Rook/confetti kanon

De kanonnen waren erg moeilijk om te "poppen", helaas was hierdoor t moment een beetje verpest. Verder was de levering etc top!

Niet de moeite waard

Ik dacht dat ik een hele mooie slinger had gekocht, maar bij ontvangst zag het er veel minder mooi uit. Ik heb er 11 euro voor betaald en achteraf gezien was dat echt niet de moeite waard.

Super webshop!

Leveren altijd snel en super leuk assortiment. Mijn “go-to” feestdecoratie webshop!

Website is duidelijk. 1 puntje de foto is er niet helemaal goed opgekomen. Hij is er gescalpeerd zal ik maar zeggen, maar misschien had ik daar zelf beter ip moeten letten.

Snelle service, goede opvolging en rechtzetting

Ik kreeg een levering met gescheurde verpakking, waardoor ik het beselde item niet cadeau kon geven. Ik kreeg een retourcode en 's anderendaags een nieuw item toegestuurd.

Super leuk!

Ik was zeer te vreden over het product dat ik besteld heb. Heb er ook alleen maar positieve reacties over gekregen van mijn gasten. * kleine min punt vond ik dat er te weinig hartjes zijn mag best 100 worden.

Snelle levering, goede kwaliteit

Ruime keuze, snelle levering

Fantastische spullen

Super service. Overzichtelijke en makkelijk hanteerbare site. Niet steeds klikken en alles kwijt zijn. Fijn dat er een functie om alles op te slaan en daarna weer verder gaan met bewerken als je zelf kaarten aan het maken bent. Hopelijk door jullie spulletjes een geslaagde bruiloft!

Snelle en correcte levering

De bestelde spullen werden snel en correct geleverd

Altijd top service bij Partydeco

De afgelopen maanden een aantal keer ballonnen besteld via partydeco en elke keer op tijd geleverd. Hele goeie en duidelijke site. Wellicht kunnen jullie een optie toevoegen om tegen betaling een kaartje toe te voegen als je bijvoorbeeld ballonnen bestelt voor iemand anders. Verder top site en top service

Snelle levering en erg blij met het product!

Hele fijne ervaring met deze webwinkel

Snel betrouwbaar en en niet te beroerd om iets te regelen voor zijn klanten. Echt een aanrader.

Goede versering producten!!

Eerste ervaring en goede ervaring.

Veel keuze en supersnelle levering. Zeer tevreden!

Leuke spullen, blij mee!

Enige dat er bij die confetti op internet niet stond hoeveel van die confetti ‘dingetjes’ erin zaten... dus op de gok gedaan maar was prima

Perfecte snelle levering

Ook als ik om een digitale factuur vraag, ontvang ik deze snel. Super geregeld hier!

Love it

Snel binnen en helemaal verliefd!

Snelle levering. Precies wat ik had besteld.

Snelle levering. Precies wat ik had besteld.

Perfect!

Great and quick service, I will for sure order again!

Super goede kwaliteit

Voldoet aan de verwachting

Bestelling op tijd geleverd. Had wel een fijnere afwerking van het product verwacht .

Snel en kwaliteit

mooie produkten

ik heb een aantal dingen besteld en ben met allen zeer tevreden. Alle zijn zoals aangegeven op de site. Ook de verzendingstermijn (in deze moeilijke tijden toch) waren volledig in orde en werd op de dag die gemeld was bezorgd. Heel tevreden klant en ik kom zeker nog eens langs

Zeker aan te bevelen

Website makkelijk te gebruiken, snelle levering en producten van goede kwaliteit. Zeer tevreden en zeker aan te raden

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ