Snel geleverd en super kwaliteit!!

Snel geleverd en super kwaliteit!!

Super leuke producten en snelle levering!

Deze webwinkel gevonden omdat ik aan het Googlen was naar duurzame drinkflessen voor onze kids. Snel gevonden wat ik zocht, besteld en bezorgd met zorg ingepakt, Top! Leuk assortiment, dus binnenkort nog eens op de site rond neuzen :)

Great

I really liked everything I bought.

Goede service, snelle levering.

Goede service, snelle levering, ondanks de corona crisistijd waar we in zitten. Netjes verpakt. Alles zoals verwacht. Afterpay mogelijk, zodat je eerst het product mag ontvangen en rustig bekijken. Mooi aanbod van mooie producten. Aan te bevelen.

Producten zijn goed maar bezorging minder

Ik had twee pakketen besteld. 1 kwam goed aan. Maar zag op mijn orderbevestiging dat het 3 werkdagen duurt voordat ze mijn geld kregen en dan pas met mijn bestelling verder gaan. Dit wist ik nog niet en was balen dat ik misschien mijn pakket te laat zou krijgen. De andere was een wat grotere doos Mijn pakket was niet goed afgesloten. De doos was niet goed dichtgeplakt en kwam dus open aan. Dit maakt mij bezorgd dat er wat uit de doos gehaald was tijdens het bezorgingsproces. Ik had een klein product gekocht wat ik gelijk gaan zoeken in de doos. Uiteindelijk zat alles er in maar het kon dus ook anders aflopen. Ze hebben leuke producten en zal in de toekomst waarschijnlijk wel wat kopen maar zal waarschijnlijk geen grote / dure producten kopen waarbij ik weet dat die in een grote doos gaan.

Geleverd wat we besteld hebben en in de tijd die op de site stond

Snel en goed

Zijn komen hun belofte na. Snel en adequaat

Betrouwbaar

Snelle levering, ziet er goed uit. Moeten het in januari pas gebruiken. Kan van de kwaliteit dus nog niets zeggen.

Snelle service, netjes verzorgd

Snelle service, netjes verzorgd

Ben zeer tevreden

Klantenservice top

Ik deed al verschillende bestellingen waar ik bij eentje de klantendienst diende te contacteren om een melding te maken van een artikel dat niet helemaal was zoals beschreven. Dit werd onmiddellijk en correct rechtgezet. Ik werd op de hoogte gehouden van het verloop met hun leverancier. Hier kunnen andere bedrijven nog van leren.

Super product op tijd afgeleverd

Ik was onzeker over of mijn eigen ontwerp wel goed was overgekomen. Na een mailtje te hebben gestuurd kreeg ik vrijwel direct een mailtje terug waarin getoond werd dat alles prima was overgekomen. De levering was sneller dan ze zelf voorspeld hadden.

Snel verzonden, goed verpakt

Alles is goed te vinden op de site. Ik had mijn bestelling snel nog voor 22:00 geplaatst via kidsdeco.nl en het was echt de volgende dag (ondanks alle drukte) in huis. Alles was prima verpakt. Geen beschadigingen. Dus helemaal blij met ‘We love Deco’/ kidsdeco!

Mooie kersthangers

Zilverkleurige sterren met naam besteld, zijn heel mooi geworden. Zo zijn ze toch een beetje bij ons met kerst.

Geweldig & snel in huis!

De kersthangers met foto waren makkelijk te ontwerpen en het resultaat is geweldig. Sommige familieleden waren zelfs ontroerd!

X

X

Super snelle levering

Product zoals omschreven en erg snel geleverd.

Ondanks de genoemde drukte, snel en correct geleverd.

Leuk aanbod, vlotte levering.

Mooi product, goede dienst na verkoop

De artikelen die we besteld hadden voldeden aan alle verwachtingen. Helaas werd 1 vergeten. Na telefonisch contact werd dit onmiddelijk recht gezet en 2 dagen later had ik het missende artikel in mijn brievenbus.

Ruim assortiment en snelle levering

Ruim assortiment en snelle levering

Super snelle levering!

Alles snel geleverd! Top!

Goed alleen product had beschadiging

In de spiegel zit een puntje welke beschadigd is. En ook de siliconen tand was iets gerafeld. Hier kan we love deco niet slaan doen maar wellicht tip om de producten te checken voor versturing.

Snelle levering en goede service

Ik ben absoluut tevreden met de snelle levering en goede service. Hier bestel ik opnieuw.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ