Prima product, nette levering

Ik heb een houten wedding gifts doos besteld voor vrienden. Met hun favoriete songtekst erop. Helemaal geworden zoals gewenst, ze zijn er erg blij mee. Geleverd in een leuke doos en netjes op tijd.

Prima, letters hadden alleen duidelijker mogen/moeten zijn.

Oprecht blij dat er ook daadwerkelijk een snelle levering was.

Fijne webshop

Mooie collectie, snelle levering, alles goed verpakt! Productomschrijving had wel wat duidelijker gemogen. Omdat ik tule ter decoratie kocht, ging ik er van uit dat de tule wat stugger zou zijn zodat we er stevige strikken van konden knopen. Dat voel helaas tegen. Tule was erg slap. Was fijn geweest als dat in de omschrijving had gestaan. Verder waren alle producten naar verwachting en omschrijving!

Ik heb hier de tafel decoratie voor mijn 21 diner besteld en er was een groot assortiment. Alles kwam snel binnen en het was een mooi feest

Fijne service

Snel geleverd, duidelijke website, leuke producten (al bleek een slinger een soort do it yourself slinger, iets wat je minder goed ziet doordat het online wordt aangeschaft.)

Prachtig boek!

Erg mooi boek, sluit helemaal aan bij mijn wensen. Ik had een tekst voor achterop getypt en kon geen enters aangeven, maar dit hebben ze precies op de juiste plekken gedaan. Precies zoals ik wilde. Heel fijn.

Perfecte snelle service

Producten zijn precies zoals omschreven en verwacht

Enorm tevreden

Super snelle en correcte levering, echt niets op aan te merken!

Kwaliteit top, levering top

Snelle levering echt heel fijn voor een spontane surprise!

Kwaliteit en snelheid!

Ik ben enorm blij met de kwaliteit, maar ook de snelheid van de levering. Ga zo door!!!

Goede kwaliteit en snelle levering!

Perfect in orde

Alles tip top van begin tot einde

Leuke webshop ter voorbereiding voor je bruiloft!

Leuke spullen voor de bruiloft tegen een betaalbare prijs.

Snelle levering en mooi product

Ik heb een gastenboek bestelt. Het kwam de volgende dag binnen en het was een mooi boek.

Zeer prettig

Snelle levering, mooie zachte kwaliteit en betaalbare prijs!

Snelle service, precies wat ik had besteld!

Snelle levering, makkelijk contact over de bestelling. Hele leuke dingen gekregen.

Op de kinderakte was met afdrukken 1 letter niet mee gekomen ivm trema erop. Na bellen en mailen hebben ze dit snel en top opgelost. Super service

Super tevreden

Overzichtelijke site, groot aanbod en snelle levering!! De ontvangen producten voldoen aan de omschrijving.

Snelle levering en product naar wens

Duidelijke communicatie na levering. Product was er op tijd en voldeed aan de verwachting.

Mooi aanbod en snelle levering

Heb hier leuke dingen kunnen bestellen voor mijn bruiloft, ook gaf de site me veel inspiratie.

Mooie producten maar veel te grote doos voor een klein artikel.

Snelle levering, mooi product, maar veel te grote doos voor de kleine artikelen!

Uitgebreid assortiment, mooie producten en snelle levering

Hele goede service

Door de corona konden we onze bestelling niet meer gebruiken. Bij dezelfde bestelling kregen we 50% korting. En binnen een paar dagen al geleverd.

Product en levering helemaal super. Inlegmat was niet die die ik wilde en prijs wel erg hoog.

Super snelle en nauwkeurige levertijd waardoor ik voor jullie durfde te gaan omdat ik het cadeau op tijd nodig had. Hele hoge prijs maar prachtig merk dat gebruik maakt van de trend. Jammer dat de gekleurde inleg zelden op voorraad is. Waardoor ik toch maar een witte heb moeten kiezen, tijd begon te dringen.

Heel blij mee!

Snelle levering, mooie producten!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ