Mooie producten, snel geleverd.

Goed verzorgde, snelle levering. Alles mooi verpakt in een stevige doos en alle producten zagen er precies uit als op de foto. Zeer tevreden.

perfect

we ordered the " kinderakte" , they love it and they signed it before we got married at the Gemeente huis . it was beautiful.

Snel, mooie producten en vriendelijk

Snelle levering en een hele fijne website. Geen gedoe. Dus.. vind je product, voer je gegevens in en de volgende dag heb je het in huis. Met een jong gezin en genoeg om handen is dit perfect!

Spullen snel ontvangen en goed verpakt.

Snelle levering en doen wat beloofd is!

Doen wat ze beloven!

Snelle levering en top service! Ik had een taart topper besteld die niet op voorraad bleek te zijn, kreeg kort daarna netjes een e-mail met excuses en ter compensatie een code voor gratis verzending. Netjes geregeld en super blij met een breed assortiment.

Nice products, fine service

Got very nice products, fast delivery, reasonable price.

Snelle levering en persoonlijke aandacht

Mooi assortiment, snelle levering

Mooi assortiment, snelle levering

Goede site, prima om te bestellen

Snelle correcte bestelling gedaan, en ook snel gekregen.

Fantastische service!

Super leuke spulletjes voor alle kleintjes. N.a.v. een beschadigd product is het probleem geweldig opgelost. Klantgerichtheid staat bij deze verkoper hoog in het vaandel! Chapeau!

Geweldige service!

Gebeld of het iets eerder geleverd kon worden, omdat mijn bruiloft er al aan kwam. In een paar minuten geregeld en snel geleverd!

Erg blij met de spulletjes

Goede opvolging

Na het verdwijnen van mijn pakketje door post nl krijg ik een goede opvolging van wedding deco. Ik hoop op een positieve oplossing en vondst

Fijne webshop, kwaliteitsproducten, snelle en nette levering.

Fijne webshop, mooie producten, geen rommel. Snelle levering, je wordt netjes via de mail op de hoogte gehouden van bestelproces. Vertrouwen in dit bedrijf!

Veel leuke producten

Super veel keuze uit hele leuke en mooie producten en snelle levering.

Leuk product, snel bezorgd! Verzenddoos mooi design met burenkaartje ;)

Snel geleverd super kwaliteit

Ik raad deze site zeker en vast alles was zoals foto’s

Makkelijk en snel geleverd

Super leuk en mooi

Goeie kwaliteit en snelle nette levering!

Geweldig!

Op 1 ding na was onze bestelling helemaal compleet en super leuk! Helaas bleek er met 1 artikel iets mis te zijn, zelden ben ik zo goed geholpen op een klantenservice als bij jullie. Jullie toonde begrip en kwamen heel snel met een gepaste oplossing! Mijn complimenten Groetjes familie Lamers-Bex

Mooie spullen en snelle levering.

Voor 2e keer babyshower producten gekocht. Mooie spullen, goede kwaliteit en snelle levering. Zelfs gepersonaliseerde artikelen sneller dan verwacht geleverd. Super ! En iedereen super enthousiast.

Super!!

Erg veel leuke versiering na keus en snelle levering!

Snel geleverd. Verpakkingen stonden allemaal open en kapot. Zag er wat brak uit. Product zelf prima.

FANTASTISCH

Supersnelle service.