Super snelle levering

Fijne snelle levering en een mooi pakketje wat bezorgd wordt. Voelt echt als een cadeautje!

Super goede service

Ik heb een knuffeltje besteld die na het wassen gelijk al “gehavend” was.. ik heb hierover een mail gestuurd en een dag later had ik een nieuwe knuffel in huis! Echt super blij met het snelle contact en de top service.

Super snel!

‘S avonds besteld en de volgende dag al in huis! Top gedaan en super blij met de wobbel.

Mooie feestelijke decoratie en snelle bezorgservice!

Ik heb al meerdere keren wat besteld en ik ben elke keer weer blij als ik mijn pakketje uitpak! Mooie feestelijke producten + snelle bezorgservice = Alles wat een klant wil! :)

Top service!

Ik had 2 cijferballonnen besteld in dezelfde kleur maar kreeg 2 verschillende soorten. Omdat ik deze niet meer kon gebruiken heb ik een hele vriendelijke mail gekregen met excuses en het geld teruggekregen! Dat is Pas servicre.

Snelle levering. En mooi spul.

Heel erg tevreden

Snelle, goede, prachtige levering

Ik ben zó blij met onze bedankjes! Ze waren er snel en zien er prachtig uit. Het enige nadeel v/d confettihartjes is dat ze vrij hard zijn. Mijn zoon van 4 had hem in de mond en wou hem niet meer hebben.

Handig, snel en mooi materiaal

Webshop met veel keus Gemakkelijke betaling Zeer snelle levering Materialen zien er uit zoals op de foto

Goed product,snelle levering

Beter dan verwacht en zeer snelle levering. Ik bewaar deze site goed ! Aanrader

Mooie spullen en goede service

Wij zijn gek op de webshop! Veel ook gekocht en altijd naar wens. Vorige week iets minder blij met een product maar er werd zeer snel een alternatief aangeboden. Volgende dag had ik het in huis!

Prima snelle levering

Snelle levering netjes verpakt

Snelle service en leuke spullen!

Snelle service en leuke spullen!

snel geleverd en goed product.

Snelle levering en alles naar wens. Echter was het slechts één stickervel verpakt in een kartonnen doosje (brievenbuspakket). Veel verpakkingsmateriaal; had ook in een stevige envelop gekund!

Geweldig!

Ik liet een tekening maken door Sophie de Ruiter en ben helemaal enthousiast! Ook degene die het cadeau heeft gekregen moest een traantje wegpinken

Had een houten vrachtwagen besteld, deze werd de volgende dag al geleverd! Wel een teleurstelling dat in beschrijving stond dat je hem aan touwtje achter je aan kan trekken maar bij levering bleek er geen touwtje aan te zitten. Verder ziet hij er mooi uit en ik denk dat mijn neefje er blij mee zal zijn

Snel en netjes geleverd!

Netjes op de hoogte gehouden wanneer er bezorgd ging worden!

Overzichtelijke website en snelle service

Overzichtelijke website en snelle service

2 wax stempels gekocht. Eerst 2 dezelfde toegekregen. Na een mailtje te sturen is deze rechtgezet en hebben ze de juiste nog opgestuurd.

Snelle en goede levering!

Mooie Webbers gekocht, zien er prachtig uit!

Snelle levertijd, goede kwaliteit

Snelle levering. Vandaag besteld en morgen in huis. Goede kwaliteit.

Geweldig!

Paar bestellingen geplaatst, alles klopt met zoals afgebeeld staat op de foto's. Wij kunnen onze bruiloft locaties goed en mooi versieren met alle leuke spullen!

Snelle levering, netjes verpakt.

Een fijne ervaring.

Top producten

Leuke producten voor bruiloft en snelle levering! Originele bedankjes, die je persoonlijk kan maken.

Geweldig!

Niets op aan te merken. Mijn bestelling werd de volgende dag (een zaterdag) geleverd! Top top top :)

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ