Verrassend!

Ik kende het bedrijf niet maar ben wel verrast door hun service. Het ontwerp van mijn kerstbal is exact zoals ik wou en snel geleverd. Enkel spijtig dat ik enkel kon kiezen voor plexi of hout, ik had graag een glazen bal of toch ronde plastieken kerstbal gehad.

Niks op aan te merken

Alles snel binnen en naar wens

Fijne webshop prachtige spullen snelle levering

Erg blij met mijn aankoop. Snel geleverd, super blij ermee

Product kapot en veel tijd kwijt aan retourzening

Product was licht beschadigd en er miste een schroefje. Ik heb vervolgens het product terug moeten sturen daarvan een bewijs moeten sturen waarna er een nieuwe opgestuurd wordt. Dit is in basis natuurlijk een klangerichte oplossing maat Dit was echt een tijdrovende klus. Product inpakken, label uitprinten en wegbrengen en vervolgens de labels weer terug sturen per mail. Los van het maken van de melding van het defecte product vind ik dit gewoon erg veel gedoe voor een plankje aan de muur.

Misleidend

Afmetingen klopt geen zak van

Teleurgesteld

Ballonnen gekocht in het roze en blauw. 4 van de 10 waren al lek voordat ze opgeblazen. Erg jammer.

Niet klantvriendelijk

Gebeld met kidsdeco om te overleggen voor een oplossing, maar ze waren niet bereidt om mee te denken in oplossingen. Als klant ben ik benadeeld.

Goede service. Duidelijke omschrijving op internet van de producten. Snelle levering

Omschreven in vorig veld. Merci

Enorm teleurgesteld

Het is een ontzettend dunne plaat. Voor het geld wat ervoor wordt gevraagd, belachelijk!

alles was snel geleverd zoals voorzien... bestelde items voldoen volledig aan de verwachtingen...

Goed geregeld

Bestelling netjes op tijd in huis (volgende dag) en fijne producten. Ook erg veel keus!

Super aankoop

Het ballenbad is echt een succes voor mijn zoontje van 18 maanden. Wel even balen dat de ballen en het ballenbad niet samen aankwamen maar nadien super veel plezier. Kreeg ook snel reactie via mail dus top! Ondertussen de hoes ook al moeten uitwassen en ook dat gaat prima. De houten slotendoos is ook een groot succes. Al staat er op vanaf 3 jaar, mijn zoontje houdt van alles om open te doen, duwen, trekken enz. Echt ideaal voor hem. Zeer tevreden met mijn aankopen.

Goede prijs/ kwaliteit verhouding Snelle levering

Goede service!

Een bestelling geplaatst bij weddingdeco. Overzichtelijke website waarbij je gelijk álles wilt hebben! De levering was erg snel, helaas bleek er één artikel te missen. Gelijk contact opgenomen via e-mail en binnen 10 minuten was de nalevering (kosteloos) geregeld. De volgende dag lag deze al op de mat. Echt een topservice! Super blij mee!

Duidelijke site fijne prijzen en snelle bezorging! Het bestelde product was ook van goede kwaliteit.

Op een punt na super!

Bestelling was snel geleverd! Goede kwaliteit op het deurgordijn na deze was al gescheurd bij open maken van het zakje.

Duidelijke site, snelle levering, en razendsnel gereageerd op een kapot product, volgende dag al een nieuwe in huis, en zeer vriendelijk mail contact gehad! Wat een toppers!

Zeer snelle levering

Zeer vlotte service

Mooi aanbod, correcte prijs en vlotte levering

Mooie spullen, heel erg snelle levering. Alles mooi verpakt en verstuurd.

Alle bestelde spullen, prima. Goed verpakt.

Levering ook goed. Vindt het alleen jammer dat ik niet kan kiezen voor ophalen bij afhaalpunten.

topervaring

Keurig ingepakte kerstballen, geen enkele stuk!

Super snelle service en mooie decoratie!

Zelf bij last-minute benodigdheden staan ze voor je klaar. Heel uitgebreid aanbod en voor ieder wat wils!

Prima service en snelle levering

Het product ziet er prachtig uit, denk dat onze kleinzoon er veel plezier van gaat hebben.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ