Perfect!

Fijne Website om te bestellen en binnen een dag had ik de spullen thuis!

Verkeerde levering fantastisch opgelost door WE LOVE DECO

Wij hebben een verkeerd product geleverd gekregen, maar het werd fantastisch opgelost. Het juiste product is alsnog onderweg.

Kadobon besteden lastig.

Ik hou van deze webshop maar het besteden van de kadobon wordt heel moeilijk gemaakt. Meerdere keren contact gehad met de klantenservice welke me super vriendelijk te woord staat maar me niet verder kunnen helpen tot nu toe. Ik wacht nu al een week op hulp.

Kosten

Ik moet de retourkosten zelf betalen. Daar heb ik begrip voor, maar iets wat makkelijk in een beschermende enveloppe door de brievenbus kan versturen in een doos - levert de klant extra onnodige kosten op (pakket verzending is duurder dan brievenbus post). Dit zou een reden voor mij zijn om in het vervolg naar een webshop te zoeken die gratis retouren o.i.d. biedt.

Zeer goede service en snelle levering.

besteld, dag erna geleverd. Goed ingepakt. niets gebroken. snelle levering en goede service!

Geweldig!

Super leuke shop met een heel groot assortiment! Je zou je hele bruiloft kunnen stylen met producten van alleen deze website! Snelle service en onze gepersonaliseerde mok was heel goed verpakt. Ik bestel hier zeker nog een (paar) keer!

Heel erg blij met jullie producten;) TOP!!!

İk bestel wel vaak bij jullie Ben ook erg tevreden Hele leuke versieringen, en niet duur ook! ideal voor een super leuk feestje;)

Zo een leuke webshop met een uniek aanbod. Standaard slaag ik hier als ik een cadeautje nodig heb voor een nichtje/neefje.

Correcte levering van prima product

mooie producten

Mooie leuke teouwcadeautjes

De kapstok was zeer mooi! Zou zelf dit wel willen als bruid. Glazen waren mooi & perfect ingepakt!

Het ging vlot ondanks dat ik een foutje had gemaakt was er geen vertraging .

Heel goed!

Mooie producten en snelle levering!

Supersnel

De volgende dag al geleverd, alles in orde

Super goed

Snelle verzending, goeie producten, goede prijzen!

Heel tevreden!

Ontzettend mooie trouwkaartjes hier besteld. Levering van proefdruk pas perfect en super snel en ook de levering van de uiteindelijke bestelling was super snel. Wel vind ik het prijsverschil tussen de grotere en kleinere aantallen te groot. Zeker in een tijd waarin we, wegens de corona maatregelen, simpelweg minder mensen mogen uitnodigen.

Heel tevreden!

Mooie spullen en snelle levering

Binnen twee dagen was mijn bestelling thuis geleverd. Alles was op voorraad en je kon de producten makkelijk volgen via track and trace. Ook de kwaliteit is prima. We kunnen niet wachten om aan onze dag te beginnen!

Leuke spullen en ontzettend snelle service!

leuk assortiment - snel geleverd

Hele fijne en snelle service!

Ik had naast wat producten ook een eigen ontwerp geboortebord besteld. Zelf had ik niet in de gaten dat ik beide kanten moest opmaken, dus was 1 kant eigenlijk wit. Heel fijn dat ze zelf contact met me opnamen om te vragen of het wel klopte. Daarna direct opgemaakt en verzonden. Super blij mee!

Top, snelle levering en artikelen in goed staat.

Erg blij met artikelen.

Snelle en goede levering

Super snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen. Volgend jaar bestel ik hier opnieuw

Snelle service en originele producten

Super snelle verzending en erg veel leuke producten om een origineel kinderfeestje te organiseren!

Mooie producten en snelle levering

Een mooie selectie aan producten van goede kwaliteit. Snelle levering. niks te klagen!

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ