Helemaal top!

Supersnelle levering, goed verpakt en goed contact!

Snelle levering en goede producten!

Goede ervaring met dit bedrijf.

Ik dacht dat de wereldkaart groter was, ik ben ontgoocheld in de afmetingen.

Snelle levering (ook van gepersonaliseerde items), goede kwaliteit. Super tevreden!

Geweldige service

Snelle en goede service. Prettige website

Snelle service maar prijzig

De (folie)ballonnen zijn mooi. Echter zijn de 'rozenblaadjes' geen rozenblaadjes. Dit zijn meer stukjes hard papier. Het lijkt er niet eens op. De artikelen zijn duur en er komt ook nog verzendkosten bij.

In de avond besteld de volgende dag thuis bezorgd! Geweldig!

fijne website met prachtige producten voor alle gelegenheden. Ik heb hier al gekocht voor mijn trouwerij en nu ook versieringen gekocht voor de babyshower. Ik ben fan.

Correcte, snelle service

Correcte, snelle service

super snelle en goede service!

Ik had een hoogdringendheid en heb heel snel reactie gekregen op mijn contact en mijn order is zeer snel verwerkt en verstuurd. Het zag er ook nog eens zeer goed uit! Vriendelijk team, goede service, zeer positieve customer experience!! grtjs Vanessa

Over algemeen hele goede ervaring met mijn bestelling. Producten zagen er netjes uit . Enige vervelende was dat er 1 item ontbrak. Hierover telefonisch contact gehad en is uiteindelijk netjes opgelost en excuses aangeboden. Nu hopen dat het product op tijd is en dan ben ik een erg tevreden klant!!

Ik had een order geplaatst en de volgende dag werd het zoals beloofd netjes bezorgd!

Snelle levering en producten precies al afgebeeld

Mijn producten waren heel snel thuis geleverd zelfs in coronatijd. Super tevreden over de kwaliteit van de producten. Hier bestel ik zeker nog in de toekomst!

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Mooie producten snel bezorgd

Wij zijn SUPER blij met de customized taart topper. Echt heel leuk! Snel bezorgd en ook blij met de andere producten.

Uitstekend service!

Er werken hele vriendelijke mensen bij het bedrijf. Uitstekende service, nadat iets niet helemaal naar wens was. Prachtige memoryboxen ontvangen die voor ons heel waardevol zijn! We love deco enorm bedankt voor jullie klantgerichtheid en het meedenken met de klant! Ga zo door. Ik zal jullie zeker aanraden!!

Super goed

hartelijk bedankt voor de rechtzetting verkeerde doosje dit is pas echte service! Top!

Top Service!

Fantastisch leuke baby memorybox gekocht. In de avond besteld, de volgende dag al binnen!

Snelle levering uitstekend

Slechte na service

Had zakjes besteld 25 stuks.In het zakje zaten helaas maar 24 stuks en ik had er echt 25 nodig.Had om aan mijn bestellings bedrag te komen al extra sticker besteld 2 pakjes waarvan ik er eigenlijk maar 1 pakje (25) nodig had maar ok.Na mijn klacht kreeg ik het aanbod van 10% korting op mijn volgende bestelling maar moest dan wel weer voor €10 bestellen dus dat was natuurlijk geen oplossing.Er komen dan natuurlijk ook weer verzendkosten bij.Al met al teleurstellend.Had dan gezegd heen verzendkosten ofzo

Heel tevreden!

goede service, prima kwaliteit

Het trouwdoosje is helemaal naar wens, het was afwachten hoe de tekst eruit kwam te zien met de namen was top! Erg blij mee en het ziet er net zo uit als op t voorbeeld.

Pakket super snel geleverd! Product zoals verwacht.

Leuk assortiment, snelle service!

Super leuk assortiment en snelle service! Ik had m'n bestelling de volgende dag al in huis.

Perfect! Snelle levering

Perfect!