Mooi product!

Mooie producten en snelle levering!

Super tevreden

Hele mooie producten. Ik kan bijna niet kiezen. De keuze is het echt enorm. Ik kom zeker nog een keer terug voor een aankoop!

Snelle levering, fijne communicatie

Ik was niet tevreden met 1 artikel uit mijn bestelling, maar dit werd heel snel en netjes afgehandeld. Superfijne communicatie en service. De rest van de bestelling was top.

Uitstekende service!

Voor een vrijgezellenfeestje van een vriendin heb ik zeer mooie decoratie weten te scoren bij We Love Deco. De producten waren goed ingepakt en zijn snel opgestuurd. Voor herhaling vatbaar!

Leuke spullen, snelle levering

Veel keuze uit producten, ook keuze als je iets zoekt voor bepaald thema. Snelle levering. Zeker nog eens gebruiken als ik iets nodig heb van versiering.

Hele snelle bezorging van een erg mooi bedhemeltje.

In de avond een bedhemel besteld en de volgende dag al in huis. Heel erg fijn zo'n snelle levering van een heel mooi product. Wij zijn heel tevreden!

Snelle service, mooi product

Goede ervaring

Heel mooi feestje kunnen geven!

Makkelijk, snel en prachtig decoratie, enige minpunt is dat de ballonnen wel prijzig kan zijn in vergelijking met een lokale feestwinkel maar ze zijn wel mooi voor wat je krijgt :)

Levering in de regen achtergelaten

De doos met mijn levering stond buiten in de regen. Ik ben hier niet over te spreken. Omdat dit iets gepersonaliseerd is kan ik dit niet retourneren.

Besteld voor een verjaardag. Volgende dag werden de versieringen netjes afgeleverd binnen het aangegeven tijdsperiode. Producten zagen er net zo goed uit als de afbeeldingen op de site. Helemaal tevreden met de producten en de aflevering.

Snel correct geleverd en supermooi!

Heel tevreden van mijn bestelling zoals altijd trouwens. Nog nooit problemen gehad :-)

Uitstekende service

Later toch bedacht een andere zin te willen op onze memory box. Dit gemaild en dit kon toch nog veranderd worden. Fantastische service en heel prachtig product.

Bestelling was vlug binnen. Ontzettend leuke spullen en mooi verpakt

Took too long and the quality is very bad.

I ordered two key holders, I am not even gonna use it.

Heel klantvriendelijk en mooie spullen

Ik had 3 verschillende orders geplaatst en kreeg over allemaal perfecte info. De pakketjes waren goed ingepakt en alle spullen zien eruit zoals op de website en zijn van goede kwaliteit. De vraag die ik nadien had werd snel beantwoord. Dank!

Perfect cadeau!

Ik zocht naar een cadeautje voor een vriendin die ging trouwen. Via google kwam ik op jullie site terecht en besloot ik voor de kleding hanger te gaan waar ik haar naam en datum in heb later graferen. Top service en het cadeau viel erg in de smaak bij de bride to be!

Leuke spullen, snel geleverd.

De spullen die je kunt bestellen zijn erg leuk en voldoen ook aan de verwachting. Vind het alleen wat prijzig, maar dat is persoonlijk. Snelle levering! Erg tevreden.

Prima, overzichtelijk, snel

Top producten

Snelle levering, goede en mooie kwaliteit!

Top service!!

Top service!!

Ik heb glazen en een plank laten graveren, heel mooie geworden! En snel in huis.

Mooie site, overzichtelijk. Snel bestel proces, snelle levering. Mijn box ziet er heeeeeeel mooi uit! Meer foto's van het product zou mij nog meer triggeren om te bestellen.

Regelmatig iets besteld altijd alles keurig op tijd geleverd en netjes verpakt.

Echt mooi

De kleuren zijn prettig, het zit er heel mooi uit!

Ik vindt de spullen enorm mooi! Alles kwam netjes aan.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ