Mijn bestelling nooit ontvangen.
Hi Mattijs, Bedankt voor je beoordeling! Wij hebben deze ochtend contact met elkaar gehad over je bestelling. Je had gekozen voor een PostNL pick up point. Je bestelling lag hier al een geruime tijd voor jou klaar. Ik heb geprobeerd contact op te nemen met dit ophaalpunt om te kijken of ze jou pakket nog iets langer voor je kunnen vasthouden zodat je het kunt ophalen. Ons gesprek loopt nog en we zijn druk bezig met een oplossing!
Erg fijn bedrijf. De producten die ik heb besteld zijn precies zoals ik ze verwacht had. Foto's zijn dus waarheidsgetrouw. Levertijd was zelfs ietsje sneller dan beloofd. Top!
Dankzij de hulp van geweldige medewerkers een prachtig huwelijkscadeau toch nog op tijd binnen gekregen. Heel erg bedankt, de gegraveerde glazen waren perfect en het bruidspaar is er zeker blij mee, en ik ook :) Ontzettend goede service, zeer fijne communicatie en snelle & nette levering. Had niet beter kunnen zijn!
Klantenservice hield me perfect op de hoogte na mijn vraag over of een product leverbaar was. Na een paar dagen kunnen bestellen vervolgens en sneller in huis dan verwacht. Superblij mee!
Prima en snelle bezorging. Mooi product voldeed ruimschoots aan de verwachting.
Ik has een bestelling geplaatst maar kreeg dir niet onmiddellijk in de bus. Toen ik belde had ik een heel vriendelijke, behulpzame dame aan de lijn. Bleek dat mijn betaling niet was doorgegaan. Ik kon onmiddellijk opnieuw bestellen, en kreeg mijn pakketje de volgende dag keurig in huis. En dat op zaterdag! Top!
Producten zijn de volgende dag al geleverd en in goede staat.
Eigenlijk altijd goede ervaringen met partydeco. Leuk assortiment, iets minder goed voor mijn portemonnee want je wil t liefst alles hebben!
Mooie producten, net zoals op de foto’s, de dag nadien werd mijn bestelling al geleverd. Heel tevreden!
Alles in orde!
Zeer tevreden over de bestel procedure en hoe snel je het product in huis hebt. Alles was ook keurig verpakt.
Mooie artikelen van goede kwaliteit en zeker niet duur, en snelle levering..
Gewoon top!
Snelle en goede levering van prachtige cadeautjes, bedankt We Love Deco. Ben heel erg blij met snel en mooie geleverde cadeautjes!
Snel en netjes geleverd. Goede service.
Mooie kleding, daar betaal je ook voor. Op tijd geleverd zoals beloofd.
Ik ben zeer tevreden over het product Alleen jammer dat ik het niet meer kan gebruiken voor de babyborrel van mijn zoontje, afgelast door de nieuwe veiligheidsmaatregelen door corona:(
Mooie producten snel geleverd en goede kwaliteit
snelle levering en de prodycten zijn van goede kwaliteit!
Zelf het etiket ontworpen. Het enige nadeel is dat het opgeslagen ontwerp niet kon switchen tussen mobiel en pc. Ook was ik later het opgeslagen ontwerp ineens kwijt. Verder was het top! Leuk en origineel kado kunnen we geven
Mijn mailtje met een vraag werd vriendelijk beantwoord. Levering sneller dan aangegeven. Producten zien er goed uit, maar ook de bedankjes die we personaliseerden. Een aanrader!
Heel positief. Hippe artikelen, degelijke kwaliteit. Enige verbeterpunt zou zijn om ook een ophangtouw + sticker te leveren bij houten naambordje met gelaserde letters. Op de foto's zie je deze wel, maar bij levering ontvang je alleen het bordje. Heb nu zelf maar touwtje erdoor gedaan als kraamcadeautje.
Goedemiddag, Helaas was de taarttopper die ik voor de verjaardag van mijn dochter besteld heb bij binnenkomst al gebroken. De laatste letter van haar naam is los geraakt. Met secondelijm heb ik deze zo goed en zo kwaad als het ging geprobeerd te plakken. Ik hoop dat deze voldoet op de dag van haar verjaardag. Wel heel zonde want als dit niet het geval was geweest hadden jullie een top beoordeling van mij gekregen en zou in het zeker aan andere aanraden. Nu doe ik dat toch maar niet. Na het plaatsen van bovenstaande revieuw heb ik een zeer nette reactie ontvangen waarin mij werd verzocht contact op te nemen met de klantenservice zodat ze konden kijken hoe ze deze situatie naar tevredenheid kunnen oplossen. Zojuist heb ik een mail naar de kantensercive verstuurd. Momenteel ben ik nog in afwachting van de reactie. Echter vind ik het al heel positief dat mijn revieuw serieus in behandeling wordt genomen.
Hoi Marjan Bedankt voor je beoordeling en bestelling bij Partydeco.nl Wat vervelend te vernemen dat de door jou bestelde topper gebroken is ontvangen. Dat is natuurlijk niet zo netjes en niet de bedoeling. Heb jij hierover ook al contact opgenomen met ons klantenservice team? Zij zijn er voor jou om het probleem op te lossen of een passende tegemoetkoming te bieden daar waar nodig. Neem zeker even contact op via [email protected] onder vermelding van je ordernummer en foto's van de schade. Ik of een van mijn collega's neemt contact met je op! Bedankt alvast Marjan! Met vriendelijke groet, Karlijn Team Welovedeco
Original review
Bijna alles voor de bruiloft handig op een website te verkrijgen. Corsages zien er in het echt wat anders uit dan op de foto’s maar alsnog wel mooi. Snelle levering en alles ook netjes ingepakt.
Hi Suzanne, Bedankt voor deze leuke beoordeling! Gelukkig waren de corsages als nog mooi, in het vervolg kun je altijd contact met ons opnemen wanneer een product anders is dan verwacht. We kijken dan graag met je mee. Mocht je het wensen kun je ons alsnog een foto sturen van de corsages zoals ontvangen, wellicht kunnen wij het beeld materiaal op onze website aanpassen indien nodig! Dit kan via [email protected] Met vriendelijke groet, Michelle Team Welovedeco
Vorig jaar waren mijn bestelde ballonnen (gevuld met helium) te laat geleverd dankzij PostNL. Super vervelend. Partydeco heeft dit toen super opgelost doordat ik het pakket gewoon retour mocht sturen. Dit jaar wilde ik het gewoon weer proberen. En dit jaar waren de ballonnen wel op tijd! Heel erg blij mee. Worden netjes afgeleverd. En ze staan nu inmiddels 5 dagen en ze zweven nog steeds! :D
Hi Danielle, Wat ben ik blij om te lezen dat je dit jaar een nieuwe bestelling heb geplaatst en alles helemaal naar wens is! De lange zweeftijd maakt heliumballonnen zo leuk, lekker lang nagenieten! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling voor Partydeco.nl achter te laten. Met vriendelijke groet, Michelle Team Welovedeco
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.