Super service, ruime keus

Bestel graag bij deze winkel. Altijd netjes ingepakt en volgende dag in huis. Keer een kapot artikel ontvangen, mocht het houden en meteen iets anders uitzoeken.

Duidelijke website en snelle levering!

Duidelijke website, goede prijzen en snelle levering! Uitstekende ervaring!

Snelle levering en leuke spullen

Levering was snel en conform de levertijd, en de geleverde artikelen zien er mooi uit zoals ook op de site en niet van de goedkope prullen. Blij mee!

Prachtig!

Wij hebben de houten kerstbal besteld en hij is prachtig en precies zoals op de foto!

Prima in orde

Alles vlot verlopen, product voldoet aan alle verwachtingen. Goede service.

heel mooi artikel

Mooie gepersonaliseerde kerstballen, top.

Mooie hangers

Mooie hangers, ik heb verschillende vormen houten hangers besteld. Snel en netjes geleverd.

Makkelijk contact, duidelijke antwoorden en supersnel geleverd.

Voor herhaling vatbaar! Mijn bestond o.a. uit gepersonaliseerde artikelen, in 1 dag alles binnen. Ondanks topdrukte!

Goed aanbod, originele dingen! Levering indanks de sintdrukte mega snel. Alleen de doos waarin het kwam was enorm terwijl hetgeen ik besteld had een stuk kleiner was. Zonde. Maar doet niks af aan dat jullie een mega fijne winkel zijn.

Erg leuk

Erg leuk, iedereen begint als eerst bij binnenkomst over mijn naambordje. Lieve vrouw en veel geduld met het ontwerp

Topservice

Hele fijne website en super service! Ik had zelf een foutje gemaakt en er werd contact opgenomen of het klopte, heel fijn!

Mooi en snelle service

Mooie producten en zeer snelle service

Super service

Besteld en de dag nadien geleverd, echt top!

Super fijn

Super leuke kinderwebwinkel, soepele service, snelle bezorging. Al vaker bij besteld.

Uitstekend!

Volgende dag al geleverd naar België. Zeer tevreden.

Prima artikelen en snelle levering!

Zeer tevreden met de snelle goede service.

originele decoratie vriendelijke service

Is weer eens wat anders dan gewoon een slinger en wie kan er nu niet wat extra deco gebruiken :) Ook goed en vriendelijk geholpen!

Goede service, leuke producten en tijdige levering

Ik heb meerdere bestellingen gedaan. Deze zijn altijd op tijd geleverd. Zelfs toen ik een kortingscode vergeten was in te vullen hebben zij dit achteraf nog kunnen regelen. Ook sturen zij nette service email om je op de hoogte te houden. Ik kan niet anders dan hen een uistekende beoordeling te geven, want deze is oprecht verdiend.

Mooie producten, snelle service

Veel verschillende producten en merken, snelle levering, netjes verpakt

Duidelijke website, vlotte levering

Speelgoed aangekocht, volgende dag geleverd. Duidelijke website en duidelijke leveringscommunicatie.

Goede service, goed bereikbaar

Erg fijn contact gehad met klantenservice, ik had zelf iets per ongeluk dubbel besteld en werd direct opgelost. Erg fijn!

Geweldig! Goed en snel geleverd. Goed ingepakt zodat het niet beschadigd raakt.

Mooie producten, snelle levering en een super klantenservice!

service heel goed, alleen jammer dat het product gebroken aankwam.

een dikke 8 voor jullie service. het is alleen erg jammer als je genoegen moet nemen met een vervangend product omdat wat je wil hebben helaas gesneuveld is in de post. en uitverkocht bij jullie.

Tevreden!

Bij het ontvangen van mijn pakketje. Zag ik een fout. Ik stuurde die dag een mail en kreeg dezelfde avond nog antwoord. Supersnel en zeer vriendelijk! En natuurlijk heel tevreden van het aangepaste pakketje. Dankjewel en tot weerziens!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ