Prima op tijd geleverd.

Voor mijn dochter de kant en klare traktatie besteld met popcorn i.v.m. de regels rondom voorverpakte traktaties die haar school heeft ingevoerd. Het was even spannend of ik het pakket op tijd zou krijgen, maar gelukkig 1 dag van tevoren ontvangen. In ieder geval een hele blije dochter.

Mooi product, goede service

Na ontvangst van de memory boxen bleek er één beschadigd te zijn. Meteen opgelost door er een nieuwe op te sturen. Tip: zorgvuldige controle alvorens het product te versturen.

Fijne webwinkel

Goeie service! Altijd snelle levering, en heeel veel leuke producten! 1 minpunt. Ik wil nu iets terug sturen, en heb geen printer maar moet zelf alles uitprinten. Wellicht een idee om een standaard retourformulier bij de bestelling in te pakken.

Ik had alles, netjes verpakt, de volgende dag in huis Spulletjes zelf zijn ook ontzettend mooi en van goede kwaliteit... zeker een aanradertje !

Oke

In een aantal ballonnen zaten gaatjes, waardoor ze niet te gebruiken waren.

Zeer snelle levering

Al voor de derde keer besteld. De levering is iedere keer weer enorm snel. Fijn! De producten zitten netjes verpakt. Dit keer ook een bedrukte tas besteld. Ziet er mooi uit.

Leuk, origineel assortiment en levering zelfs vroeger dan verwacht. Het resultaat is heel mooi! Ik bestel hier zeker nog!

Snelle levering Snelle en goede info na vraagstelling Ga zeker nog meer bestellen

Fijne website met veel keus

Wij hebben een welkomstbord besteld. Het werd snel geleverd (2 dagen), ziet er goed uit. Ook prettig contact gehad met klantenservice toen ik een vraag had over het welkomstbord, er werd direct gereageerd op de chat en het probleem werd binnen 10 minuten opgelost. Dat was fijn!

GE-WEL-DIG

Super service. Snelle levering. Alles volgens afspraak

Snelle levering en netjes verpakt!

Ik kreeg mijn bestelling snel binnen, ook iets wat ik zelf ontworpen heb. Alles is netjes binnen gekomen en goed verpakt.

Snelle en goede service

Ze hebben een super handige tool om zelf je welkomstbord te maken! Alles was netjes en goed verpakt zodat er niets kon stuk gaan tijdens het vervoer.

Héél leuk en geschikt voor kinderen die graag klimmen

Mijn tweeling is gek op de leertoren. Ze zijn nu 14 maanden en de één staat er rustig een half uur in en de ander klimt erin en eruit zonder teveel hulp. Heb er bijna nog 1 nodig;)... De toren was wel wat lastig in elkaar te zetten maar waarschijnlijk zodat hij echt stevig staat.

lovely

Original, good material, niche packaging, super fast. Love the sort

Top kwaliteit en snelle levering

Snelle levering. Tevreden met geleverd product.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Bestelling de volgende dag al binnen.

Super spullen , echt zoals de foto’s lieten zien. Top geregeld !

Bestelling gedaan, snel geleverd zoals ze beloofd hebben.

Heb al eerder helium ballonnen en tanks besteld , ben tevreden. Ik had alleen dit keer dat een zakje ballonnen allemaal klapte bij het opblazen

Betrouwbaar en snelle levering

Online zijn vele leuke spullen te vinden voor o.a. je bruiloft. Snel geleverd en mooie kwaliteit!

Mooie website, duidelijke informatie, snelle levering en alles prima in orde!

Te gek!

Snelle bezorging, goede kwaliteit en mega toffe spullen!

Precies zoals ik hoopte

De doos zag er oprecht precies zo uit als op het internet werd getoond. Mooie kwaliteit, letters goed en duidelijk gedrukt. De levering was precies als aangegeven: op tijd en alles keurig verpakt. Leuk dat je echt ruim de keuze hebt in het personaliseren van items, zo kun je elk product echt persoonlijk en uniek maken.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ