat jammer dat het houtsoort van de theedoos niet overeen kwam met de verwachtingen. Om teleurstelling te voorkomen vermelden wij het houtsoort in de producttekst. Uiteraard waarderen wij jouw feedback en zullen wij intern na gaan wat wij kunnen doen om dit duidelijker weer te geven op onze webshop. Mocht je een foto of video van de door jou ontvangen theedoos willen delen dan kun je dit uiteraard doorsturen naar ons klantenservice. Met vriendelijke groet, Michelle - Team WeLoveDeco
Echoplankje besteld, heel simpel en niet mooi afgewerkt.
Hi Michelle, Bedankt voor je beoordeling en interesse in Kidsdeco.nl! Wat jammer om te vernemen dat het echoplankje niet aan de wensen voldoet. Indien een product niet aan de verwachting voldoet willen we je vragen om hiervan een foto te maken en dit te sturen naar de klantenservice tezamen met jouw bestelnummer. Je kunt contact opnemen via mailadres [email protected] of via de chat functie op de website. We kijken graag met je mee! Met vriendelijke groet, Michelle - Team WeLoveDeco
Ben tevreden
Goede proactieve klantenservice en mogelijkheid om bestelling op te halen.
makkelijk te bestellen en snel binnen en super goed op de hoogte gehouden van elke stap.
Goede en persoonlijke service, aanrader, ik ga zeker vaker hier spullen kopen
Zeer tevreden, 3 gevulde helium ballonnen besteld die heel netjes verpakt waren, en de mok met eigen opdruk (naam) was ook erg mooi
We hebben een heel mooi hemeltje besteld hier en wat is de kwaliteit goed! Echt blij mee. Ook goed verpakt en snel verzonden. Daar hou ik van.
Hi, dit is nou al mijn tweede aankopen bij We Love Deco BV, na de eerste keer waren we zeer tevreden met de service en de gekochten producten. Het ging hierbij om met helium gevulde ballonnen die de volgende dag al meteen bezorgd werden. Hele snelle service! Bij mijn tweede aankopen was ik bang deze snelle service niet te krijgen vanwege de heftige winterse weer omstandigheden, maar tot mijn mijn verbazing zijn ze helemaal heel en op tijd afgeleverd. Zeker een aanrader!
Het is veel sneller geleverd dan verwacht. De producten zijn fantastisch. Evenals de doos waarin het is geleverd. Echt leuk!
Super snelle levering Voldoet aan verwachting In 1 woord gewoon geweldig
Veel aanbod. De artikelen worden snel bezorgd en komen zeker overeen met de foto's op de website. Ik ben echt heel tevreden!
Artikelen besteld, volgende dag bezorgd. Heel fijn!
Nadat een besteld product kapot ging meteen heel fijn geholpen en een oplossing gevonden.
De artikelen zijn de dag erna reeds geleverd, heel blij met de vlotte levering
mooie producten, super snel binnen, in leuke doos verpakt, echt een cadeautje om te krijgen!
Besteld en zo binnen precies zoals ik dacht de kwaliteit
Super fijne website met prachtige producten!
Snelle en nette service!
Supersnelle verzending, de volgende dag in huis! Het inpakpapier is van zeer mooie kwaliteit.
Erg leuke tas waar genoeg in past. De tas is stevig en makkelijk schoon te houden. Dochter is er heel blij mee.
goede service! En sneller dan ik dacht!
Snelle goede service!
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.