zeer vriendelijke communicatie, mooie producten

zeer goed, er was iets mis gegaan met het verzenden van de bestelling, maar na een berichtje kreeg ik een zeer vriendelijke mail en had ik het een dag later alsnog in huis!

Goed bevallen

Het telraam dat ik gekocht heb had ik de volgende dag in huis en het was goedkoper dan bij andere webshops

Prima service, leuke producten

Product zoals ongeschreven en snellere service dan verwacht!

Snelle levering, netjes verpakt en hele mooie leuke producten. Erg tevreden!

Super blij mee!

Hele mooie ballonnen, top kwaliteit en blijven heel lang goed

Mooie gepersonaliseerde producten mogen ontvangen. Alles is netjes ingepakt. Snelle levering. Al met al top kwaliteit en service!

Snelle levering en mooie producten.

Veel keuze op de site om een mooi product te kopen voor je kleintje of een cadeautje voor iemand anders.

Superservice

Zeer snelle correcte levering, in deze moeilijke, drukke tijden! Super bedankt!

Mooie ballonnen van goeie kwaliteit!

Snelle levering!

Super snel geleverd en goede kwaliteit

Algemeen tevreden. Bij aan koop 12 stuks wel 4 losse stuks zonder originele verpakking gekregen

Snel binnen en precies zoals op de foto

1 dag eerder binnen dan verwacht. Producten zoals op de foto. 2 artikelen kapot/incompleet maar netjes vergoed en vervangen.

Geweldige service,!

Binnen een dag alles in de brievenbus,top!

Een 10 voor klantenservice

Ze hadden aanvankelijk een verkeerde kleur van de feesthoedjes verzonden. Ik had dit per mail aangegeven. Hun reactie was snel en het werd meteen opgelost. Binnen een dag kreeg ik van Partydeco de juiste kleur gestuurd. Top service!

Super mooie spulletjes

Super mooie, kwaliteitsvolle spullen voor een correcte prijs ik kan niet wachten om mijn jarige prinses wakker te maken en haar haar verjaardagsversiering te laten bekijken

Verkeerde artikel geleverd, binnen één dag juiste exemplaar.

Prima en vriendelijke service

Zeer goede service!

Mijn bestelling was helaas kapot geleverd. Ik had hierover een mailtje gestuurd naar de klantenservice. Binnen 20 minuten kreeg ik als antwoord dat er de volgende dag (gratis) een nieuw product werd geleverd. Dit was inderdaad zo! Echter was dit product wederom kapot, maar heb ik het zelf nog kunnen lijmen. Kortom een hele goede service en snelle reacties! Alleen jammer dat het product twee keer kapot geleverd is.

Uitstekend!

Genoeg variatie, inspiratie is top! Goed verpakt en zo is huis! Ideaal!

Leuke spullen.

Leuke spullen, snelle levering. Jammer dat er geen mogelijkheid is om je spulletjes te laten inpakken.

Snel geleverd en product ziet er heel leuk en netjes uit

Goede service!

Nette en snelle levering! Er was iets niet goed gegaan met de bestelling en dat werd heel snel en vriendelijk opgelost. De volgende dag had ik het betreffende artikel al in huis. Ontzettend vriendelijk personeel! Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Prima levering, maar niet super kwaliteit

Binnen een paar dagen werd mijn bestelling bezorgd. De verzendkosten vond ik best hoog. En de kwaliteit van de producten was niet erg hoog. De items voor de photobooth zijn niet allemaal goed geplakt en een beetje verbogen. Voor de prijs had ik dat niet verwacht. En het gastenboek had toch iets dunnere bladzijdes dan ik dacht. Want mijn stift drukte er meteen doorheen.

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Goede kwaliteit van de producten en snelle bezorging!

Snelle levering, prachtige producten .

Ik was zeer blij en verast met mijn producten die ik had besteld. Mijn gepersonaliseerde toilettas , was echt mooi en de levering snel. Kom snel terug voor een nieuwe bestelling te maken ! Lieve groetjes Barbara

Zoals verwacht.

Niets op aan te merken, ik had hier weck potten besteld en de volgende dag geleverd zoals ook aangegeven was op de website.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ