Snelle levering, goede kwaliteit

Een mooie tas en een persoonlijk geboortebord besteld. Levering was erg snel en de kwaliteit van het bord erg mooi.

Lang wachten wordt beloond en een goede communicatie!

Het was lang wachten maar dat lag aan de leverancier. Ondertussen zijn we goed op de hoogte gehouden en hebben we uiteindelijk korting gekregen omdat het zo lang duurde.

Goed!

Prima verpakt en goede kwaliteit

Alles verliep heel vlotjes, zowel bestelling als levering

Prijs kwaliteit is prima, er was een foutje met de bestelling en kreeg gelijk een nazending met de overige items. Zeer tevreden met de klantenservice.

Super service en gaaf cadeau!

Er werd snel gereageerd op vragen en super fijne medewerking om het cadeau aan te passen aan het ontwerp naar eigen keuze!

Wat een prachtige webshop

Ik hou van deze webshop, heel veel leuke items, overzichtelijk & snelle levering. In 1 woord TOP!

Kan het niet anders verwoorden top!

Na reeds al meerdere bestellingen met een vraag dat niet over een huwelijk ging deze hebben ze volledig naar mijn hart vervult! Dankjewel!!

Snelle levering en mooie producten

Site met mooie producten. Mijn bestelling s avonds om 21:00 besteld en volgende ochtend om 8:00 in huis

Snel besteld, snel reactie, snel geleverd! Producten in het echt nog leuker dan op de foto!!!!

Slechte levering en kwaliteit

Mijn bestelling is op de derde dag pas bezorg daardoor ik niks aan de bestelde producten had. Tevens hebben de geleverde producten erg slechte kwaliteit, bijv. Een gepersonaliseerde taartentopper die gelijk na uit verpakking halen breekt!!!

Mooie spullen en snelle levering

Ik bestelde voor de tweede keer bij deze webshop. Net als de eerste keer werd snel geleverd en was ik erg tevreden over de geleverde producten. Bij mijn laatste bestelling leek een deel te ontbreken. De klantenservice reageerde snel op mijn e-mail en regelde zonder problemen een nalevering. Dit bleek uiteindelijk niet nodig omdat het ontbrekende artikel alsnog werd aangetroffen. Fijne webshop, ik ben erg tevreden!

Super tevreden!

Snel geleverd, goed verpakt en nog leuker dan verwacht!

Goeie service

Eerste levering zat een klein foutje. Werd snel opgepakt en opgelost. Dankjewel! Bruidspaar is er blij mee.

Goede productinformatie, vlotte levering

Leuke artikelen te koop, goede informatie, vlot, zoals afgesproken, geleverd.

Mooi producten

Mooie goede kwaliteit producten. Snel bezorging.

Goede klantenservice

We wilden graag een spoedopdracht plaatsen voor de bedankjes op onze bruiloft. I.v.m. met de steeds wisselende maatregelen m.b.t. covid-19 hebben wij hiermee gewacht tot 2 weken van te voren. Maar toen de laatste persconferentie geweest was moesten ook wij schakelen en allerlei dingen regelen.. oeps.. bedankjes vergeten.. wedding deco heeft er voor gezorgd dat wij alles mooi op tijd binnen hadden en hebben hierin super meegedacht! Top.

Fijne service

Duidelijke site, handig om bestellingen te plaatsen. Geboortedorp besteld, genoeg info gehad over levering etc. Kwam keurig met de post op afgesproken dag aan.

Hele fijne klantenservice wat voor je klaar staat en naar oplossingen zoekt!

Leuk speelgoed en goede ervaring met communicatie

Mooi speelgoed met aangename kleuren. Enkel spijtig dat de leveringstermijn tot 2 maal toe vertraagd werd. Dit werd wel duidelijk gecommuniceerd en de optie werd gegeven om de bestelling te annuleren. Dit deed ik niet want dit cadeau was beloofd. Gelukkig was het een cadeau dat op de groei was gekocht, zodat het na de vertraging toch nog zinvol was. Tevens kreeg ik nog een creditnota voor het wachten wat ik een mooi gebaar vond. Hierdoor geef ik toch hoge score.

Supersnelle levering!

Het bestelde artikel is mooi ingepakt en snel ontvangen. Bedankt voor de super service.

1 artikel was kapot geleverd, gebeld en gelijk de volgende dag een nieuw exemplaar is geleverd gekregen echt top!

Top service & heel mooie en leuke producten!

Mooie decoratie, snel geleverd, superservice!

Fijne ervaring, ik kom terug

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ