Mijn eerste kennismaking viel tegen

Eerste bestelling hier geplaatst. Mede vanwege de mooie producten. Helaas kwam mijn bestelling tussen de wal en t schip terecht. Niet de fout van welovedeco mogelijk. Echter had ik meer van de klantenservice verwacht daarin. Reacties duurde soms lang en men ging er vanuit omdat 1 product niet meer leverbaar was, nazenden geen optie was. Hierdoor viste ik voor de verjaardag van mijn zoon met de kado’s volledig achter t net. Dat ondanks ruim een week van te voren bestellen. Ik had gehoopt dat als je bij kleinere ondernemers besteld ipv de grote warenhuizen je juist dat beetje extra service krijgt. Ik vond mijn eerste kennismaking dus tegenvallen.

Super!!

Super service en top producten

Goede kwaliteit, veilig ingepakt

Degelijk speelgoed, dat hopelijk lange tijd meegaat

Snelle en goede service

Ik bestel graag bij we love Deco. Betrouwbare site en snelle service!

Top producten zo in huis

Allerlei leuks van Done by Deer besteld. Snel in huis. Alles was netjes verpakt. Kwam perfect en onbeschadigd aan. Ik ga vaker bij jullie bestellen!

Zeer scherpe prijzen

Zeer tevreden en goed geprijsd! Snel geleverd en goed verpakt! Top!

Zeer slecht, product slecht. In eerste instantie was de klantenservice niet bereikbaar

Ik heb een gebruikte vloerkleed ontvangen. Was daar erg boos en teleurgesteld over. Deze is uiteraard retour verzonden. Ik zal hier geen aankopen meer doen.

Snelle bezorging

De gepersonaliseerde kerstbal leeg op de foto van glas/aluminium maar was in werkelijkheid van plastic

Mooie artikelen en snelle bezorging

Mijn artikelen zijn naar volle tevredenheid en vlot bezorgd!

Keurig bedrijf

Had een aantal items besteld, die waren de volgende dag al binnen. Helaas was een kerstdecoratie kapot, de keuze was geld retour of opnieuw opsturen, ik koos voor het laatste en ontving onmiddellijk een nieuwe. Helemaal prima geregeld dus. Wat mij betreft een aanrader.

Goede service en kwaliteit en snelle levering

Snelle levering, prima producten

Hier een stoffen tafelkleed gekocht, met servetten en confetti voor op tafel. Betaalbaar, origineel en de volgende dag al thuisbezorgd. Top!

Snelle levering!

Wooow, ik heb nog nooit zo’n snelle levering gehad. Echte service! O ja, de producten ook perfect. Jammer dat veel van de producten die ik wilde bestellen niet op voorraad waren.

Super snelle levering!

Zo als beloofd bestelling de volgende dag al in huis gehad. Goede kwaliteit en snelle levering voor een faire prijs ! Erg tevreden.

Mooi produkt

Zou het fijn vinden als er gebruiksaanwijzingen er bij zijn dan had ik niet hoeven te bellen In 1 woord MOOI ben er heel erg blij mee

Snelle service, prachtige kwaliteit!

Heel tevreden, snel verzonden en correcte prijs.

De volgende dag mijn bestelling binnen

Super leuke verpakking. Alle bestelde producten waren de volgende dag binnen. Dit was de eerste bestelling voor mij en zeker niet de laatste!

Snel en betrouwbaar

Ik heb de spullen besteld en alles worden geleverd zonder vertraging.

Goede en snelle levering

Kwaliteit en erg mooi speelgoed

topservice

's avonds laat besteld, de dag erna in huis

Snel en volledig naar verwachting!

Super snelle levering, een feestje om op deze site te shoppen!

Waanzinnig leuk assortiment!

Wilde wel alles kopen, maar uiteindelijk mezelf weten in te houden en een aantal dingen uitgekozen, zooo leuk allemaal! Snel geleverd en nog alles was nog leuker dan verwacht. Helemaal blij met mijn bestelling! :-D

Super service en leuke kerstballen!

Hele leuke kerstballen gekocht! (je kunt niet vroeg genoeg beginnen als je het mij vraagt..) Helaas 1 bal gesneuveld onderweg, maar netjes opgelost, bedankt Karlijn! Ik doe zeker nog een bestelling.

Super!!

Ik had(heel stom) een fout gemaakt bij een bestelling. Maar door de goeie service is het heel snel keurig opgelost. Gewoon goed gedaan!!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ