Prettige snelle levering. Mooi verpakt. Klantenservice reageert enorm snel en denkt met je mee. Assortiment is ook groot. Al met al een prettige ervaring.
Super om te lezen Krista! Fijn dat alles zo prettig is verlopen, daar worden wij blij van! Bedankt dat je de tijd en moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten voor Weddingdeco.nl! We wensen jullie alvast een prachtige dag toe, nog eventjes aftellen! Met vriendelijke groet, Michelle Team Welovedeco
In eerste instantie een onvoldoende. Via de mail is er contact geweest en is er een duidelijke uitleg gekomen van het misverstand omtrent terugsturen van een artikel. door deze uitleg is me de procedure volledig helder. vandaar dat ik deze thuiswinkel wel aan kan raden bij derden!
Hoi Petra, Bedankt voor je beoordeling. Ik vind het heel jammer om te lezen dat jij vind dat wij een slechte service verlenen. Afgelopen woensdag heb jij bij ons een klacht gemeld en deze is direct gemeld bij onze inkoopsters. Zij staan in contact met de leverancier en moeten dit met elkaar bespreken. Hoe graag wij ook snel willen handelen, soms moeten wij echt even de reactie van de leverancier afwachten. Ondertussen heb jij de hoes geretourneerd en is deze terugbetaald conform onze voorwaarden. Ik zal rechtstreeks nog even contact met je opnemen wat betreft deze voorwaarden. Uiteraard nemen wij iedere klacht serieus en komen wij zo spoedig mogelijk met een reactie. Met vriendelijke groet, Sylvana Team WeLoveDeco
Original review
Erg jammer. Het geleverde product voldeed niet. Er zou contact worden opgenomen. Is niet gebeurd. Na terug sturen ontvang ik 7 euro minder dan het aankoopbedrag van het artikel. Zeer slechte service! Terwijl we graag het artikel hadden willen omruilen voor een artikel zonder de foute onderlaag!!
Wij gaan volgend jaar trouwen en we zochten een leuke touch voor onze enveloppen. Heel tevreden over de producten!
Wat super leuk om te lezen dat je de leuke touch voor de enveloppen hebt kunnen vinden bij Weddingdeco.nl en vooral dat je er zo blij mee bent Veerle! We wensen jullie een ontzettend mooie dag toe volgend jaar. Met vriendelijke groet, Michelle Team Welovedeco
Leuke spullen en snelle levering, helemaal top!
Hi Esther, Wat leuk dat alles naar wens was en super fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten voor Weddingdeco.nl! Met vriendelijke groet, Michelle Team Welovedeco
Ik vond het erg duur in vergelijking met kwaliteit.
Hi Zahra, Wat ontzettend jammer om te vernemen dat de kwaliteit niet naar wens was. Ik wil je adviseren om in het vervolg altijd even contact met ons op te nemen wanneer iets niet naar wens is. Ik hoop je desondanks hebt kunnen genieten van het feestje! Met vriendelijke groet, Michelle Team Welovedeco
Ik heb het pakket snel ontvangen in een mooi en net verpakte doos. De kwaliteit van het product is hoog. De communicatie over het verzendproces vond ik erg fijn en duidelijk.
Hi Anna, Wat een leuke beoordeling heb je achtergelaten voor Kidsdeco.nl! We doen ons best om onze producten goed in te pakken zodat je zo lang mogelijk kunt genieten van je bestelling. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven. Met vriendelijke groet, Michelle Team Welovedeco
Gastenboek en wijnetiketten snel binnen en erg mooie kwaliteit
Wat fijn om te lezen Ellen! We wensen je veel plezier van je bestelling en vooral veel plezier op jullie grote dag. Met vriendelijke groet, Michelle Team Welovedeco
Snelle levering, mooi product.
Bedankt voor deze top beoordeling voor Kidsdeco.nl! We hopen dat de knuffelpop helemaal naar wens is, met jouw aankoop heb je het Sophia Kinderziekenhuis gesteund waarvoor we je graag bedanken! Met vriendelijke groet, Michelle Team Welovedeco
Producten zijn erg duur.
Jammer om te lezen dat je de producten als duur ervaart Lonneke, gelukkig vond je de kwaliteit wel goed en de levering snel. Hopelijk heb je wel van de feestartikelen kunnen genieten en een mooie dag gehad! Met vriendelijke groet, Michelle Team Welovedeco
Ik bestel hier al jaren met plezier al mijn feestartikelen. Ik weet zeker dat alles op tijd binnen komt en dat de spullen van goede kwaliteit zijn. Dank jullie wel voor de top service x op x! Groetjes Lydia
Wow wat een onwijs leuke beoordeling! Het maakt ons ontzettend blij om te lezen dat je al jaren met plezier besteld. We blijven vernieuwen en verbeteren en gaan er dan ook van uit dat de kwaliteit en service alleen maar beter worden! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven. Met vriendelijke groet, Michelle Team Welovedeco
Leuke ballon!!
Wat fijn om te lezen dat de ballon naar wens was Martin! Hopelijk hebben jullie lang kunnen genieten van het grappige gele wezentje. Met vriendelijke groet, Michelle Team Welovedeco
Een prachtig welkomstbord besteld en ontvangen, ziet er mooi uit! Het bord was er snel en achteraf kreeg ik ook nog extra decoratietips!
Hi Veer, Bedankt voor deze leuke beoordeling voor Weddingdeco.nl! We dragen graag ons steentje bij aan jullie grote dag. Je mag nog even genieten van de voorpret maar ik wens jullie alvast een prachtige dag toe! Met vriendelijke groet, Michelle Team Welovedeco
Handige website en de bestelde spullen waren heel snel in huis. Super service.
Hi Eva, Wat leuk om te lezen! We wensen je veel plezier van jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Michelle Team Welovedeco
Tof assortiment en snelle levering.
Wat lief dat je deze beoordeling voor ons hebt achtergelaten Tabitha, wat leuk om te lezen. We blijven ons assortiment vernieuwen dus wie weet zien we jou nog eens terug bij Partydeco.nl! Met vriendelijke groet, Michelle Team Welovedeco
Product is zoals omschreven. Steunt een goed doel! Snelle bezorging
Hi Marian, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze super beoordeling te schrijven. Met jouw aankoop steun jij het Sophia Kinderziekenhuis, en dat wel op 3 manieren! Bedankt dat jij dit fantastische fonds steunt! Met vriendelijke groet, Michelle Team Welovedeco
prima snelle service
Wat fijn om te lezen! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven over Weddingdeco.nl! Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Michelle Team Welovedeco
Goede producten, snelle verzending en het was goed verpakt
Hi Desiree, Wat fijn om te horen dat alles naar wens was. We doen altijd ons best om producten goed in te pakken zodat uitpakken bijna even leuk word als het feestje zelf! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven. Met vriendelijke groet, Michelle Team Welovedeco
Al vaker hier dingen besteld. Super mooie spullen voor kinderen en feestjes. Blij met de zeer snelle levering!! Zeker een aanrader dus.
Bedankt voor je beoordeling en complimenten Ilse, onwijs leuk om te lezen! We blijven ons assortiment vernieuwen en zien je graag nog eens terug bij een van onze webshops. Met vriendelijke groet, Michelle Team Welovedeco
Zeer tevreden over onze eerste bestelling bij kidsdeco. Snel ontvangst van de bestelling. Zeer tevreden! Bedankt zullen zeker vaker bestellen.
Wat een top beoordeling Carolina! Bedankt dat je hier de tijd voor hebt genomen, we zien je graag terug bij Kidsdeco.nl! Met vriendelijke groet, Michelle Team Welovedeco
Goede en mooie producten en snelle levering.
Hallo Henny, Super om te lezen dat je tevreden bent over onze producten en levering! We wensen je veel plezier van je bestelling bij Partydeco.nl! Wie weet zien we je nog eens terug in één van onze webshops! Met vriendelijke groet, Michelle Team Welovedeco
Wat fijn om te lezen Mona! We wensen je veel plezier toe van jouw bestelling bij Kidsdeco.nl! Met vriendelijke groet, Michelle Team Welovedeco
Heb een verkeerde artikel gehad. En nog steeds niet de juiste ontvangen wat jullie na mijn e-mail contact wel zouden regelen. Jammer dat het zo verlopen is. Zal niet snel meer iets bestellen bij jullie of jullie aanbevelen bij andere mensen.
Hoi Colette, Bedankt voor je email en beoordeling. Ik zie dat jij inderdaad contact hebt gehad met mijn collega Karlijn over de verkeerd ontvangen sjerp. Zoals is aangegeven in de email van mijn collega bleek de sjerp die jij had besteld niet op voorraad te zijn en hebben toen een voorstel gedaan voor een andere. Jij hebt aangegeven geen interesse te hebben in een andere dus hebben we het bedrag aan jou gecrediteerd. Uiteraard is het zeer vervelend dat jij eerst een verkeerde sjerp hebt ontvangen en dat zullen wij zeker intern ook bespreken maar wij waren er vanuit gegaan dit alsnog netjes te hebben opgelost. Mocht jij hier toch anders over denken of hier toch nog even met ons over willen praten dan kun je ons uiteraard even bellen of mailen. Met vriendelijke groet, Sylvana Team WeLoveDeco
Ontzettend fijne website met veel keuzes en vlotte levering. Personaliseringen en mogelijkheid tot aanpassingen zijn echt top! Ruim aanbod. Goede service ook bij vragen. Vlotte levering! Happy bride ;)
Happy Bride, happy us! Wat fijn om te lezen dat alles zo naar wens is, daar doen we het natuurlijk voor. We wensen je alvast een super dag toe en veel plezier van de bedankjes! Met vriendelijke groet, Michelle Team Welovedeco
Prachtige spullen, snelle levering! Het gemak van achteraf betalen ook top!
Wat super leuk om te lezen! Fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling voor ons achter te laten, we zien je graag terug in een van onze webshops! Met vriendelijke groet, Michelle Team Welovedeco
Snelle levering, 1 dag. Erg blij hiermee
Hi Dorien, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten voor Kidsdeco.nl, hier worden we erg blij van! We wensen je veel plezier van het bestelde artikel! Met vriendelijke groet, Michelle Team Welovedeco
131 Pieter Zeemanweg
Dordrecht 3316 GZ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.