Zeer snelle service

Zelfs in de drukke tijden hele snelle service. Net opsturen en ook de bevestiging

Zeer snelle levering, goed product

Helemaal top!

Top service, veilige verzending voor breekbare artikelen, onwijs vriendelijke en behulpzame klantenservice!

Leuk maar eigenlijk te duur

Het product is opzich wel zoals omschreven en ben er ook prima blij mee. Heb het gekocht als kado omdat ik het nergens anders kon vinden. Als jij kijkt naar de materialen die zijn gebruikt is 20 euro ex verzending eigenlijk veel te duur. De zelfgeschreven text was op hoop van zege omdat je tijdens de bestelling geen voorbeeld kan zien.

Netjes en snel.

Heel snel en netjes verpakt binnen in deze drukke tijd.

Supersnelle service, mooie doos, wow

Supersnelle service, wow in deze tijden

Supersnel in huis ondanks de feestdagen

Supersnel en correct

's Avonds laat besteld en de volgende dag al geleverd (België). Correcte levering, mooie producten.

Super goede en snelle service

Tafel decoratie besteld online binnen 1 werkdag al binnen echt sneller service. En prachtige spullen zeer blij mee !

Origineel maar kistje kan wel mooier

Echt een origineel cadeau om te geven. Ik heb zelf het doosje gevuld met een champagne en een kaartje. Ik vond alleen het hout niet heel mooi en de afwerking ook niet (ziet de spijkers ook helemaal zitten).

Leuk, maar duur voor wat je krijgt.

Leuk cadeautje om te geven, maar oogt wel goedkoop. Knipper om echo aan vast te maken liet al meteen los.

Nog niks ontvangen

13 december een bestelling gedaan. Helaas nog steeds niks binnen. Vandaag contact gehad met PostNL en iemand van jullie bedrijf. Het is nog maar de vraag of ik het voor kerst ga ontvangen (het zijn kerstkadootjes). Medewerker gaf aan dat PostNL de verzendingen niet wilde komen halen. Toen hadden er al belletjes moeten gaan rinkelen. Jullie hadden op zijn minst me een berichtje kunnen sturen van hoe de situatie in elkaar steekt. Dan had ik het misschien op kunnen komen halen. Of hadden jullie een andere pakketdienst kunnen kiezen.

Superblij!

Ik had een kerstbal besteld en een gepersonaliseerde letter. Allebei super mooi geworden en een snelle levering. Ook was mijn pakket even kwijt en hebben ze mij goed op weg geholpen met mijn pakket terug vinden.

Mooier dan op de foto

Perfetto

Tutto assolutamente perfetto. Grazie

Super snelle service!

Super snelle service in een gezellig doosje :)

Goede service, zelfs in de week voor Kerst was mijn pakket in 1 werkdag binnen, heel fijn!

Fijne webshop. Gelukkig alles nog op tijd voor kerst in huis. Jullie zien mij vaker terug!

Een mooie naam hanger laten maken. Heel mooi geworden. Bestelling en levering verliep prima.

Voor mij wad het persoonlijk jammer dat je niet onder de 10 euro mag bestellen. Verder perfect en super snelle service/levering

nog geen ervaring want dit was mijn eerste bezoek op jullie website

jullie hebben een prachtige website. heb met plezier mijn bestelling gedaan op 12 december. Helaas heb ik de bestelling nog niet mogen ontvangen. ik snap de drukte rond de kerst maar ik had het nu toch wel verwacht. maar dat weerhoud mij er niet van om de volgende keer weer jullie website te bezoeken. groetjes.

Perfect in orde !

Mijn bestelling was perfect in orde, mooi verpakt en heel snel verzonden.

Top geregeld!!

Mokken besteld met Hubby en Wifey erop en ze zijn echt heel leuk!! Niet van die ielige kopjes, maar fatsoenlijke mokken. En natuurlijk heel snel geleverd.

Prachtig

Heb er 2 besteld. Vind ze ontzettend mooi! Jammer dat ik geen foto kan invoegen om te laten zien hoe ze erbij hangen. Ben er erg blij mee.

Website met ruim assortiment met hippe merken voor de normale prijzen. Fijn dat je de kerst cadeaus kan afhalen, hoop dat het zo blijft want voor kleine dingetjes vind ik de verzendkosten soms toch wat hoog.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ