Perfect, alles volgens de verwachting geleverd.

Kwalitatief goede producten, zorgvuldig ingepakt (want breekbaar) op tijd geleverd.

Snelle levering en prima service

In een van de 2 verpakkingen miste ik iets, gebeld en de volgende dag had ik het in huis.

Leuk concept maar uitvoering minder in sommige gevallen

Ik had meerdere gepersonaliseerde kerstboomhangers besteld maar de gouden acryl spiegelglas vind ik wel van hele slechte kwaliteit. Er zitten allemaal krassen en vlekken op

Snelle levering, prima producten

Levering was snel. Communicatie helder.

Bij de minste twijfel kan je hen contacteren, binnen de 24u heb je een reactie. Je levering is al even snel! Echt top! Alles is van topkwaliteit!

snelle en goede levering

zeer tevreden

snel en meedenkend

Ik had net een bestelling geplaatst en daarna kwam er een popup schermpje met een korting. Ik dacht, ik stuur gewoon een mailtje, want ik vond het wel jammer dat ik net de korting had gemist. Snel kreeg ik een reactie dat ze de korting zouden terugstorten. Super toch?!

Mooie producteb

Een mooie, overzichtelijke website met leuke producten! De snelle levering is ook altijd een plus!

Goede snelle service.

Leuke artikelen. Goed verpakt en snelle bezorging.

Prachtig product, snelle levering

Het geleverde product is erg mooi en werd ook geleverd binnen de genoemde tijden.

Prachtige collectie!

Ik ben goed geslaagd, wat een mooie collectie

Hier moet je zijn als je iets bijzonder voor je kind wilt

Dit is fantastisch! Niet alleen fantastische spullen maar ook anders dan anders.

Snel, goede kwaliteit

Snelle levering, keurig verpakt en kwalitatief goede producten. Blij!

10/10

Dit was mijn eerste bestelling bij We Love Deco. Alles was perfect in orde. Snelle levering, goed verpakt en mooie producten. Aanrader :-)

mooie kerstversiering en snelle levering

leuke site en leuke kerstballen gekocht en was snel in huis

Een positieve ervaring

Leuke producten. Een snelle levering.

Super snel geleverd en goede klantenservice

Ondanks de feestdagen gekte had ik de volgende dag het pakket met mijn bestelling binnen. Ook het contact met de klantenservice verliep prettig. Snel adequaat en deden wat ze beloofd hadden.

super leuke spullen

De foto's komen precies overeen met mijn bestelling. De spullen zijn super leuk! Binnen de afgesproken tijd bezorgd.

Heel erg fijn

Wat een fijne website. Je krijgt snel reactie vanuit de klantenservice, vriendelijk en netjes. De producten zijn erg divers en voor ieder wat wils. Echt een aanrader deze site!

Mega snelle reactie op een foutje (van mijn kant) en direct opgelost!

top hoor

blij mee goede klantenservice

Goede kwaliteit leuke artikelen

Goede kwaliteit leuke artikelen

Ziet er mooi uit

Mooie doos zoals op de afbeelding. Staat er mooi op als je tekst veranderd

Snelle levering en top kwaliteit

Het babyboek besteld en super snel ontvangen. Prachtig boek en goede kwaliteit. Daar ga ik zeker iemand blij mee maken!

Leuke product en snelle levering

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ