Eerste bestelling hier geplaatst. Mede vanwege de mooie producten. Helaas kwam mijn bestelling tussen de wal en t schip terecht. Niet de fout van welovedeco mogelijk. Echter had ik meer van de klantenservice verwacht daarin. Reacties duurde soms lang en men ging er vanuit omdat 1 product niet meer leverbaar was, nazenden geen optie was. Hierdoor viste ik voor de verjaardag van mijn zoon met de kado’s volledig achter t net. Dat ondanks ruim een week van te voren bestellen. Ik had gehoopt dat als je bij kleinere ondernemers besteld ipv de grote warenhuizen je juist dat beetje extra service krijgt. Ik vond mijn eerste kennismaking dus tegenvallen.
Hi Anita, Bedankt voor je beoordeling van Kidsdeco.nl! Wat jammer om te vernemen dat jouw pakket niet bij jou geleverd is. Het is onze werkwijze dat wij eerst navraag moeten doen bij PostNL over de status van dit pakket om te achterhalen wat de locatie hiervan is. Helaas bleek het in dit geval om een uitzonderlijke situatie te gaan waarbij PostNL een gehele kar met onze pakketten is verloren. Om die reden hebben wij jou dan ook een nieuw pakket aangeboden, helaas zonder de speen welke niet op voorraad bleek te zijn. We vinden het super jammer om te vernemen dat jouw cadeau hierdoor te laat was. Onze excuses voor dit ongemak! We hopen op jouw begrip in deze uitzonderlijke situatie, we zien je graag nog eens terug bij een van onze webshops om deze ervaring te verbeteren! Met vriendelijke groet, Michelle - Team WeLoveDeco
Wat een TOP cijfer! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Super service en top producten
Hi Jorieke, Wat een super review, heel erg bedankt daarvoor! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Degelijk speelgoed, dat hopelijk lange tijd meegaat
Hi Inge, Wat een prachtig cijfer, ik hoop dat het speelgoed in de smaak valt en hopelijk zien we je nog eens in de webshop! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Ik bestel graag bij we love Deco. Betrouwbare site en snelle service!
Hi Stephanie, Bedankt voor deze fijne review! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Allerlei leuks van Done by Deer besteld. Snel in huis. Alles was netjes verpakt. Kwam perfect en onbeschadigd aan. Ik ga vaker bij jullie bestellen!
Hi Carolien! Wat goed om te horen, hopelijk tot snel in de webshop! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Zeer tevreden en goed geprijsd! Snel geleverd en goed verpakt! Top!
Hi Lindsay, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze prachtige review achter te laten! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Ik heb een gebruikte vloerkleed ontvangen. Was daar erg boos en teleurgesteld over. Deze is uiteraard retour verzonden. Ik zal hier geen aankopen meer doen.
Beste Ayse, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat jij niet tevreden bent over de aankoop van het vloerkleed. Je hebt ons via instagram benaderd vanwege je klacht. Dit kanaal wordt niet door de klantenservice bijgehouden maar onze collega's van de marketing afdeling. Zij hebben ons geïnformeerd hierover en wij hebben toen direct contact met jou opgenomen via de email. Het kleed wat jij hebt ontvangen was helaas niet goed mooi afgewerkt maar was absoluut niet eerder gebruikt. Dit betrof namelijk een nieuwe levering die wij hebben ontvangen vanuit de leverancier. Jammer om te lezen dat je nooit meer iets bij ons zult kopen, hadden we graag anders gezien! Met vriendelijke groet, Sylvana Team WeLoveDeco
De gepersonaliseerde kerstbal leeg op de foto van glas/aluminium maar was in werkelijkheid van plastic
Hi E, Bedankt voor je review en het mooie cijfer. De kerstbal die je hebt besteld hebben wij helaas alleen van Acryl of hout. Ik hoop dat hij een mooi plekje krijgt in de kerstboom! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Mijn artikelen zijn naar volle tevredenheid en vlot bezorgd!
Hi Elli, Wat goed om te horen dat je bestelling vlot bij je thuis was! Ik hoop dat alles bevalt en heel erg bedankt voor het mooie cijfer! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Had een aantal items besteld, die waren de volgende dag al binnen. Helaas was een kerstdecoratie kapot, de keuze was geld retour of opnieuw opsturen, ik koos voor het laatste en ontving onmiddellijk een nieuwe. Helemaal prima geregeld dus. Wat mij betreft een aanrader.
Bedankt voor je review en wat goed om te horen dat de vervangende producten vlot binnen waren en helemaal intact zijn! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Goede service en kwaliteit en snelle levering
Hi Esther, Bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Hier een stoffen tafelkleed gekocht, met servetten en confetti voor op tafel. Betaalbaar, origineel en de volgende dag al thuisbezorgd. Top!
Hi Judy, Ik hoop dat het een mooi feestje is geweest! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Wooow, ik heb nog nooit zo’n snelle levering gehad. Echte service! O ja, de producten ook perfect. Jammer dat veel van de producten die ik wilde bestellen niet op voorraad waren.
Zo als beloofd bestelling de volgende dag al in huis gehad. Goede kwaliteit en snelle levering voor een faire prijs ! Erg tevreden.
WOW een 10! Bedankt!! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Zou het fijn vinden als er gebruiksaanwijzingen er bij zijn dan had ik niet hoeven te bellen In 1 woord MOOI ben er heel erg blij mee
Hi Nelly, We wilden je gewoon zo graag even spreken, nee ons excuses Nelly! Maar alsnog heel erg bedankt voor deze prachtige 10! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Heel tevreden, snel verzonden en correcte prijs.
Hi Ann, Bedankt dat je de tijd hebt genomen ons deze 9 te geven! Dank je wel!! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Super leuke verpakking. Alle bestelde producten waren de volgende dag binnen. Dit was de eerste bestelling voor mij en zeker niet de laatste!
Hi Hajar, Bedankt voor deze review, wat goed om te horen dat wij je vaker mogen verwelkomen in onze webshop!! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Ik heb de spullen besteld en alles worden geleverd zonder vertraging.
Daar doen we het voor!! Bedankt Reeta! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Kwaliteit en erg mooi speelgoed
Wauw, deze 10 is echt prachtig!! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
's avonds laat besteld, de dag erna in huis
Hi Anouk, Wat goed om te horen dat je het de volgende dag in huis had! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Super snelle levering, een feestje om op deze site te shoppen!
Hey Happy Melon Shop! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons deze prachtige 10 te geven! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Wilde wel alles kopen, maar uiteindelijk mezelf weten in te houden en een aantal dingen uitgekozen, zooo leuk allemaal! Snel geleverd en nog alles was nog leuker dan verwacht. Helemaal blij met mijn bestelling! :-D
Hi Ann, Ik word helemaal enthousiast van je review, dank je daarvoor! Er is geen twijfel over mogelijk, tot snel in de webshop! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Hele leuke kerstballen gekocht! (je kunt niet vroeg genoeg beginnen als je het mij vraagt..) Helaas 1 bal gesneuveld onderweg, maar netjes opgelost, bedankt Karlijn! Ik doe zeker nog een bestelling.
Hi Lindsey, Bedankt voor je review, ik geef het prachtige compliment meteen door aan mijn lieve collega Karlijn! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco ps. Kerst kan nooit te vroeg, hihi!
Ik had(heel stom) een fout gemaakt bij een bestelling. Maar door de goeie service is het heel snel keurig opgelost. Gewoon goed gedaan!!
Kan altijd gebeuren Jiska, gelukkig dat het goed is opgelost! Heel erg bedankt voor de 10!! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.