Altijd snelle levering! Goede producten en niet duur

Super snelle service

Super snelle fijne service!

Geweldige service!

‘s Middags om 13.30 uur besteld, volgende dag om 10.30 uur bezorgd! Goed en leuk verpakt.

Uitstekende service

Er wordt snel gereageerd als je een mail stuurt en goed meegedacht.

Alles top verlopen

Alles ging snel en goed . Product was naar verwachting !

Redelijk

Ik heb het bestellen goed ervaren. Mooie producten, fijn dat je ze kunt personaliseren. Alleen vind ik het wel erg jammer dat de sleutelhanger van Rose spiegelglas erg veel krassen had, dit is een cadeautje en ik vind dit erg zonde.

Geweldige klantenservice

Leuk assortiment, genoeg om uit te kiezen. Ik had een bestelling geplaats en daarin zelf een foutje gemaakt. Dit heeft het team geweldig opgelost!

Snelle levering! Product zoals gewenst! Bedankt.

Snelle levering! Product prima zoals gewenst.

Tevreden

Precies wat ik er van verwacht had!

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Snel, mooie kwaliteit en zeer tevreden

Snelle levering en mooie kwaliteit. Zeer tevreden

Goed product en service

4 dingen besteld. Alles naar wens. Goede service.

Super mooi en snelle levering!

Wat versiering gekocht voor een gender reveal. Heel mooi en snel geleverd!

Fijne shop, goede service!

Superleuke spullen tegen goede prijzen! En service na (mijn eigen) fout ook heel goed! Bedankt!

Heb mijn bestelling snel gekregen. Zij hebben hele leuke spullen.

Geweldige en snelle service

Geweldige en snelle service!

Perfect!

Erg lange levertijd

Lange levertijd en helaas zelf contact moeten zoeken waar mijn bestelling bleef. Bleek het hout op te zijn, was fijn geweest als ik hierover door het bedrijf zelf geïnformeerd was

Barslecht

Mijn bestelling dateert van midden november. Door een stockagefout heb ik maanden moeten wachten. De bezorger leverde dit pakje bij de buren. Ik kreeg hier zelfs geen melding van! 5 dagen later zie ik pas dat dit bij de buren werd geleverd maar die weten van niets??!??? In 1 woord: schrijnend. Ik beveel dit nooit aan iemand aan. Slechtste ervaring ooit

Er was een probleem met de levering, na telefoontje met klas te service snelle opvolging en goede oplossing.

Fijne webshop!

Hele fijne webshop en bestelling snel binnen.

Bij aankomst van mijn pakket was er van een van de glazen decoratie ballen een oogje afgebroken. Nu krijg ik nieuwe toegestuurd zonder dat ik het oude pakketje terug hoeft te sturen. Ook waren ze zeer vriendelijk met het telefonisch contact.

Hele leuke producten, en meteen de volgende dag de complete bestelling in huis!

Mooi product van goeie kwaliteit. Duidelijke website met goede omschrijving

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ