Supersnelle levering, goed verpakt en goed contact!
Goede ervaring met dit bedrijf.
Ik dacht dat de wereldkaart groter was, ik ben ontgoocheld in de afmetingen.
Snelle levering (ook van gepersonaliseerde items), goede kwaliteit. Super tevreden!
Snelle en goede service. Prettige website
De (folie)ballonnen zijn mooi. Echter zijn de 'rozenblaadjes' geen rozenblaadjes. Dit zijn meer stukjes hard papier. Het lijkt er niet eens op. De artikelen zijn duur en er komt ook nog verzendkosten bij.
fijne website met prachtige producten voor alle gelegenheden. Ik heb hier al gekocht voor mijn trouwerij en nu ook versieringen gekocht voor de babyshower. Ik ben fan.
Correcte, snelle service
Ik had een hoogdringendheid en heb heel snel reactie gekregen op mijn contact en mijn order is zeer snel verwerkt en verstuurd. Het zag er ook nog eens zeer goed uit! Vriendelijk team, goede service, zeer positieve customer experience!! grtjs Vanessa
Over algemeen hele goede ervaring met mijn bestelling. Producten zagen er netjes uit . Enige vervelende was dat er 1 item ontbrak. Hierover telefonisch contact gehad en is uiteindelijk netjes opgelost en excuses aangeboden. Nu hopen dat het product op tijd is en dan ben ik een erg tevreden klant!!
Ik had een order geplaatst en de volgende dag werd het zoals beloofd netjes bezorgd!
Snelle levering en producten precies al afgebeeld
Mijn producten waren heel snel thuis geleverd zelfs in coronatijd. Super tevreden over de kwaliteit van de producten. Hier bestel ik zeker nog in de toekomst!
Goede en snelle levering
Wij zijn SUPER blij met de customized taart topper. Echt heel leuk! Snel bezorgd en ook blij met de andere producten.
Er werken hele vriendelijke mensen bij het bedrijf. Uitstekende service, nadat iets niet helemaal naar wens was. Prachtige memoryboxen ontvangen die voor ons heel waardevol zijn! We love deco enorm bedankt voor jullie klantgerichtheid en het meedenken met de klant! Ga zo door. Ik zal jullie zeker aanraden!!
hartelijk bedankt voor de rechtzetting verkeerde doosje dit is pas echte service! Top!
Hoi Lin Bedankt voor je beoordeling en bestelling bij Weddingdeco.nl Ik vind het jammer te vernemen dat jij een verkeerd doosje hebt ontvangen. Dat is zeker niet netjes, waarvoor onze welgemeende excuses. Wist jij, dat je altijd contact met ons mag opnemen wanneer je niet tevreden bent over het door jou ontvangen artikel? Zeker wanneer er iets fout is gegaan! Ik of mijn collega's staan je graag te woord. Wij staan voor je klaar om problemen op te lossen daar waar nodig. Jammer dat wij hier niet eerder van op de hoogte waren, wij hadden jou graag direct een oplossing geboden, wanneer blijkt dat wij een foutje gemaakt hebben. Ik zie inderdaad in jouw bestelling dat jij een Ringdoosje glas hexagon chique hebt besteld. Jammer dat je nu een vierkante variant hebt ontvangen. Uiteraard sturen wij jou direct een nalevering toe met hierin het door jou bestelde exemplaar. Wij wensen jou hier heel veel plezier van toe Lin! Met vriendelijke groet Karlijn Team Welovedeco
Original review
Kheb het verkeerde doosje ontvangen heb voor hexagon betaald en heb een vierkant gekregen allessinds ben al blij dak een doosje heb alleen jammer ni het juiste
Fantastisch leuke baby memorybox gekocht. In de avond besteld, de volgende dag al binnen!
Had zakjes besteld 25 stuks.In het zakje zaten helaas maar 24 stuks en ik had er echt 25 nodig.Had om aan mijn bestellings bedrag te komen al extra sticker besteld 2 pakjes waarvan ik er eigenlijk maar 1 pakje (25) nodig had maar ok.Na mijn klacht kreeg ik het aanbod van 10% korting op mijn volgende bestelling maar moest dan wel weer voor €10 bestellen dus dat was natuurlijk geen oplossing.Er komen dan natuurlijk ook weer verzendkosten bij.Al met al teleurstellend.Had dan gezegd heen verzendkosten ofzo
Hoi Els, Bedankt voor je review! Ik snap je teleurstelling. Ik heb de mailconversatie er even bijgepakt en ik zie dat mijn collega een korting van 10% heeft aangeboden op de gekochte zakjes. De zakjes hebben wij niet los in ons magazijn liggen, die zijn (normaal gesproken) per 25 verpakt. Deze worden kant en klaar door de leverancier aangeleverd en gaan er dan ook vanuit dat de aantallen kloppen. Tevens heeft ze aangeboden je een korting te geven voor gratis verzending maar dit heb je helaas afgewezen. Wij bieden graag de leukste producten aan tegen de leukste prijzen. Om dit te kunnen garanderen hanteren wij een minimaal orderbedrag van € 10,- op onze website. Mocht je vragen hebben of je wilt alsnog gebruik maken van de kortingscode dan kun je uiteraard contact met ons opnemen via [email protected]. Met vriendelijke groet, Sylvana Team WeLoveDeco
goede service, prima kwaliteit
Het trouwdoosje is helemaal naar wens, het was afwachten hoe de tekst eruit kwam te zien met de namen was top! Erg blij mee en het ziet er net zo uit als op t voorbeeld.
Pakket super snel geleverd! Product zoals verwacht.
Super leuk assortiment en snelle service! Ik had m'n bestelling de volgende dag al in huis.
Perfect!
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.