Zeer goeie service

Ik had de donderdag deal mislopen, omdat er stond verzendkosten gratis en ik die toch moest betalen. Uiteindelijk hebben ze dit heel snel in orde gebracht waardoor ik 20% korting kreeg en de verzendkosten gratis. De levering was de dag nadien (op zaterdag) super snel dus!

top!!

goede, snelle en nette levering van prachtige kerstballen!!

Top service!

Was een product vergeten toe te voegen. Een mailtje gestuurd en zonder problemen is het toegevoegd aan mijn bestelling. Thanks Karlijn!

Snelle en correcte levering

Zending netjes, snel en correct toegekomen.

Vlot

Vlotte levering en netjes verpakt

I LOVE Deco BV

Al meerdere keren besteld en steeds een supersnelle levering! Fijne webshop met leuke spulletjes.

Prachtige memorybox

Mooie producten veel keus, en snelle levering

Goede service!

Al een aantal keer een bestelling bij dit bedrijf gedaan. Elke keer waren de producten naar tevredenheid. Bij mijn laatste bestelling ontving ik een product dat niet voldeed aan de beschrijving die op de website stond. Nadat ik hen hierover gebeld had, hebben ze mij direct kosteloos een ander, correct exemplaar aangeboden en dat werd ook nog eens binnen 2 dagen bij mij bezorgd. Super tevreden en blij met deze zulke goede klantenservice! Mogen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen!

Netjes en snel

Heb extra misioo ballen besteld voor in onze ballenbak. De volgende dag werden ze al verzonden. Het enige nadeel is dat we er geen opbergzakken erbij hebben gekregen. Die hebben we namelijk wel bij onze andere misioo ballen gekregen, maar daar gaan geen 600 ballen in passen. Verder meer dan tevreden over de services.

Heel blij met de giraf, ziet er prachtig uit.

Snelle bezorging

Levering niet compleet en kwaliteit klantenservice

Mijn levering was incompleet. Dit nadat er duidelijk door mij gevraagd was of het zou lukken. De deelbestelling had ik nodig voor de fotoshoot. Klantenservice in weekend onbereikbaar. Maandag contact , ze vinden het heel raar en daarbij laten ze het? Ik vind het ongelooflijk weinig service gericht, ze denken niet mee in de vorm van tegemoetkoming , gemeende excuses of wat dan ook.

Top gegaan

Alles soepel verlopen

Toffe winkel

Superleuke en mooie spulletjes. Snelle levering. Goede kwaliteit.

Top !

De bestelling kwam super snel en netjes binnen. Mooi verpakt in een doos. Daarnaast waren de producten die besteld waren ook naar wens. Helemaal niets te klagen dus ! Ga zo door !

Snelle en fijne levering!

Snelle levering en zo veel keus!

Geweldig.

Binnen 2 dagen thuis. Ziet eruit zoals op de foto. Top.

Uitstekende service!

Verschillende kerstspullen besteld maar er ontbrak 1 artikel. Telefonisch contact opgenomen, vriendelijke dame aan de lijn. De volgende dag werd het ontbrekende artikel geleverd!

Leuke producten, snel en makkelijk besteld

Er waren even wat gekke dingen tijdens het bestellen (pakte het juiste adres niet), maar werd via de chat snel en goed geholpen. Producten waren binnen de beloofde levertijd bezorgd en zagen er goed uit.

Top!!

Ik was van plan om jullie sowieso te gaan mailen. Dus bij deze; wat een top kwaliteit en snelle levering!! In de toekomst ga ik zeker nog een keer bij jullie bestellen. Wat goed is mag zeker gezegd worden! Bedankt! Groetjes, Elif

Snel geleverd, goede prijs kwaliteit

Mooie prijs, snelle levering

Snelle en goede levering

Aangename en vlotte service.

Zeer snel, efficiënt, klantvriendelijk een correct, goede prijs/kwaliteitsverhouding. Makkelijk bereikbaar bij problemen en zeer oplossingsgericht ifv. de klant.

Goed product goede prijs

Alles is volgens plan verlopen.

Onze kerstkaarten zijn nog mooier dan we in gedachten hadden! Dankuwel, team welovedeco.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ