Wat een leuke producten Veel keuze Goede kwaliteit Snelle levering
Wat een prachtige opsomming Maaike! We zijn ontzettend blij dat jouw bestelling bij Partydeco.nl naar wens bij jou is aangekomen. Met vriendelijke groet, Michelle - Team WeLoveDeco
Leuke spulletjes om elk feestje speciaal te maken!
Elk feestje is uniek maar zeker in deze tijden moeten we er wat extra speciaals van maken vind je niet?! Bedankt voor deze mooie beoordeling voor partydeco.nl Sarah! Met vriendelijke groet, Michelle - Team WeLoveDeco
De bestelling ging goed. Volgende dag in huis. Werd op de hoogte gehouden waneer en hoe laat. Spullen waren goed en kwaliteit. Zeker aanrader!
Jeetje Maryam, onwijs bedankt voor jouw lieve woorden over Partydeco.nl! Hier doen we het natuurlijk voor, graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Michelle - Team WeLoveDeco
snelle en correcte levering
Hoi Marleen, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te vernemen dat alles snel en correct is verlopen. We zien je graag terug bij kidsdeco.nl! Met vriendelijke groet, Michelle - Team WeLoveDeco
de bestelling was eenvoudig te plaatsen. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het hele proces tot verzending. De levering was zoals verwacht. De producten zijn ook zoals verwacht mag worden. Fijn om hier iets te bestellen/kopen
Hi Ilja, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat alles zo positief is bevallen! Met vriendelijke groet, Dewi, team We Love Deco.
Supersnelle levering
Wauw Marja bedankt voor deze beoordeling!! Met vriendelijke groet, Dewi, team We Love Deco.
Was snelle levering, goed verpakt en goede service.
Hi Eileen, Bedankt voor je mooie review!! Met vriendelijke groet, Dewi, team We Love Deco.
Niks op of aan te merken. Pakketje werd snel bezorgd.
Hey hey Rey! Wat een prachtige 10 is dit! Met vriendelijke groet, Dewi, team We Love Deco.
Een leuke trekmammoet.Erg leuk
Hi Coby, Leuk is die trek mammoet he, met een extreem hoog knuffelgehalte! Met vriendelijke groet, Dewi, team We Love Deco.
Ik bestel hier vaker voor feestjes en vind er altijd originele versiering. Als er iets is wordt het binnen een dag verholpen. Prima service.
Dikke 10, dank je Loes! Met vriendelijke groet, Dewi, team We Love Deco.
Bestelling was ook super snel alleen de post was een dag later gepland dat het was
Fijn contact gehad en ze denken heel goed mee! Echt heel prettig.
Snelle en correcte levering.
Ik dacht mooie sleutelhangers besteld hebben voor vriendinnen. Ze zien er ook echt mooi uit. Maar het ringetje zijn van dusdanig goedkope kwaliteit dat er binnen een aantal dagen al meerdere zijn afgebroken en dus kwijt. Gemaild met de klantenservice maar nog niks gehoord. Dus ik wacht nog af maar voor nu zeker geen aanrader.
(Toevoeging 02-11 Naar aanleiding van het contact met de beoordelaar hebben wij de klant een passende oplossing kunnen bieden.) Hi Christie, Bedankt voor je beoordeling voor Kidsdeco.nl! Wat super fijn om te vernemen dat je de sleutelhangers zo mooi vind! Dat horen we natuurlijk graag. Ook staan we altijd open voor feedback en verbeterpunten, we vinden het dan ook jammer om te vernemen dat de ringen van enkele sleutelhangers zijn afgebroken. Ik zie dat je ons vrijdagavond hebt gemaild. Onze klantenservice is op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur aanwezig, wij zullen jouw klacht dan ook vandaag, de eerst volgende werkdag, oppakken. Ik weet zeker dat we samen tot een passende oplossing zullen komen! Met vriendelijke groet, Michelle - Team WeLoveDeco
pas de eerste keer besteld en de volgende dag al binnen. Wat ik besteld had zag er goed uit ,zoals op het plaatje.
Al vaker een bestelling hier gedaan. Nu ook weer tevreden met de aankoop. Duidelijk uitleg dat gepersonaliseerde houten doos langere verzend tijd had. Zelfs nog 1 dag eerder dan gedacht geleverd. Geen verbeterpunten.
Ik zocht een paar spullen voor me verjaardag en ik ben We Love Deco tegengekomen. Het assortiment is heel uitgebreid en de bestelling was ook super snel afgeleverd. Echt top!
Op de ene dag besteld de andere dag keurig geleverd. Helemaal top!
Helemaal top !
Eerste keer gebroken kersthanger ontvangen, tweede keer opgestuurd gekregen ook gebroken en derde keer was het goed geleverd. Snel geleverd, goede oplossing en super service!
Ballon lek en geen opblaas pijpje.
Hi Chris, Bedankt voor je beoordeling voor Partydeco.nl! Wat zonde dat er een ballon lek bleek te zijn. Dat is uiteraard niet de bedoeling, onze excuses voor het ongemak. Ik zie dat je nog geen contact met onze klantenservice hebt opgenomen en ik zal je dan ook een mail sturen om dit gezamenlijk op te lossen! We vernemen graag welke van de door jou bestelde ballonnen defect bleek te zijn zodat we jou een nieuw exemplaar kunnen sturen of de kosten aan jou kunnen crediteren. We zien jouw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Michelle - Team WeLoveDeco
Prima service, snel geleverd. Bestelling was in orde en zag er allemaal goed uit. Ben er blij mee :)
Super leuke hippe hebbedingetjes. Betaalbaar, snelle En correcte levering!
Ziet er precies zo uit als gehoopt! Snel geleverd binnen 3 dagen
Hele leuke spullen besteld die goed geprijsd zijn! Ook op de website is alles goed te vinden en werkt het goed. Alleen de levering ging niet helemaal zoals verteld werd in de mail, want het lag 2 dagen later pas in de brievenbus. Kan natuurlijk aan PostNL liggen, maar kan lastig zijn als je snel wat nodig hebt. Dus misschien goed om rekening mee te houden!
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.