Super snelle vlotte levering, na 1 dag al geleverd! Ideaal voor de feestdagen.

super!

zeer nette service! wat vorige keer niet ok was is nu volledige professioneel wel aangepast en levering was supersnel! complimenten! en dank hiervoor. vriendelijke groet, rita van oosterhout

Een hele leuke gepersonaliseerde kerstbal besteld!

Ik heb voor mijn pasgeboren neefje een hele leuke ‘geboorte kerstbal’ besteld. Eigenlijk een klein houten kerstboompje met zijn naam.. super cute. Dik tevreden over het bestelproces en levering ondanks de kerstdrukte tevreden!

Snelle levering, groot aanbod, top!!

Snel en precies wat ik heb besteld

De bestelling is snel in productie genomen en netjes geleverd

Beetje ontgoocheld ...

Toiletzakken zijn heel smal. Grootste probleem is dat ze binnenin niet geplastifieerd zijn. De stof is heel ruw. Hadden er meer van verwacht.

Binnen enkele dagen thuis bezorgd en prachtige spullen

Super service!

Allerlei spulletjes besteld voor onze trouw. Kwam héél snel aan. Er was iets mis met de stickers, maar ze hebben ons onmiddellijk nieuwe stickers opgestuurd. Ik ga zeker nog wat bestellen voor de trouw!

Super content !

Snelle levering en top kwaliteit !

Slecht verpakt, slinger gebroken

Slecht

Goede en snelle service

Duidelijke omschrijving van producten en snelle service. Producten wel aan de prijzige kant

Snelle levering, mooi resultaat!

Wij waren zeer tevreden over jullie product! Het ziet er nog beter uit dan op de website.

Mooi product, onhandig geleverd

Ik heb twee stuks besteld, deze zijn samen in hetzelfde zakje bubbeltjesplastic verzonden. Waarschijnlijk hierdoor zitten op beide ballen heel veel kleine krasjes, wat ontzettend zonde is. Het product zelf is mooi, maar door ze zo te verpakken en verzenden zijn ze al beschadigd voordat je ze ontvangt.

Zeer teleurstellend!!!!!!

Mijn bestelling op weddingdeco is retour gegaan wegens verkeerd vermelden van adres! Fout van weddingdeco! Willen geen enkele oplossing bieden om dit onder service opnieuw te versturen! Helaas een mooie avond voor getuigen vragen hierdoor zelf in moeten vullen aangezien mijn artikelen er niet waren. Om dit op te lossen wilde zij het artikel wat gepersonaliseerd is niet kosteloos opnieuw versturen! Maar liever weg gooien in de prullenbak!! Ik ben diep teleurgesteld dat zij geen nette passende oplossing bieden hiervoor! Terwijl zij zelf de fout gemaakt hebben door op een verkeerd adres te leveren! Het minste wat je kunt doen! Maar ik kon het enkel achteraf nog geleverd krijgen tegen betaling! Belachelijk! Het artikel kunnen ze niet eens meer gebruiken!!

Zonde van mijn geld

Levering was verder prima hoor, maar het houten sterretje, met ingebrande naam zag er zo goedkoop uit.. De letters moeilijk te lezen, mijn vriendin herkende eerste instantie niet eens de naam van haar overleden man. Ook de naam van onze overleden zoon, was dit de lettertype niet goed te lezen. In totaal 20 euro betaald(plus verzendkosten) Als ik dit is had geweten had ik het nooit gedaan, zal deze site dus ook nooit aanraden. Jammer

Zeer tevreden en snelle levering

Zeer tevreden en snelle levering, zelfs met de kerstdrukte de volgende dag geleverd! Super!

Wauw!

Mooie spullen en supersnelle levering

Mooi gemaakt

2 kerstballen besteld met eigen foto. Snel geregeld, gemakkelijk te doen, ziet er goed uit

Snelle levering en mooie producten

We hadden zelf een kersthanger met foto en tekst samen gesteld en een hoeslaken voor de baby kamer , alles snel en in orde geleverd ondanks de kerst drukte

Mooi en degelijk

Mooi stevige maar zachte bak. Wel 4 setjes ballen nodig!

Snel en correct geleverd!

Mooie spullen, snel en correct geleverd. Zoals het hoort!

Top, erg tevreden!

Snelle levering, en snelle antwoorden op een vraag.

Super goed!

Mooie items en super snel in huis. Een echte aanrader!

Klasse

Mooie studio Noos tas besteld binnen een dag was hij er !

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ