Vervelend dat je voor 10 euro moet bestellen.

Ik wilde stickers op wijnflessen hebben om getuigen te vragen. Voor 1 velletje stickers was ik uiteindelijk 17 euro kwijt. Dit omdat ik mijn bestelling tot minimaal 10 euro aan moest vullen en dat lukt natuurlijk nooit precies. En vervolgens kwamen er nog flinke verzendkosten bij, dit om een brievenbuspakket (lees enveloppe) te versturen. Ook liep de site tijdens het bestelproces vast en lukte ontwerpen op telefoon of tablet niet. Ontwerp moest op laptop, bestellen vervolgen via telefoon, vanuit opgeslagen bestelling in account. Vervolgens ging het leveringsproces wel goed.

Goede service en snelle levering

Ruime keuze in de artikelen, goede en snelle levering.

Super goede service

Super snelle service, mooi ingepakt. Niets anders dan positief

Zeer goede service!

Zeer goede service!

Correcte en snelle levering

Super tevreden, snelle levering, een heel mooi product!

Wij zijn heel enthousiast over de producten die we ontvangen hebben.

Snelle,vriendelijke service

Boven verwachting arriveerde mij bestelling een dag eerder. Heel fijn!

Mooie spullen, maar te laat geleverd

De levertijd zou 4 weken zijn, waardoor de materialen voor de bruiloft op tijd binnen zouden komen. Dit is helaas met een week vertraagd. Ik kan me voorstellen dat in deze rare periode dit voor kan komen, maar er werd niet meegedacht aan een oplossing. Ik heb tweemaal contact gehad met het bedrijf en tot twee keer toe werd mij geen andere optie aangedragen, een oplossing genoemd of compensatie aangeboden. Jammer.

Mooie producten

De producten komen overeen met de foto's en waren binnen een week thuis. Ze zijn van goede kwaliteit en netjes ingepakt.

Alles ging heel vlotjes.

Cadeautje is supermooi, en met goede prijs. Betaling was gemakkelijk. Levering was heel snel. Wij zijn blij en tevreden.

Mooie producten, maar helaas was niet alles op voorraad

Zo veel leuke dingen om uit te kiezen voor een babyshower, maar helaas waren een aantal dingen uitverkocht en moest ik e.e.a. toch nog ergens anders kopen. Misschien komt dit ook wel door beperkingen ivm Corona, dus hopelijk is de voorraad in de toekomst weer sneller aangevuld. Wel heel blij met de decoratie die ik wel kon bestellen :).

snelle service en mooie producten

goede website, mooie en exclusieve producten, goede kwaliteit en snelle levering

dichtbij betrokken en prachtig kado

2 producten besteld en erg tevreden. toen ik een vraag had, werd middels de chat duidelijk en vriendelijk gereageerd met oplossing. er werd meegedacht en ik voelde me begrepen. de plank is stevig, ietwat klein maar perfect kado. als je wil bestellen kijk dan direct of je 40 euro bij elkaar krijgt dan niet 2x verzendkosten. ook beter voor milieu. heel blij met de kadoos. volgende keer weer!

Snel verstuurd en ontvangen! Goed contact

Efficient bedrijf en goed geregeld. Ik had een vraag en dat was heel snel beantwoord ook. Zou zeker weer hier bestellen voor feest artikelen

super leuk!

Erg leuk om zo'n bord op te hangen om de geboorte van je kindje met de wereld te delen!

Mooi kleed, erg blij mee

Super snel verstuurd.

Goed! Niks op aan te merken

Snelle levering, bestelling ziet er heel netjes uit. Goed verpakt.

Geen standaard versieringen, maar toch altijd net iets anders met mooiere kleuren. Alles wat ik zoek kan ik altijd vinden. Snel bezorgd, goede service. Party Deco maakt mijn feestjes compleet!

Producten zijn zoals ze beloofd worden op de site en worden snel verzonden.

Ik heb bruiloft bedankjes besteld bij wedding deco! Snelle verzending en de bedankjes zagen er goed uit, net zo leuk als op de site. Helaas zijn er een aantal tijdens de verzending beschadigd. Contact opgezocht met de klantenservice en zij hebben direct actie ondernomen om een aantal nieuwe bedankjes opnieuw naar mij op te sturen! Top service, waar veel bedrijven nog van kunnen leren. Klantenservice is vriendelijke, meedenkend en zorgt dat het goed komt.

Vlot en correct

Vlotte levering , mooi product

Duidelijke website, snelle levering en mooie producten.

Ik heb via deze website de uitdeelcadeautjes besteld voor mijn dochtertje die 6 jaar wordt. De keuze is enorm. Ik vond het nog een moeilijke om een keuze te maken. Uiteindelijk zijn het de bekers met persoonlijke sticker geworden. Ik ga de bekers zelf vullen met popcorn. De stickers zijn van perfecte en hoogwaardige kwaliteit en op oneindig veel manieren helemaal zelf samen te stellen en de personaliseren. De bestelling werd snel geleverd en was prima verpakt. Heel tevreden. Mijn dochterje was ook heel blij met het resultaat.

Snel en goed,

Er was aangegeven dat er 4 weken levering op zat, en ik had het al na 2 en halve week binnen, dus super snel (bestelling met naam) paraplu lijkt wel ietsje verkleurd, maar is minder als je hem opendoet.

Mijn favourite webshop !!

Mega fijne website ! Prachtige leuke creatieve producten! Hele fijne klantenservice!

Alltijd top kwaliteiten snelle service

Ik bestel al jaren en het altijd goed! Assortiment ook heel mooi en apart.

Servetten

Heel mooie servetten en super leuk te gebruiken

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ