Helaas was het product beschadigd en had ik geen tijd om het te retourneren ivm de bruiloft
Levertijd is wel extreem lang
Snelle levering maar de inhoud was anders dan verwacht. Zonder een oplossing te bieden werd verwezen naar de leverancier en hoopte zij dat wij het geleverde alsnog zouden gebruiken. Jammer dat de geboortebedankjes nu niet zijn zoals bedacht.
Hoi Matthijs, Bedankt voor je review. Ik heb onze mailconversatie erbij gepakt en zie dat het ging om de kleur van de suikerbonen. Als je het bestelde bedankje erbij pakt op onze website dan zie je op het eerste voorbeeld een buisje met lichtblauwe mini chocoladehartjes, op de foto's erna zie je ook een foto van alle snoepgoed die in de buisjes kunnen. Daar zie je dat de lichtblauwe kleur van de suikerbonen anders is dan de lichtblauwe kleur van de mini chocoladehartjes. Deze komen bij verschillende leveranciers vandaan en die geeft aan welke kleur het is. Ik vind het super jammer dat jullie een ander idee hadden bij de kleur van de suikerbonen want dat bezorgd nu helaas de teleurstelling. Uiteraard hebben wij hier ook begrip voor maar daar het etenswaren betreft kunnen deze niet geruild en/of geretourneerd worden. Mochten er nog vragen zijn, laat het ons dan weten, wij zullen je altijd vriendelijk te woord staan. Met vriendelijke groet, Sylvana Team WeLoveDeco
Bij het ontvangen van de producten was het kaarsje gebarsten. Hier werd direct op gereageerd en er werd een nieuwe kaars verzonden!
Hi Sofie, Wat vervelend om te vernemen dat je dit zo hebt ervaren! Het is nooit de bedoeling dat je kapotte of geschonden artikelen ontvangt, onze excuses voor dit ongemak. Ik zie helaas geen contact terug over deze bestelling waardoor we hier helaas niet van op de hoogte zijn geweest. Wanneer je niet tevreden bent over een product kun je altijd contact met ons opnemen per mail [email protected] of telefonisch via +31880990300 Op het moment dat je een defect product ontvangt kijken we graag met je mee naar een passende oplossing zoals een nalevering, korting of geld terug. Ik zal direct privé contact met je opnemen om te bespreken wat de gewenste oplossing is voor jou! We hopen je uiteraard nog eens terug te zien bij één van onze webshops. Met vriendelijke groet, Michelle - Team WeLoveDeco
Original review
De taarttopper was geschonden, leek niet nieuw gemaakt. De kaars ‘1’ was gebarsten.
Zag er super mooi uit.
Zeer tevreden over onze ervaring met We Love Deco.
Ik heb in de avond een aantal producten besteld (buiten kantoor tijden) en kreeg diezelfde avond een mail dat de producten ingepakt waren, en kon ze de volgende middag al ophalen bij mijn afhaalpunt! Super tevreden over deze snelle service. De producten waren naar verwachting van goede kwaliteit.
Snelle levering en erg handige tool om zelf een etiket te ontwerpen. Goede prijs/kwaliteit
Alleen maar positief
Prettig, snelle service. En precies het gewenste resultaat!
De tas is geweldig mooi, en netjes afgewerkt. Mijn dochter zal er heel veel plezier aan hebben.ze was heel blij met haar mooie cadeau.
ja keurig geleverd en snel goed product
Snelle levering en de invites die wij hebben besteld zijn prachtig !!
Ik heb wat hydrofielen en geboorte versiering besteld bij deze beide winkels. Snelle levering en mooi spul. Helaas miste er een setje hydrofielen. Dit werd direct goed opgelost en nu ben ik compleet.
Deze webshop heeft mooie producten. Ik heb een glazen ringendoosje besteld dat van goede kwaliteit is en mooi afgewerkt. Mijn bestelling werd snel en goed verpakt, geleverd.
Gevonden via de lijst die mijn dochter had gemaakt voor haar babyshower. Product opgezocht besteld en zeer snel in huis. Niet opengemaakt is een cadeau maar is zeer goedstevig en netjes verpakt. Jullie hebben mij vanaf de bestelling tot bezorging goed en snel op de hoogte gehouden. Dikke 10+
Prima, geleverd zoals afgesproken, netjes vrpakt
Mooi gepersonaliseerd whiskeyglas besteld. Was erg zorgvuldig ingepakt, precies zoals het plaatje (met natuurlijk onze eigen tekst) en ook nog eens snel geleverd. Wij zijn happy.
Hele snelle en fijne service. Zelfs in een periode van Corona is mijn bestelling de volgende dag al geleverd. Ik ben dan ook heel tevreden.
Na uitleg begrijp ik waarom wij niet blij waren met de ballonnen. Advies is om goed te lezen voor hoeveel ballonnen de helium geschikt is en welke ballonnen geschikt zijn. Als je dat doet, is het denk ik volgens verwachting.
Hoi Hannie, Hartelijk dank voor achterlaten van je review. Ik vind het vervelend om te lezen dat jij niet op de hoogte was van de inhoud van de tank. Zoals op onze website ook staat vermeld in de uitgebreide tekst onder de foto van de heliumtank 30 kun je +/- 15 ballonnen van 30cm vullen met helium. Alle ballonnen die wij verkopen zijn 30cm dus de tank heeft juist precies geleverd wat het had moeten leveren. Het knappen van ballonnen kan altijd gebeuren, zeker als ze tegen het plafond hangen. Vrijwel alle plafonds hebben een korrelige structuur, hierdoor zitten er ook wat uitstekels aan het plafond die een ballon kunnen laten knappen. Mocht dit niet het geval zijn, mail ons dan even via [email protected] en dan kijken we graag even of we iets voor je kunnen doen. De confetti ballonnen adviseren wij om niet te vullen met helium, dit staat ook bij de ballonnen vermeld in de tekst onder de foto. De confetti in de ballon maakt de ballon zwaar en zweeft dus veel korter dan reguliere ballonnen. Je kunt deze het beste vullen met lucht. Deze klachten/opmerkingen waren ons niet eerder bekend. Onze klantenservice is 5 dagen per week bereikbaar om alle vragen en/of klachten te beantwoorden. We hopen dat het ondanks de teleurstelling alsnog een super leuk feestje is geworden! Met vriendelijke groet, Sylvana Team WeLoveDeco
Original review
ik had verschillende soorten ballonnen gekocht, sets met meerdere kleuren, confetti, groot en klein, inclusief helium voor 30 ballonnen. We konden maar 15 ballonnen vullen met helium, toen was de tank leeg. En de witte en zwarte ballonnen knapten heel snel kapot. Ze hingen rustig aan het plafond en knappen uit het niets kapot. De andere ballonnen zakten na ongeveer 5 uur naar beneden, dit stond ook wel op de tank, dus dat klopte wel.
Snelle levering, product goed verpakt.
Het resultaat is precies zoals we hadden verwacht. De levering gebeurde heel snel.
Erg leuk en uitgebreid assortiment, hele snelle bezorging.
Leuke artikelen op de website! Exclusief en betaalbaar Maakt onze trouwdag compleet af!
Goede en duidelijke informatie op de site, snelle levering. Product voldoet aan de beschrijving.
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.