Een mooie tas en een persoonlijk geboortebord besteld. Levering was erg snel en de kwaliteit van het bord erg mooi.
Hi Michelle, Wat fijn om te horen dat het geboorte bord zo goed in de smaak is gevallen! Ze zijn ook echt zo leuk! Bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Het was lang wachten maar dat lag aan de leverancier. Ondertussen zijn we goed op de hoogte gehouden en hebben we uiteindelijk korting gekregen omdat het zo lang duurde.
Hi Maud, Heel erg bedankt dat je toch de tijd hebt genomen om ons te beoordelen en dan ook nog met een prachtige 8! Ook wil ik je bedanken met je engelen geduld! Hopelijk tot snel in de webshop! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Prima verpakt en goede kwaliteit
Hi Frank, Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Alles verliep heel vlotjes, zowel bestelling als levering
Team Power!! Onze dank is groot Martine, voor het schrijven van deze review! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Prijs kwaliteit is prima, er was een foutje met de bestelling en kreeg gelijk een nazending met de overige items. Zeer tevreden met de klantenservice.
Wij zijn ook blij met jou Jose! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Er werd snel gereageerd op vragen en super fijne medewerking om het cadeau aan te passen aan het ontwerp naar eigen keuze!
Dank je Myrna, voor deze prachtige review! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Ik hou van deze webshop, heel veel leuke items, overzichtelijk & snelle levering. In 1 woord TOP!
Wauw Joke BEDANK!! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Na reeds al meerdere bestellingen met een vraag dat niet over een huwelijk ging deze hebben ze volledig naar mijn hart vervult! Dankjewel!!
Hi Christina, Wat super om te horen dat je zo tevreden bent over ons! Een mooier compliment bestaat er niet! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Site met mooie producten. Mijn bestelling s avonds om 21:00 besteld en volgende ochtend om 8:00 in huis
Wat goed! Bedankt Inge! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Snel besteld, snel reactie, snel geleverd! Producten in het echt nog leuker dan op de foto!!!!
Wat goed om te horen dat je onze producten nog leuker in het echt vind dan op de foto Shirmora! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Mijn bestelling is op de derde dag pas bezorg daardoor ik niks aan de bestelde producten had. Tevens hebben de geleverde producten erg slechte kwaliteit, bijv. Een gepersonaliseerde taartentopper die gelijk na uit verpakking halen breekt!!!
Hey Hatice, Bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat jij niet tevreden bent over de levering. Ik zie dat er bij het plaatsen van je order is opgegeven dat het pakket op 6 oktober bezorgd zou worden en volgens de track&trace link is deze ook 6 oktober geleverd. Ik vermoed dat jij deze datum helaas over het hoofd hebt gezien waardoor je wellicht een ander idee had qua levertermijn. Balen dat de taarttopper al snel was gebroken! Ik zie niet direct dat jij hierover contact hebt opgenomen met onze klantenservice. Onze klantenservice is ervoor om dit soort problemen voor je op te lossen. Mocht jij dit probleem alsnog voor willen leggen dan kan dat uiteraard. Je kunt ze zowel per mail als telefonisch bereiken. Hopelijk is het ondanks de teleurstelling nog wel een mooie dag geworden. Met vriendelijke groet, Sylvana Team WeLoveDeco
Ik bestelde voor de tweede keer bij deze webshop. Net als de eerste keer werd snel geleverd en was ik erg tevreden over de geleverde producten. Bij mijn laatste bestelling leek een deel te ontbreken. De klantenservice reageerde snel op mijn e-mail en regelde zonder problemen een nalevering. Dit bleek uiteindelijk niet nodig omdat het ontbrekende artikel alsnog werd aangetroffen. Fijne webshop, ik ben erg tevreden!
Hi Ineke, Heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen om voor ons deze prachtige review achter te laten! Dat doet ons goed! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Snel geleverd, goed verpakt en nog leuker dan verwacht!
Beter dan dat, kun je het niet hebben! Bedankt Sonja voor het mooie compliment! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Eerste levering zat een klein foutje. Werd snel opgepakt en opgelost. Dankjewel! Bruidspaar is er blij mee.
Hi Louise, Goed om te horen dat het zo snel is opgelost en dat het een geslaagd feest was! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Leuke artikelen te koop, goede informatie, vlot, zoals afgesproken, geleverd.
Dank je Ingrid! Hopelijk tot snel in de webshop! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Mooie goede kwaliteit producten. Snel bezorging.
Wauw Rebecca, bedankt voor deze 10!! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
We wilden graag een spoedopdracht plaatsen voor de bedankjes op onze bruiloft. I.v.m. met de steeds wisselende maatregelen m.b.t. covid-19 hebben wij hiermee gewacht tot 2 weken van te voren. Maar toen de laatste persconferentie geweest was moesten ook wij schakelen en allerlei dingen regelen.. oeps.. bedankjes vergeten.. wedding deco heeft er voor gezorgd dat wij alles mooi op tijd binnen hadden en hebben hierin super meegedacht! Top.
Hi Jess, Super om te horen dat jullie grote dag door is gegaan en dat jullie super originele bedankjes nog op tijd binnen waren! Ik hoop dat jullie een prachtige dag hebben gehad! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Duidelijke site, handig om bestellingen te plaatsen. Geboortedorp besteld, genoeg info gehad over levering etc. Kwam keurig met de post op afgesproken dag aan.
Super Sarah!! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Hele fijne klantenservice wat voor je klaar staat en naar oplossingen zoekt!
Hi Marcella, Wat een prachtig compliment, deze review ga ik aan mijn collega's laten zien van de klantenservice! Hier doen wij het voor! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Mooi speelgoed met aangename kleuren. Enkel spijtig dat de leveringstermijn tot 2 maal toe vertraagd werd. Dit werd wel duidelijk gecommuniceerd en de optie werd gegeven om de bestelling te annuleren. Dit deed ik niet want dit cadeau was beloofd. Gelukkig was het een cadeau dat op de groei was gekocht, zodat het na de vertraging toch nog zinvol was. Tevens kreeg ik nog een creditnota voor het wachten wat ik een mooi gebaar vond. Hierdoor geef ik toch hoge score.
Hi koenraad, Bedankt voor de hoge score! Wat een engelengeduld heb jij zeg, daarvoor dank! Ik hoop dat het cadeau goed in de smaak is gevallen en ik hoop je toch nog eens te zien in de webshop! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
Het bestelde artikel is mooi ingepakt en snel ontvangen. Bedankt voor de super service.
Wat is deze 10 prachtig!!! Met vriendelijke groet, Dewi team WeLoveDeco
1 artikel was kapot geleverd, gebeld en gelijk de volgende dag een nieuw exemplaar is geleverd gekregen echt top!
Top service & heel mooie en leuke producten!
Wat een Top review! Bedankt Firdaouss! Met vriendelijke groet, Dewi team We Love Deco
Fijne ervaring, ik kom terug
Yay, tot snel Sophie! Met vriendelijke groet, Dewi team We Love Deco
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.