Dag erna reeds geleverd! Super mooie spullen & unieke cadeautjes, grote fan! Veel deco voor mijn trouwfeest gekocht & nu enorm fan van de babyspulletjes.
Erg blij met hoe alles is gegaan.
Fijne levering, makkelijk te bestellen en producten naar wens!
Kwaliteitsproduct aan zeer goede prijs, verzorgde verpakking en zeer snel geleverd!
Nvt
Wat een fijne duidelijke sites. Met het trouwen allerlei spullen gehaald en super tevreden en nu met de kleine op komst weer opzoek gegaan en geslaagd. Super service, goede producten en heel tevreden.
Donderdagdeal trok mijn aandacht naar de Wobbel. Na enig denken besteld. Kreeg al snel een bericht over verzending. Sneller dan ik verwachtte. Wobbel was snel in huis en kleur en vorm zijn naar wens. Goede geïnformeerd over dit product op de website.
Hele goede en snelle service!topwinkel met hele hippe en originele spullen.altijd mooi ingepakt en op tijd geleverd.toppertje!
Snelle levering, mooie balonnen (goud en met gouden confetti) en gouden kaarsjes, hebben de verjaardag van mijn dochter compleet gemaakt. De marble balonnen gingen helaas snel kapot, maar deze zijn na een klantgerichte mailwisseling netjes gecrediteerd. Goede service.
Snel en goede oplossing voor m’n beschadigde Wobbel, super!
Onwijs tevreden met onze aankoop en geweldige service! Enorm snel en heel klantvriendelijk!!
Snelle levering. Duidelijke communicatie. Leuke website
Artikel niet op voorraad pas gehoord nadat de betaling al gedaan was. Omdat ze vanaf 10 euro verzenden moest ik iets van een paar centen mee bestellen. Vervolgens zijn mijn artikelen die ik wilde hebben niet op voorraad, maar omdat ik iets van een paar cent had mee besteld moet ik wel 5 euro verzendkosten betalen! Ik kan het retouren en krijg mijn verzendkosten dan terug, maar dan hebben zij nog meer kosten dan nu. Echt belachelijk zeg!
Hi Nicole, Bedankt voor je beoordeling over Partydeco.nl! We vinden het zeer vervelend dat niet de gehele bestelling op voorraad bleek te zijn. Helaas hebben wij niet kunnen zien dat het overige artikel uit de bestelling voor jou niet meer gewenst was. Gezien onze service, op werkdagen voor 22:00 uur besteld doorgaans de volgende dag in huis, heeft ons magazijnteam er voor gekozen om dit artikel wel naar jou op te sturen. Vanwege het ongemak hebben wij jou een code aangeboden voor gratis verzending bij een volgende bestelling. We hopen je dan ook graag terug te zien bij een van onze webshops! Met vriendelijke groet, Michelle - Team WeLoveDeco
Vanwege de nieuwe maatregelen, was een gender reveal party niet mogelijk. Als alternatief had ik voor de aanstaande ouders van deze bommen besteld. Toen ze bezorgd waren zaten de hele bommen onder poeder. Eerst moeten schoonmaken (blij dat ik niet bij ouders heb laten bezorgen). Daarna was het zeer onduidelijk waar er precies gedraaid moest worden om de ballon te laten poppen! Door het verkeerd draaien liet het papiertje af waardoor de blauwe poeder dus al zichtbaar was. Onzettend jammer
Hi Amber, Bedankt voor je beoordeling voor Partydeco.nl! Wat super jammer dat je defecte Reveal kanonnen hebt ontvangen zeg. Dit is zeker niet de bedoeling en had niet mogen gebeuren, onze excuses hiervoor! Ik zie dat je nog niet eerder contact hebt opgenomen met onze klantenservice. Wanneer wij tijdig op de hoogte zijn van een probleem proberen we dit altijd samen op te lossen. Ondanks dat de gender reveal al is geweest stuur ik je graag een mail zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing! Ik kijk uit naar je reactie. Met vriendelijke groet, Michelle - Team WeLoveDeco
Snelle levering en de wobbel was goed verpakt. Overzichtelijke site
Ik hoop dat de Wobbel goed bevalt Inge! Met vriendelijke groet, Dewi team We Love Deco
Product is precies zoals omschreven en was binnen 24 uur geleverd.....dikke duim
Dikke dank je wel Saskia!! Met vriendelijke groet, Dewi team We Love Deco
Goede ervaring en goed service. Heel tevreden.
De site werkt erg makkelijk. Je hebt een artikel zo besteld! Voldeed helemaal aan m’n verwachting! Niets op aan te merken
Wauuw, bedankt voor deze prachtige 10 Karin! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Snelle levering. Goede service.
Hi Sandy, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Mijn bestelling supersnel ontvangen. Heel erg blij ermee!
Hi Dewi, Heel erg bedankt voor dit prachtige cijfer en wat goed om te horen dat je zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Snelle levering, artikelen komen over zoals op de foto. Mooi materiaal
Hey Gemma! Wat goed om te horen dat de producten zo goed bevallen dat je ons een dikke 10 geeft! Bedankt! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Helemaal gelukkig werd ik na het openen van mijn pakket. De bruiloft decoratie is nog mooier dan ik had verwacht! De kleur en de artikelen zijn uitstekend van kwaliteit, wij zijn helemaal blij. Ik heb ook gekozen om artikelen te personaliseren met tekst, tussen door even contact gehad en direct antwoord terug gekregen, super fijn zo kon ik snel mijn bestelling plaatsen. En alles was in korte tijd in huis. Helemaal tevreden dus. Ook kids deco vind ik altijd erg fijn shoppen, hele fijne webshops en waar het natuurlijk om gaat ruime keuze aan producten, snelle verzendingen goede service, super!
Hi Kay, Ik word helemaal gelukkig van een review zoals deze! Wat fijn om te horen dat alles nog mooier was dan dat je had gehoopt! Ik hoop dat jullie een prachtige bruiloft hebben gehad! Hopelijk zien we je nog eens in de webshop! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
de levering was super snel! ik had het een dag ervoor ‘S avonds laat besteld en het was de volgende dag al binnen. super kwaliteit spullen ook! zeer tevreden.
Hey Seda, Bedankt dat je ons een 10 hebt gegeven, daar worden wij echt gelukkig van! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Twee van de drie heliumballonnen zaten twee dagen na levering slap in de doos. Na contact kreeg ik de keuze: nieuwe ballonnen of geld terug. Zeer netjes!
Goedendag, Bedankt voor jouw beoordeling van Partydeco.nl! Wat zonde dat de ballonnen lek bleken te zijn bij levering. Dit is zeker niet de bedoeling, waarvoor onze excuses. Na het vullen van heliumballonnen laten wij deze altijd een halfuur uithangen om te zien of de ballon geen lek bevat. Helaas kunnen er tijdens het fabricage proces kleine gaatjes in de ballon ontstaan, zo klein dat deze in het eerste half uur niet te zien zijn. Des te groter jouw teleurstelling bij het openen van de doos wanneer de ballonnen een nacht in het sorteerproces niet hebben gehaald. Ik zie dat je nog geen contact hebt opgenomen met onze klantenservice. Wij kijken namelijk altijd graag naar de mogelijkheden om de ballonnen opnieuw naar jou te sturen. Indien dit helaas niet meer op tijd is kijken wij graag of het gewenst is om de kosten van de ballon terug te ontvangen. We zullen dan ook per mail contact met jou opnemen om deze mogelijkheden te bespreken en dit gezamenlijk op te lossen. We kijken uit naar jouw reactie! Met vriendelijke groet, Michelle - Team WeLoveDeco
Original review
De heliumballonnen zaten slap in de doos.
Hele snelle bezorging! Minpunt dat je altijd verzendkosten betaalt
Hi hallo! Wat fijn dat je de tijd hebt om ons te beoordelen en dat je bestelling zo snel bij je thuis was! Wij hebben gelukkig wel gratis verzending vanaf €50,00! Ik hoop je nog eens weer te zien in de webshop! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.