Leuke producten, snelle levering en goede kwaliteit

Wat een leuke producten Veel keuze Goede kwaliteit Snelle levering

Top service!

Leuke spulletjes om elk feestje speciaal te maken!

Goed van pas

De bestelling ging goed. Volgende dag in huis. Werd op de hoogte gehouden waneer en hoe laat. Spullen waren goed en kwaliteit. Zeker aanrader!

snel en juist

snelle en correcte levering

Snelle levering, mooi product

de bestelling was eenvoudig te plaatsen. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het hele proces tot verzending. De levering was zoals verwacht. De producten zijn ook zoals verwacht mag worden. Fijn om hier iets te bestellen/kopen

Supersnelle levering

Was snelle levering, goed verpakt en goede service.

Snelle service.

Niks op of aan te merken. Pakketje werd snel bezorgd.

Een heel leuk cadeau voor mijn kleinkind

Een leuke trekmammoet.Erg leuk

Mooi assortiment, prima kwaliteit & behulpzaam

Ik bestel hier vaker voor feestjes en vind er altijd originele versiering. Als er iets is wordt het binnen een dag verholpen. Prima service.

Goeie producten

Bestelling was ook super snel alleen de post was een dag later gepland dat het was

Erg vriendelijk en fijne mensen

Fijn contact gehad en ze denken heel goed mee! Echt heel prettig.

Uitstekend !

Snelle en correcte levering.

Hele slechte kwaliteit voor te veel geld

Ik dacht mooie sleutelhangers besteld hebben voor vriendinnen. Ze zien er ook echt mooi uit. Maar het ringetje zijn van dusdanig goedkope kwaliteit dat er binnen een aantal dagen al meerdere zijn afgebroken en dus kwijt. Gemaild met de klantenservice maar nog niks gehoord. Dus ik wacht nog af maar voor nu zeker geen aanrader.

Op tijd geleverd

pas de eerste keer besteld en de volgende dag al binnen. Wat ik besteld had zag er goed uit ,zoals op het plaatje.

Mooie merken, producten. Goede service

Al vaker een bestelling hier gedaan. Nu ook weer tevreden met de aankoop. Duidelijk uitleg dat gepersonaliseerde houten doos langere verzend tijd had. Zelfs nog 1 dag eerder dan gedacht geleverd. Geen verbeterpunten.

Snel en uitgebreid assortiment

Ik zocht een paar spullen voor me verjaardag en ik ben We Love Deco tegengekomen. Het assortiment is heel uitgebreid en de bestelling was ook super snel afgeleverd. Echt top!

Op de ene dag besteld de andere dag keurig geleverd. Helemaal top!

Snelle levering en leuke spullen

Helemaal top !

Super service!

Eerste keer gebroken kersthanger ontvangen, tweede keer opgestuurd gekregen ook gebroken en derde keer was het goed geleverd. Snel geleverd, goede oplossing en super service!

Er is altijd wel iets mis

Ballon lek en geen opblaas pijpje.

Prima service, snel geleverd. Bestelling was in orde en zag er allemaal goed uit. Ben er blij mee :)

Super leuke hippe hebbedingetjes!

Super leuke hippe hebbedingetjes. Betaalbaar, snelle En correcte levering!

Mooie kwaliteit

Ziet er precies zo uit als gehoopt! Snel geleverd binnen 3 dagen

Mooie versiering voor een redelijke prijs!

Hele leuke spullen besteld die goed geprijsd zijn! Ook op de website is alles goed te vinden en werkt het goed. Alleen de levering ging niet helemaal zoals verteld werd in de mail, want het lag 2 dagen later pas in de brievenbus. Kan natuurlijk aan PostNL liggen, maar kan lastig zijn als je snel wat nodig hebt. Dus misschien goed om rekening mee te houden!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ