Super gereld

Super snel geregeld. Uiterst tevreden!!

Waardeloos

Meubel 1,5 maand geleden besteld, beschadigd binnen gekregen, kleur groen klopt niet. Maar leverancier geeft geen thuis en Kidsdeco reageert zelf nergens meer op. Grote troep voor veel geld en slechte service.

Viel tegen

1.5 weken moeten wachten... nu heb ik niks meer aan de ballonnen en moet ik waarschijnlijk ook weer verzendkosten betalen om ze terug te sturen...

Mooie producten, maar wel prijzig

Een mooi assortiment en compleet voor een feestje. Maar voelt toch altijd als een beetje weinig voor de prijs die je betaald. Slinger van enkele euro’s die dan nog geen meter lang is bijvoorbeeld. Of prijzige slingers die je dan eerst nog helemaal zelf in elkaar moet knutselen. Nogmaals mooie spullen, maar of het nu helemaal waar is voor je geld? Daar ben ik nog niet helemaal over uit.

Leuke, originele spullen. En dan ook nog een snelle levering!

Heel prettig, mooie fijne website, snelle levering.

Besteld na 2 dagen in de brievenbus !!

Mwa

Levering was snel. Ik had via bol.com via deco een konges slojd hemeltje besteld. De verpakking was overduidelijk al open geweest. Was totaal niet netjes verpakt en verfrommeld en de kleur zou een nature tint zijn maar was hartstikke geel. Dus retour.

Bedrieglijke foto’s en zwaar overprijsd

Leuke site om rond te zoeken. Vlotte manier van bestellen en leveren. Helaas zijn de foto’s nogal verdriegelijk en mist er informatie over het product om juist te weten wat je besteld.

Zeer slechte communicatie vanuit de klantendienst

Zeer negatieve ervaring met deze winkel! Ik koop hier nooit meer iets! Ik bestelde ballen en een ballonbad. De ballen goed ontvangen, het ballonbanden nooit gezien. Contact opgenomen met hun dienst want zelf lieten ze maar niets van hun horen, bleek er een fout in hun stock en konden ze mijn bestelling niet leveren. Meerdere keren contact gehad met hun dienst, spreken ze zichzelf daar de hele tijd tegen maar nooit een deftige oplossing gekregen. Integendeel, ik zou het artikel opnieuw kunnen bestellen van zodra het opnieuw voorradig was maar dan wel €30 meer moeten betalen. Mij zien ze hier nooit meer terug!

Prima snelle levering

Prima. Ontvangen wat ik had besteld en heel snel.

Verrassing in groot pakket

Mijn bestelling was een ballon gevuld met helium en andere kleine cadeaus. De verpakking waarin het kwam was wel buiten alle proporties. Hele grote doos met 1 ballon en nog wat kleinere zaken. Verrassingseffect was het zeker.

Goede Kwaliteit, lange levertijd

5 weken na bestelling geen bericht, na eenmaal contact te hebben gehad met het support team werd de bestelling binnen 2 dagen geleverd. Leuk product en goede kwaliteit.

1 week later en nog steeds niks ontvangen

Helaas nog steeds niks ontvangen

Heel erg blij met het kistje!

Het kistje is erg mooi en van goede kwaliteit! Super blij mee!

Bestelling super snel in huis.

Het macramé schommelstoeltje dat ik bestelde was de volgende dag in huis ondanks de verwachte vertraging door Corona. Heel fijn! Het stoeltje zelf is top. Voor een baby. Een grote dreumes van + 1,5 jaar wordt lastig. Het tuigje dat erin verweven zit slaat alleen nergens op. Past niet over de schouders van mijn kindje dus wordt niet gebruikt en zit dan een beetje in de weg. Verder ziet het schommeltje er prachtig uit. Levering snel, artikel naar verwachting.

Productkwaliteit matig en niet naar verwachting

Medium ervaring, ik opende de doos en die was al direct helemaal ontploft met glitters van een slinger glittersterren, terwijl die nog in een apart plastic doosje zaten. De glitters waren zo los dat alles onder zat er daarna mijn huis ook. Nou, opzich prima, dat verwacht je als je glitters bestelt dus dat was snel opgelost. Daarna zag ik echter dat het maar 8 sterren waren, terwijl ik er 25 had verwacht naar aanleiding van de beschrijving "Houten sterslinger zilver (25st) Silver Metallic Star". Bij later kijken zag ik onder de beschrijving dat het er om 8 ging, dus het product klopt, maar er is een verkeerde verwachting geschept. Beetje teleurgesteld dus. Daarbij had ik ook nog een tafelloper besteld "Tafelloper velvet caramel regenbogen": de kleur en print zijn prima en mooi, maar de afwerking is heel erg slecht. De loper is ontzettend scheef geknipt en helemaal gehavend, niet recht. Erg jammer. Het laatste artikel "Houten slinger Mistletoe" dat ik heb besteld bevalt wel goed, maar al met al was ik helaas teleurgesteld.

Zeer goede ervaring en aanbeveling waard

Overzichtelijke website, makkelijk bestelproces, goede prijzen, zeer snelle levering en prima product, in een woord samengevat; top.

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

Prima spullen, snel geleverd

30 december snel nog wat ballen voor in de ballenbak besteld. En gewoon 31 december al in huis! Top! Netjes verpakt!

Super. Mooie kwaliteit! Snelle levering. Super kwaliteit- prijs verhouding!

Top! Snelle levering en leuke producten.

Snelle levering en leuke producten. Kom zeker nog eens terug!!

Snelle service, leuke producten

Alles gaat altijd soepel bij We Love Deco. Bestellen, verzenden. Kiezen uit al die leuke spullen is het enige lastige ;-). Ga zo door met jullie leuke website!

Mooie slingers en goede kwaliteit ballonnen.

Zeer snelle levering

Bestelling in goede staat ontvangen. Levering uitstekend.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ