Veel keus

Snel en goed verpakt bezorgd, zeer tevreden met wat ik besteld had. Veel keus , leuke thema's.

Snelle levering mooie producten

Snelle levering mooie producten

Viel een beetje tegen

Ik had een persoonlijk sterretje voor mijn eerste kleinzoon van oma en opa...de tekst was prima Maar ik vond het sterretje erg klein en teer..

Door de COVID-pandemie kon het trouwfeest waarvoor ik een gepersonaliseerd cadeau met datum had besteld niet doorgaan. Er werd samen gezocht naar een gepaste oplossing. De communicatie verliep zeer vlot, en er werd snel gereageerd. Het cadeau is perfect en de producten zijn van goede kwaliteit!

Precies zoals verwacht!

Zeer snelle levering en goed verpakt

Heb mijn bestelling in de late namiddag geplaatst en na de betaling kreeg ik een mail dat het de volgende dag geleverd zou worden... Dacht eerst yeah right... Maar toen ik de dag erna thuis kwam hadden mijn lieve buren het pakket voor mij aangenomen. De bestelde producten waren goed verpakt en zeer voldoende beschermd voor eventuele transportschade. Super blij natuurlijk

De versiering en de polaroid camera hebben een blijvende mooie herinnering aan ons huwelijk gegeven. Bedankt voor jullie serves.

Topservice !

Alles supersnel gekeverd !

goede en snelle service

Goede en snelle service, Goede kwaliteit artikelen.

Netjes verzorgt en snel bezorgt

Prettig mee te werken

Fijne webshop, goede service

Fijne webshop, het bestellen was gemakkelijk en het artikel was snel geleverd. Helaas zat er een foutje in de bestelling, maar dit werd door We Love Deco heel snel en accuraat weer opgelost. Heel tevreden!

supermooie items, snel verzonden (next day) en goed verpakt

Super! Snel en compleet!

Levering is super snel, mooie producten en van goede kwaliteit!

Snel en betrouwbaar

Via We love deco een lamp besteld. Volgende dag in huis. Snel dus en netjes verpakt. Wel veel verpakkingsmateriaal maar daar is denk ik geen andere oplossing voor. Toffe lamp met, hoe fijn, witte bovenkant. Dat vind ik mooier tegen een wit plafond.

super!

Ik ben heel tevreden over de aankoop van de decoratie. Ik koop al enkele jaren de nodige aankleding voor het organiseren van babyshowers of verjaardagsfeesten van onze zoon en dochter. Dit jaar kozen we voor het thema 'under the sea' en roze. Ik vond het wel jammer dat er een aantal artikelen niet meer op voorraad waren.

Zeer goed!

Overzichtelijke website, mooi aanbod aan producten, goede kwaliteit en snelle levering

Fijne, snelle service

Besteld en volgende dag in huis!

Ik had een gender ballon besteld, hij was super leuk!! Snelle service. Besteld en volgende dag in huis :)

Goede ervaring bij weddingdeco.nl gehad. Snelle levering en het zag er goed uit.

Matig

Snelle levering en dat was top. Klantenservice was ook snel. De ballonnen waren mooi, alleen helium uit de tank was niet heel goed. Ballonnen zakte al snel naar beneden. Dat was erg jammer.

Mooie producten en vlotte levering

Wij bestelden een lamp voor onze babykamer. Deze was zoals op de foto en werd vlot geleverd.

Proces van bestellen en leveren ging prima

Goed product ook

Super leuke producten en snelle levering

Super snelle levering en de producten komen echt overeen met wat je besteld. Wordt volgende week gebruikt, ben erg benieuwd

Kwaliteit is super

ik heb 2 mokken met namen besteld. Kwam heel en goed verpakt naar huis. Brn echt tevreden over de mokken. Ze zijn heel leuk.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ