Hele leuke spullen en snelle levering!
Ik had een ballon met helium besteld. Die werd keurig bezorgd op de aangegeven dag. Goeie kwaliteit en niet duur. Aanrader!
De kortingscode werkte niet. Geen reactie op email gekregen. Jammer heb veel besteld vorig jaar, ook voor drukwerk bruiloft e.d Verder is de bestelling naar wens. Viel me wel op dat veel artikelen niet leverbaar zijn.
Hi Silvia, Bedankt voor je beoordeling en interesse in Partydeco.nl! Wat vervelend dat de kortingscode niet werkte, we hebben hier inderdaad een tijdelijk probleem mee ervaren. Ik kan geen bericht terugvinden op jouw mailadres. Indien we jouw bericht goed ontvangen hebben ga ik er vanuit dat we hier al wel op hebben gereageerd. Wanneer de kortingscode niet werkt kunnen we jou namelijk een nieuwe code geven of de korting achteraf voor je verwerken zodat het bedrag word terugbetaald. Ik wil je via deze weg dan ook vragen om een mail te sturen naar [email protected] met jouw ordernummer en betreffende kortingscode dan verwerk ik dit graag alsnog achteraf voor jou! We zijn inderdaad druk met nieuwe collecties en doelen voor het komende jaar, we gaan er vanuit dat het snel weer is aangevuld. Met vriendelijke groet, Michelle - Team WeLoveDeco
Veel keuze, snelle levering
Ontzettend uitgebreide webshop met mooie merken. Goede levering, snel en adequaat. Ook retourneren gaat heel gemakkelijk. Aanrader, die Kidsdeco!
Fijne winkelervaring
Ik bestelde een roze taartplateau. We love deco bood de scherpste prijs. Het product werd vlot geleverd en was keurig verpakt in een omdoos. De kwaliteit van het taartplateau is boven verwachting goed! Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
Er staat duidelijk beschreven wat er niet en wel op voorraad is en optie(s) voor bijpassend product die je bestelt, is een plus. Maar vooral tijdens drukke periode met bezorgen, zijn jullie er duidelijk mee. Jullie communicatie met betrekking tot bestellen, verpakken en bezorgen zijn uitstekend. Je kan tijdsperiode aangeven op gekozen datum en je krijgt bericht wanneer je bestelling verpakt en meegegeven is aan PostNL. Qua communicatie zijn jullie top!
Ik heb al vaker spullen besteld bij We love deco. En ik kan alleen maar zeggen: wat een goede service, snelle levering en mooi aanbod. Altijd netjes verpakt en wanneer iets niet op voorraad is, is het vaak weer snel aangevuld. Ik kom hier zeker weer terug!
Vrijdagavond besteld, zaterdagochtend al binnen! Speendoekjes zijn heerlijk zacht en van mooie kwaliteit. Muziekmobiel is ook zeer goed in de smaak gevallen.
Heel leuk om cadeau te geven, snel binnen en mooie kwaliteit
Bestellen: Meer dan een maand uitloop op mijn bestelling door een foutje in het magazijn. Hier kwamen ze pas achter nadat ze me vroegen om een review van niet geleverde producten. Oke, kan gebeuren... Stuur het dan maar alsnog! Vervolgens een kleine week later nog een mail moeten sturen of ze dan nu alsnog mijn bestelling wilde verzenden. Sorry mevrouw, uw email komt niet als eerste binnen als u replyed (?) Pakket ein-de-lijk binnen, niet eens een excuus briefje, kortingsbod oid... Jammer. Product: Ik had gepersonaliseerde kerstballen besteld, dit waren geen kerstballen maar gewoon ronde stukjes plastic met een foto er achter geplakt. Washandje besteld die bij bol.com super leuk ingepakt zit. Jammer de bammer, extra service hoef je echt niet te verwachten bij kidsdeco. Ik ben teleurgesteld!!
Hi Charlotte, Bedankt voor je beoordeling. Wat ontzettend vervelend dat er iets mis is gegaan bij jouw bestelling. Dit hadden we uiteraard graag anders gezien. Excuses voor het eventuele ongemak. Rondom de feestdagen hebben wij aanzienlijk meer berichten ontvangen. Wij proberen al onze klanten zo snel als mogelijk te woord te staan. Het ontvangen van een reactie kan soms iets langer kan duren dan je van ons gewend bent. Wij bieden inderdaad een 'gepersonaliseerde kersthanger met foto' aan. Een nieuw product in ons assortiment dit jaar waarmee de door jou geüploade foto door een UV machine op een transparante kersthanger word gelaserd. We vinden het jammer dat jij hierbij een andere verwachting had, waardoor de hanger nu niet naar wens is. Wij hopen dat de hanger desalniettemin een mooi plekje heeft gekregen in de boom. Wij hebben de verwachting van een echte ronde kerstbal nog niet eerder gehad en zullen kijken of we tekst wellicht anders kunnen verwoorden. Met vriendelijke groet, Michelle - Team WeLoveDeco
Tijdens mijn zwangerschap een cadeau gekregen van kidsdeco.nl. Nu ik dit cadeau anderhalf jaar later in gebruik heb genomen, bleken er na een paar keer gebruik wat problemen te zijn. Kidsdeco.nl heeft contact gehad met de leverancier maar kregen geen (duidelijk) antwoord. Zij hebben het product daarna alsnog retour genomen en het volledige aanschaf bedrag geretourneerd. Hierbij hebben zij het risico genomen day dit voor eigen rekening zou zijn. Wat een top service en zo klant vriendelijk! Ik ga nu snel iets anders leuks uitzoeken bij kidsdeco/welovedeco.nl!
Mooie spullen, maar veel te prijzig voor de kwaliteit die je ervoor krijgt. Cijferballonnen worden geleverd zonder rietje en bij de tassen slinger moest ik zelf alle ‘tassels’ knopen, wat niet goed lukte en er niet uit zag. Wel mooie confettieballonnen.
Super mooie gepersonaliseerde box besteld. Contact na wat vragen was elke keer super snel en de box was binnen 1(!) dag gemaakt en verzonden. Echt top!
2 Cijfer ballonnen besteld met helium erin en 1 van die ballonnen was de volgende dag al een beetje slap. Ik betaal 13 euro voor een ballon met helium die al vrij snel slap was, dus binnen 12 uur. Verder kwam alles in een grote doos binnen en gewoon goed ingepakt dus daar geen klachten over.
De omschrijving en foto's op de site zijn zeer correct! De kwaliteit en prijs verhouding zijn zeker in orde! De levering is ook zeer vlot.
Ondanks drukte met postnl wordt het vrij snel geleverd. Emails worden ook snel beantwoord binnen enkele dagen al.
Ik kende de webwinkel niet maar ga deze wel onthouden, want een leuke kinderspullen. Zowel praktische dingen als leuke cadeautjes. Ik ga jullie vrees ik wel vergeten, de naam is niet echt catchy...
Ik heb een klacht ingediend, er is op geantwoord maar geen vervolg aangegeven. Ik was te voorbarig en neem mijn woorden terug. De klacht is netjes afgehandeld.
Hi Marion, Bedankt voor je beoordeling en interesse in Partydeco.nl! Ik heb het contact er direct bij gepakt en ik zie dat we nog met elkaar in contact zijn om tot een passende oplossing te komen. Achter de schermen zijn wij druk bezig om de oplossing te bespreken met ons productie team zodat de shotglaasjes voor de uiterlijke datum bij jou geleverd kunnen worden. We vinden het jammer dat je het gevoel hebt dat we hier geen gevolg aangeven en hopen dat dit gevoel ten positieve veranderd wanneer de nalevering bij jou word bezorgd. Met vriendelijke groet, Michelle - Team WeLoveDeco
Original review
Ik heb een klacht ingediend, er is op geantwoord maar geen vervolg aangegeven.
Fijn winkelen op de website en ga zeker nog verder snuisteren
De producten zagen er mooi uit en onwijs veel keuze in de webshop. Daarnaast was alles de volgende dag al in huis, ondanks deze tijden in de locklown en de drukte bij de post, bedankt!
Op korte termijn had ik nog wat spullen nodig en door de lockdown moet je dus online shoppen en dan is het zo fijn als het ook echt de volgende dag geleverd wordt. Bestelde spullen waren ook naar wens. Dus ik zeg goed geregeld zo.
Week geleden een mail gestuurd en nog geen reactie..
Hoi Rensa, Bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend dat jij nog zit te wachten op een reactie. Onze klantenservice heeft het momenteel enorm druk en behandelt alle emails op volgorde van binnenkomst. Er komt echt een reactie alleen kan het nu iets langer duren dan jij en ook wij gewend zijn. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons! Met vriendelijke groet, Team WeLoveDeco
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.